مراحل رنگ آمیزی نمای ساختمان از صفر تا صد

mohamadtohidlo

New Member
درست است همیشه گفته اند که نباید چیزی را از روی ظاهرش قضاوت کنیم، اما این در مورد ظاهر ساختمان صدق نمی کند. بهتر است بگوییم ظاهر ساختمان اولین چیزی است که به آن توجه می کنید. اگر نمای ساختمان زیبا و شکیل باشد، چهره شهر را زیبا می کند و همچنین خرید و فروش را آسان می کند، زیرا اولین چیزی که هنگام ورود به ساختمان به چشم می خورد نمای ساختمان است. یکی از راه های زیباسازی نمای ساختمان، رنگ آمیزی نمای ساختمان می باشد. به گزارش خبرگزاری ایسنا، به سراغ مقاله کاربرد رنگ نمای ساختمان و تحلیل کامل می رویم.

چرا نمای ساختمان را باید رنگ کرد؟​

همانطور که می دانید نما تنها قسمتی از نمای بیرونی ساختمان است که در معرض انواع کثیفی، باران و نور خورشید قرار دارد. بنابراین بعد از گذشت سالها به دلیل این کثیفی جلوی خانه ممکن است آسیب دیده یا کثیف و آلوده شود و ظاهر زیبای خود را از دست بدهد. در نتیجه نحوه رنگ آمیزی جلوی خانه بهترین ایده برای تزیین جلوی خانه است. جلوی خانه شما بسیار زیباست. چهره شهر بسیار زیبا خواهد بود. و همچنین تاثیر مثبتی بر روحیه افراد ساکن در خانه دارد.
در صورتی که قصد رنگ نمای ساختمان دارید یا میخواهید آخرین قیمت رنگ نمای ساختمان مطلع شوید، میتوانید در فروشگاه های بزرگ بازخورد بزنید، پیشنهادات ما فروشگاه شورلول ایرانیان است.

انواع رنگ برای رنگ آمیزی نمای ساختمان​

برای رنگ آمیزی نمای ساختمان انواع رنگ با سطوح مقاومت متفاوت وجود دارد که هر کدام پایه حلال متفاوتی دارند. رنگ اکریلیک، رزین اکریلیک، کینتکس، رنگ روغن، اپوکسی و نانو رنگ از جمله رنگ های مناسب برای رنگ آمیزی نمای ساختمان هستند که حلال آن آب یا فرآورده های نفتی برای حل کردن آن است. در بین انواع رنگ، رنگ اکریلیک به دلیل دارا بودن رنگ های باکیفیت و همچنین دارای مقاومت، براقیت و ماندگاری بالایی است که در هر قسمت از نما قابل استفاده است.

کیفیت رنگ ساختمان​

اگر تصمیم به رنگ آمیزی نمای منزل خود دارید باید به یک نکته بسیار مهم توجه کنید که رنگی که برای نما استفاده می کنید بسیار خوب خواهد بود زیرا کیفیت و ماندگاری بدنه رنگ بالاست. این، شما می توانید یک قیمت یک بار دریافت کنید، اما می توانید سال ها از زیبایی خانه خود لذت ببرید.

معرفی انواع رنگ نمای ساختمان​

+ رنگ وینیل
+ رنگ های اکریلیک
+ بشکه سیلیکونی
+ رنگ پلی سیلیکونی (رنگ پلی سیلیکونی)

رنگ نما وینیل​

رنگ نمای وینیل یک رنگ مبتنی بر آب حاوی پلاستیک وینیل است که معمولاً برای پوشش کف، دیوار و نمای ساختمان ها استفاده می شود. بیشتر رنگ های وینیل مات هستند و در صورت خشک شدن پوسته پوسته نمی شوند.
ترکیب رنگ های وینیل مختلفی وجود دارد که هر کدام برای کار خاصی طراحی شده اند. یکی از مزایای منحصر به فرد رنگ وینیل این است که علاوه بر سهولت اجرا و خشک شدن سریع، تمیز کردن آن نیز آسان است. همانطور که می دانید نمای خانه همیشه در معرض سختی های مختلفی است و روی این موارد باید از رنگ هایی استفاده کنیم که به راحتی تمیز شوند، بنابراین در این مورد رنگ وینیل نمای بیرونی یکی از بهترین هاست. گزینه هایی وجود دارد.

رنگ نما از نوع آکریلیک​

رنگ های اکریلیک که اغلب لاتکس نامیده می شوند حاوی مقدار زیادی رزین اکریلیک آلی در محلول خود هستند که در زمینه ساخت و سازهای عمرانی کاربرد فراوانی دارد، زیرا کیفیت این محصول به چندین پیمانکار در سراسر جهان نشان داده شده است.
رنگ نما اکریلیک فرآیند نفوذ آب را کاملا مختل کرده و به سطح می چسبد. با توجه به این ویژگی، آنها می توانند یکپارچگی و ثبات را برای مدت طولانی حفظ کنند.

مزایای استفاده از رنگ نمای آکریلیک​

  • حفظ حداکثر پایداری و مقاومت در برابر انواع تنش های خارجی از قبیل سایش
  • حفظ درخشندگی سطوح رنگ شده برای مدت طولانی
  • تنوع بسیار زیاد از رنگ های مختلف مخصوصاً رنگ های سایه ای
  • کاربری آسان و دارای خاصیت الاستیسیته بالا

رنگ نماهای سیلیکون​

از آنجایی که بین رنگ های سیلیکونی از نظر ویژگی های ساختاری تفاوت زیادی وجود دارد، به آن ها ارگانوسیلیکن می گویند که به انواع سیلان و سیلوکسان طبقه بندی می شوند.
به دلیل ساختار بسیار خاص خود، اغلب به عنوان دافع آب و دافع آب در حلال های مختلف استفاده می شوند.
ضد آب به شما این امکان را می دهد که استحکام و دوام رنگ ساختمانی خود را به طور چشمگیری افزایش دهید. بدیهی است که به دلیل قابلیت دفع رطوبت، آلودگی کمتری در سطح خود ایجاد می کند. نفوذناپذیری رنگ سیلیکونی باعث می شود رطوبت به سرعت از سطح رنگ شده تبخیر شود، بنابراین حتی در مناطقی که باران شدید است، بسیاری از مناطق این نوع رنگ خشک می مانند.


7.jpg


از سوی دیگر، دلیل خوبی که اغلب آنها را از سایر محلول های رنگ متمایز می کند، ایجاد پیوند عالی با سطح ساختمان است. اگر کناره ساختمان به دلیل همپوشانی نیاز به بازسازی داشته باشد، فرآیند حذف برای تکمیل آن دشوار و زمان بر است.
رنگ نما بر پایه سیلیکون خواص فیزیکی و شیمیایی خوبی دارد و به دلیل وجود برخی مواد در محلول های رزین های سیلیکونی و سایر ترکیبات معدنی عملکرد خوبی به عنوان رنگ نما از خود نشان می دهد. رنگ نمای سیلیکونی ضد آب و مقاوم در برابر رطوبت است. پس از رسیدن به حد نرمال سختی روی سطح، شاهد مقاومت در برابر مواد مختلف و سختی محیط خواهید بود.
رنگ سیلیکونی سطحی معمولاً با محلول آبی متناسب با مقدار رنگ و محتوای جامد آن رقیق می شود. از طرفی این رنگ ها بر اساس ترکیبات سیلیکونی مرغوب و مجموعه ای از رنگدانه های کاملاً پایدار مخلوط شده در ترکیب نهایی تولید می شوند. علاوه بر این، بایندرهای سیلیکونی موجود در رنگ، طول عمر بالایی را برای سطح بسترهای در معرض هوای آزاد فراهم می‌کنند. بدین ترتیب کیفیت سطوح پایه نما را با توجه به نتایج آزمایش تا 20 سال تضمین می کنند.

رنگ پلی سیلیکون​

یکی از اصطلاحات حرفه ای که برای رنگ سیلیکونی (سیلیکاتی) استفاده می شود، رنگ پلی سیلیکات یا رنگ خاکستر سیلیکات است که یکی از این نوع رنگ ها می باشد. محلول حاوی رزین سیلیکونی است که استفاده از آن را بر روی سطوح ساختمانی آسان می کند، از نظر نفوذ رنگ بسیار خوب عمل می کنند و می توانند تمام سطوح یک نقاشی را پوشش دهند.

Polysilicon_compilation.jpg

مراحل قبل از رنگ آمیزی نما​

شستشوی نمای ساختمان یکی از مراحل مهم و اساسی قبل از رنگ آمیزی نمای ساختمان می باشد. هنگام شستشوی نمای ساختمان، گرد و غبار و دوده انباشته شده در طی چندین سال از نمای ساختمان پاک می شود و پلاک ها و نزولات جوی به سرعت از بین می روند.
اگر شستشوی نما به درستی انجام نشود ممکن است رنگ آمیزی نمای ساختمان کیفیت مطلوبی نداشته باشد و یا رنگ آن کدر شود و در بدترین حالت رنگ پوست کنده و ریزش کند.

جمع بندی​

به طور کلی متوجه شدیم که رنگ آمیزی نمای ساختمان تاثیر زیادی دارد که منجر به فروش بیشتر واحدهای ساختمانی و جذابیت بیشتر نمای ساختمان می شود.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا