آموزشهای pftrack 2012 ؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
سلام دوستان
آموزشهای pftrack 2012 رو از کجا باید گیر بیارم،بیشتر قابلیتهای جدیدش مد نظرم هست ( Geometry Tracking - Image modeling )
هر چی گشتم چیز به درد بخوری پیدا نکردم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
بیا عزیز. از شانست delete تش نکرده بودم داشتم میرفتم سمت فایل خدا خدا میکردم پاکش نکرده باشم.
واسه PF track 2011 ولی PFT از version 2011 فضا و interface ـش تغییر کرد. یعنی تو 2012 شاید فقط چند نکته اضافه کرده باشن.
انشا الله هنوز لینک هاش باشه. من خودم Dl کردم و به قل خودشون enjoy ـش رو هم برم خیلی خوب بود.
فکر هم نکنم چیز خاصی واسه version 2012 ـش امده باشه. اصولا هم آموزشی هاش رو fxphd میده تنها چیزی هم که از fxphd در مرود PFT 2012 خوندم پیامی تو twitter بود. تو سایتش هم خبری ازش نیست.
اگه تو سایتی که لینکش رو میذارم بود که هیچ اگه نبود همین رو دانلود کن.

http://bestgfx.com/bd7/download/PFTrack+2011+Tutorials.html

حق یارت

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
Geometry tracking که تو قلیلش هم بود عزیز. من خودم با 5 ـش برای پروژه ی شب واقعه مون این کار رو کردم.
Image Modeling هم میدونم منظورت دقیقا چیه؟ همون که بر اساس tracker هایی که میذاره یه مدل رو با اتصالشون به هم میده یا اونی که از تصئیر مدلی با تکسچر میسازه؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
آره همونی که از تصویر مدل میسازه با تکسچر

درباره ی همینم میشه توضیح بدی؟ ( بر اساس tracker هایی که میذاره یه مدل رو با اتصالشون به هم میده )

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز الان زیاد خاطرم نیست خودت که میدونی سرم به شدت شلوغه ولی کار خاصی نمیکنه چون بیشترین کارش رو تو محاسبه ی دوربین انجام میده بعد این مرحله ست که میتونی به این مورد برسی چون دیگه مکان همه tracker های مشخص شده و فقط با یه محاسبه ی خیلی ساده تر از شبیه سازی دوربین بین tracker ها رو با poly به هم وسط میکنه بعد هم تصویری که داری رو bake میکنه رو جسمت مثل camera map مکس که تصویر رو پروجکت میکنه رو جسمت عزیز.
اگه خودت حوصله ای داری باهاش سر و کله بزنی تا درش بیاری که هیچ اگه نه باید بذاری سرم یه مقدار خلوت بشه عزیز بعد در خدمتتم

حق یارت.

جدیدترین ارسال ها

بالا