joopress

New Member
پارتیشن چیست ؟
پارتیشن چیست ؟ | فضاهای اداری و مسکونی مورد استفاده گاها نیاز به تغییراتی دارد. در فضاهای اداری گاهی تعداد کارمندان زیاد می شود. این مساله باعث می شود نیاز به نصب پارتیشن احساس شود. گاهی ما می خواهیم فضای یک اتاق بزرگ را به چند بخش تقسیم کنیم. با توجه به اینکه این تصمیم ها برای تقسیم فضا موقت است. بنابراین نمی توان با بنایی و آجر اتاق جدید را ایجاد کرد. البته در اکثر مواقع ما به دنبال جداسازی فضا نه صورت کامل بلکه محدود هستیم. partition یک کلمه انگلیسی است. به معنای بخش بندی و یا تقسیم است. البته ما در زبان فارسی کلمه پارتیشن بندی را استفاده می کنیم که اشتباه است.
استفاده از پارتیشن راهکار اقتصادی و مناسب
فرض کنید شما یک سالن بزرگ برای بخش پشتیبانی تلفنی محصولاتتان دارید. این سالن پر از کارشناسان پاسخگوی تلفنی است. که پشت میزهایشان نشسته اند. و مدام با تلفن صحبت می کنند. اگر هیچ حریمی در کنار این کارمندان نباشد مشتریان شما علاوه بر صدای کارشناس مربوطه ، صدای دیگران را نیز خواهند شنید. این مساله حرفه ای نیست و بسیار بد است. بهترین راهکار برای چنین فضاهای بزرگی استفاده از پارتیشن نیم قد است. البته استفاده از این نوع باعث می شود که قیمت پارتیشن خریداری شده شما نیز پایین تر باشد. (به دلیل استفاده از متریال کمتر).
تعریف مان را تکمیل می کنیم. پارتیشن عبارت است از دیوار متحرک و یا نصب شده در یک فضا برای تقسیم آن به چند بخش. این کار می توان با یک تکه ورق ام دی اف ساده هم انجام داد. منتها افراد سعی می کنند که در نصب پارتیشن ساختارهای مهندسی تعریف شده برای سکونت را رعایت کنند. دیواری که شما برای تقسیم بندی ایجاد می کنید بایسیت درای درب و پنجره نیز باشد تا بتوانید دید داشته باشید.
بر اساس نیاز مشتریان انواع مختلفی استفاده می شود. با توجه به نیاز مشتریان همواره طراحی متفاوت خواهد بود. بدون شک شما برای ایجاد یک بخش جدید برای انباری و یا بایگانی پرونده های مختومه نیازی به پنجره ندارید. ولی جداسازی یک بخش پذیرش مستریان نیاز به پنجره دارد. و یا اینکه اتاقک حراست در ورودی ساختمان نیاز به دید ۳۶۰ درجه دارد.
همه اینها را گفتیم تا بدانیم که بر اساس نیاز مشتری نیاز به طراحی ، ساخت و نصب داریم. امروزه انواع مختلفی از متریال وجود دارد. که اجازه می دهد بتوانیم پارتیشن شیک طراحی و اجرا کنیم. ما در ادامه انواع آن را بیان می کنیم.



انواع پارتیشن

پارتیشن انواع مختلفی دارد. ما در ادامه آنها را معرفی می کنیم.
پارتیشن اداری
مصطلح ترین اسم است. این نوع شامل تمام انواع مختلفی است که برای تقسیم فضا در محیط های اداری استفاده می شود.
پارتیشن ام دی اف
همانگونه از نامش پیداست با ام دی اف ساخته می شود. ام دی اف جنس پایه اکثر partition ها می باشد.
پارتیشن دوجداره
پارتیشن دوجداره یک نوع پارتیشن ام دی اف است که به صورت دوجداره ساخته می شود. این کار برای استحکام و جلوه بهتر است. ضخامت دیوار ساخته شده حدودا ۱۰ تا ۱۲ سانتی متر است.
پارتیشن تک جداره
به صورت یک لایه است. ضخامت دیوار ساخته شده با آن حدودا ۳ سانتی متر است.

پارتیشن شیشه ای
همان گونه از نامش مشخص یک دیوار شیشه ای است. که بتواند دید کامل را از پشت دیوار به ما بدهد. بیشتر برای اتاق جلسات فروش مجزا و فوری استفاده می شود.
پارتیشن آلومینیومی
پارتیشن آلومینیومی بیشتر با قاب آلومینیومی مدنظر است. این نوع می تواند با تلفیق متریال ام دی اف استفاده شود. این نوع مستحکم تر از بقیه می باشد.
پارتیشن فریم لس
همان نوع شیشه ای بدون قاب است. شاید در فرودگاه ها بخش های تماما شیشه ای را دیده اید. و یا در مال ها. این نوع تقسیم بندی برای داشتن دید کامل استفاده می شود. البته شیشه های استفاده شده از ۲ سانتی متر تا ۳ متغیر هستند.
شرکت آرا یک تیم قوی و توانمند می باشد. تجربه بالای ما می تواند به شما در دکوراسیون جدیدتان کمک کند. ما سعی می کنیم بهترین راهکار را با بهترین قیمت به شما پیشنهاد دهیم. مشاوره کارشناسی ما برای انتخاب بهترین متریال و اجرا کاملا رایگان است. قبل از اجرا ما بازدید از محل را انجام می دهیم. پس از توافق با مشتری اولین گام طراحی است. سپس ساخت در محل کارگاه انجام می شود. مرحله آخر نصب و تحویل است. البته در پروژه های بزرگ و تخلیه مصالح و ابزارآلات به محل منتقل می شود. این مساله باعث سرعت بالای کار است. قیمت پارتیشن برای مدل های مختلف متفاوت از هم می باشد.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا