آقا ورد پرس بهتره یا Mt؟ دوستان اگه راهنمایی کنن خیلی ممنون می شم. البته دلایلشون رو بگن
H hamed1363 Member Oct 11, 2005 #1 آقا ورد پرس بهتره یا Mt؟ دوستان اگه راهنمایی کنن خیلی ممنون می شم. البته دلایلشون رو بگن
Parham Well-Known Member Oct 11, 2005 #3 منم درسته که تازه با این سیستم آشنا شدم اما به نظر Serendipity سیستم خوبی باشه ...
d@nial Well-Known Member Oct 11, 2005 #5 Ali_ix گفت: Text Pattern هم بد نیست ! کلیک کنید تا باز شود...
جادوي سبز Member Oct 11, 2005 #7 Serendipity بين Blog CMS ها رتبه اول رو گرفته من هم همين رو پيشنهاد ميکنم. ميتونيد نمونه ش تو سايتش ببينيد.
Serendipity بين Blog CMS ها رتبه اول رو گرفته من هم همين رو پيشنهاد ميکنم. ميتونيد نمونه ش تو سايتش ببينيد.
Parham Well-Known Member Oct 11, 2005 #8 يه چند تا سايت با هر كدام از سيستم هاي معرفي شده بگيد کلیک کنید تا باز شود... در نمونه ای از سایتی که با اینجا طراحی شده را میتونید از اینجا ببینید ! که وبلاگ امید هستش ...
يه چند تا سايت با هر كدام از سيستم هاي معرفي شده بگيد کلیک کنید تا باز شود... در نمونه ای از سایتی که با اینجا طراحی شده را میتونید از اینجا ببینید ! که وبلاگ امید هستش ...