آ»وزش نحوه ذخیره کردن فایل متنی در فولدر

far110

New Member
کمک :: نحوه ذخیره کردن فایل متنی در فولدر

سلام
من دارم یه پرتال خبری طراحی میکنم که هر کاربر بعد از ورود به سایت می تونه اخبار ادارشو اونجا تایپ کنه ، مشکلم سر دیتابیس هستش من sql در نظر گرفتم ولی نگران حجم زیاد متون به مرور زمان هستم .
تو اداره خودمون یه نرم افزار هستش که همین کارو انجام میده ولی متن هارو در یک پوشه ذخیره می کنه و حجمشم خیلی کمه تازه می تونی تو همون فایل تکس ذخیره شده هم جستجو کنی .
من خیلی جستجو کردن ولی نمی دونم چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید.

DrZ3D

New Member
شاید این به دردت بخوره

Imports SystemImports System.IO
Imports System.Text
Imports System.Collections.Generic

Class Program

Public Shared Sub Main(ByVal args As String())

Dim mydocpath As String = _
Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.MyDocuments)
Dim sb As New StringBuilder()

For Each txtName As String _
In Directory.EnumerateFiles(mydocpath, "*.txt")
Using sr As New StreamReader(txtName)
sb.AppendLine(txtName.ToString())
sb.AppendLine("= = = = = =")
sb.Append(sr.ReadToEnd())
sb.AppendLine()
sb.AppendLine()

End Using
Next

Using outfile As New StreamWriter(mydocpath & "\AllTxtFiles.txt")
outfile.Write(sb.ToString())
End Using
End Sub
End Class

far110

New Member
دستت درد نکنه ، میشه یکم توضیح بدی که این کد چیکار میکنه ، درضمن اگه حجم دیتا تو فولدر زیاد بشه مشکل نمی کنه ؟ اگه بخوایم می شه تو خود متن ذخیره شده تو فولدر سرچ کرد؟ اسمشو می شه خودکار تعریف کرد که کاربر نتونه اسم نده ؟
مرسی

far110

New Member
راستی شما در مورد نمایش فیلم و صدا تو asp.net راه کاری دارید که مسیر دوباره تو دیتابیس باشه و خود فیلم رو بشه تو یه فولدر تو سایت upload کردش ؟

far110

New Member
شاید تو گفتن سوالم اشتباه کردم :
ببینید من دارم یه پرتال خبری طراحی می کنم که کار جمع آوری خبر رو از کل ادارات استان جمع آوری کنم ، یه سایت خیلی ساده است ، که بعد خبرای جدید رو به ترتیب به مسئول سایت می ده .
یه قسمت داره که فیلمو کاربر upload میکنه توسایت و دوباره توسط مسئولش قابل پیگیری هستش .
مشکل من اینه که دیتابیسم می خوام فقط مسیر فایلو داشته باشه نه خودفایلو تاهم حجم دیتابیس کم شه هم سرعت دسترسی ! تو این موندم ، همین طور در مورد فیلم های ارسال شده این مشکلو دارم . بعد می خوام تو این فایلای ذهیره شده به فرمت متنی بتونم سرچ کنم .
بقیه رو میدونم فقط این مشکلو دام .

far110

New Member
راستی کسی در مورد notify تو دیتابیس خبری داره ؟ منظورم اینکه وقتی دیتای جدید تو دیتابیس ذخیره شده یا کسی به سایت وصل شد ، تو نرم افزار اخطار بده ، مثل chat ?

اول اینکه شما از sql استفاده بفرمایید .
دوم نگاران حجم نباشید اگر بدونید از چه نوع فیلد رو انتخاب کنید و رعایت در ذخیره سازی کنید حجم زیادی نخواهد داشت .
سوم اینکه میشه هر کاری با sql کرد نگران نباشید .
چهارم منظور از گفتگو اگر در کاربرانی که الان در سایت حظور دارن ، بله امکانش هست ..

خلاصه دوست من بهتر sql رو درست استفاده کنی و از امکاناتش لذت ببری و کار حرفه ایی تحویل بدید .

far110

New Member
از راهنمایی تون دنیا دنیا ممنون ، میشه مرجعی برا Asp.net و Sql معرفی کنید ؟ بازم تشکر

jefri600

New Member
با سلام خدمت Arash_Niazmand
با تشکر از فعالیت خوبی که دارید و مشکل ما ها رو حل می کنید
در مورد جواب دوستمون فقط گفتید که میشه همچین کاری رو کرد
حالا اگر ممکنه می شه بگید روش کار به چه صورت هست؟
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا