آموزش انفجار شکلها در فلش

به نام خدا

سلام
این اولین پستم تو این سایته و می خوام با یه آموزش شروع کنم. این آموزش زیاد پیشرفته نیست ولی در خیلی از فیلم های فلش به کار میره و خیلی مفیده.

این هم لینک آموزش

اینم عکس نهاییش:

4.gif

امیدوارم برای اولین پستم مفید باشه.

تا بعد...:neutral:

zhykaf

New Member
Salam Agha Mersi A Amozeshet Vali KHili khili Sade BOod VAli Movafagh BAshyyyy MMersi Estefade KArdam Mamnoon:cool: [

سلام دوست عزيز
اموزشت خيلي خوب بود مخصوصا براي من كه بلد نبودم ، ادامه بده ، موفق و سربلند باشيد

Security9776

Active Member
سلام ، دوست عزیز ،
لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید . برای تشکر هم کافیه فقط از دکمه تشکر استفاده نمایید .
موفق باشید ؛ محسن

explode نيست كه؟
من كليك راست كردم نبود؟

پیوست ها

• explode.JPG
    explode.JPG
    20.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3

mshgames

Well-Known Member
سلام
واقعا عالی بود

سلام ورودتون رو به این فروم تبریک می گم اما دوست من اگه یه نگاه به تاریخ پست بندازی می بینی که برای 2 سال پیش است و این تشکر شما بیهوده و فقط این پست قدیمی رو میاره بالا شما میتونستید تو همون پست اول دکمه تشکر بزنید و نیاز نبود این حرفو مطرح کنید(قانون اینه که هر پست یه تاریخ انقضا داره و تاریخ انقضا تمام پستا (تاپیکا) 6 ماه است پس لذا خواهشا از تمامی دوستان تازه وارد این تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید من میدونم بازم این اتفاق می افته و بعضی از دوستان دوباره این کارو انجام میدن لذا من یه پیشنهاد دارم یه عکس بزرگ بالای همین تالاره فلش بزنن به صورت گیف و اون تو بنویسین تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید فکر کنم تنها راهش همین باشه وگرنه این موضوع همانند یک داستان ادامه داره........

جدیدترین ارسال ها

بالا