گوشي ايراني 29 هزار توماني خريدار ندارد؟

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6


مديرعامل يك شركت توليدكننده گوشي تلفن همراه داخلي با بيان اين كه زماني مي‌توان جلوي واردات غيرقانوني گوشي را گرفت كه محصولات توليدي داخل با كيفيت و قيمت مناسب در اختيار كاربران قرار بگيرد گفت: هنگام ورود به اين حوزه برخي اتفاقات را پيش‌بيني مي‌كرديم اما با همه اين مشكلات با شناسايي سلايق مردم سعي كرديم گوشي‌هايي با امكانات و كيفيت بالاتر و قيمت پايين‌تر در اختيار مردم قرار دهيم.


حميد سعيدي در گفت‌وگو با ایسنا درباره قيمت اين گوشي‌ها گفت: قيمت گوشي‌هاي ما با عنوان GLX به مبلغ 29 تا 89 هزار تومان است و ظرفيت توليدي ما 100 هزار گوشي در ماه است.


وي گفت: با چند كشور براي صدور اين گوشي‌ها در حال مذاكره هستيم كه از آن جمله كشورهاي عربي و آسياي ميانه را مي‌توان نام برد؛ اكثر كشورها ورود گوشي‌هاي چيني را ممنوع كردند ولي گوشي ايراني اجازه ورود دارد و ما براي صدور گوشي‌هايمان به برخي بسيار اميدواريم.


سعيدي در پاسخ به اين سوال كه در حال حاضر با قيمت 29 هزار تومان گوشي‌هاي نوكيا نيز در بازار به فروش مي‌رسد گفت: گوشي‌هاي ما با اين قميت داراي امكاناتي است كه گوشي‌هاي نوكيا با قيمت مشابه ندارد كه ازجمله مي‌توان به دو سيم‌كارته بودن، صفحه رنگي و رم خور بودن آن اشاره كرد.


او درباره بازار توليد گوشي تلفن همراه داخلي گفت: ما شروع فعاليتمان را با سرمايه‌گذاري يك ميليارد توماني آغاز كرديم كه طبيعتا با مشكلات و موانع بسياري رو به رو شديم كه يكي از آن‌ها بحث تعرفه واردات گوشي تلفن همراه بود.


وي گفت: در مقطعي از فعاليتمان به دليل مشكلات و اتفاقاتي كه به وجود آمد ما هم مثل ديگر توليدكنندگان گوشي متضرر شديم و حدود 2 ميليارد تومان ضرر كرديم و شركتمان شش ماه تعطيل شد اما دوباره فعاليتمان را آغاز كرديم و مي‌توان گفت بايد فرهنگ‌سازي مناسب براي گوشي‌هاي توليد داخل در كشور داشته باشيم كه اين يكي از ضروريات مهم محسوب مي‌شود.


او تصريح كرد: از طرفي توليدكنندگان گوشي تلفن همراه بايد فرهنگ‌سازي كرده و مردم را به سمت خريد گوشي‌هاي توليد داخل هدايت كنند تا به سمت گوشي‌هاي چيني نروند.


سعيدي ادامه داد: در حال حاضر استقبال مردم از گوشي‌هاي ما افزايش يافته و مي‌توان گفت بازار تقاضا بيش‌تر از عرضه است ولي توليدكنندگان بايد به اين موضوع توجه داشته باشند كه بازار گوشي اشباع شده است ولي تنوع محصولات مي‌تواند بازار را مجددا فعال كند.


وي با بيان اين كه ما در تلاشيم تا اواخر فروردين‌ماه سال آينده توليدمان را به دو برابر افزايش دهيم گفت: ما خودمان را رقيب برندهاي معتبر و جهاني مثل نوكيا و سوني اريكسون نمي‌دانيم ولي سعي مي‌كنيم فعاليت كنيم و بيش‌ترين ميزان فروش ما در استان اصفهان است و در يك سال اخير در تهران هم فعاليتمان را افزايش داديم.


به گزارش ايسنا اظهار اين توليدكننده در حالي است كه افشار فروتن لاريجاني - رييس انجمن فروشندگان سيم‌كارت، گوشي و لوازم جانبي - در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، گفته بود: با توجه به شرايطي كه دنبال مي‌شود ورود قاچاق و بالا بودن تعرفه وضعيت بسيار بدي در بازار به وجود آمده و دست قاچاقچيان را باز كرده به گونه‌اي كه آن‌ها با تصور سود كلان جذب اين بازار شده و مي‌شوند كه اميدوارم هرچه سريع‌تر اين افراد از بازار گوشي خارج شوند.


فروتن با تاكيد بر اين كه بازار خريد و فروش گوشي تلفن همراه شديدا نابه‌سامان شده اظهار كرده بود: واردكنندگان غيرقانوني گوشي تلفن همراه در تلاشند به هر صورتي گوشي‌هايي كه به صورت قاچاق وارد كردند را به فروش برسانند و نابه‌ساماني را در بازار ايجاد كردند.


سامان‌دهي بازار، تامين منافع مردم و فروش گوشي با ضمانت‌هاي معتبر و کاهش ورود گوشي‌هاي تقلبي از مزيت‌هاي اوليه طرح منطقش شدن تعرفه واردات گوشي است. فعالان بازار پيشنهاد کرده‌اند که براي گوشي تلفن همراه تعرفه 15 تا 20 درصدي منطقي است و اميدوارند تعرفه نهايي از اين ميزان بالاتر نباشد. كارشناسان هم معتقدند: تا زماني که تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به صورت منطقي کاهش نيابد، واردات غيررسمي و قاچاق آن به کشور همچنان ادامه خواهد داشت.



منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا