باکیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروهای داخلی

rentinal1

New Member
همه ساله تمام کشورها لیستی از باکیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروهای داخلی خود ارائه می دهند. در کشور ما هم امسال در تیرماه کارنامه ی کیفی خودروهای داخلی ارائه شده که طی آن با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروهای ایرانی معرفی شدند و همچنین ارزیابی شدند.
بر اساس این ارزشیابی کیفی و قیمتی در گروه خودروهای سواری 10 خودروی سواری ایرانی توانستند چهار ستاره کیفی را از سوی سازمان استاندارد کسب کنند و همچنین 28 خودروی سبک سواری و وانت 3 ستاره کیفی به خود اختصاص دادند .
در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا به معرفی با کیفیت ترین و بی کیفیت ترین خودروهای داخلی سال99 بپردازیم و آن ها را از نظر صرفه قیمتی بررسی نماییم.

رتبه بندی خودروهای داخلی از نظر کیفیت:
پژو 2008 بهترین خودروی مونتاژ داخلی از نظرکیفیت
پژو 2008 شرکت خودروسازی ایران خودرو تنها خودرو این لیست ارزشیابی است که توانست با کسب 5ستاره کیفی در گروه خودروهای سواری به عنوان با کیفیت ترین خودروی داخلی به حساب بیاید. خودروی 2008 همچنین توانست از نظر صرفه ی قیمتی رتبه ی دوم لیست را از آن خود کند. پس از خودروی 2008، خودروی هایماS7 اتوماتیک شرکت خودروسازی ایران خودرو خراسان نیز توانست با اختلاف اندک کیفیتی، چهار ستاره کیفی را از آن خود کند.

کیفیت خودروهای داخلی

3ستاره های خودروهای داخلی ایران
خودروهای جک اس5 و جک اس3 شرکت خودروسازی کرمان موتور نیز توانستند در این ارزشیابی، سه ستاره‌ را از آن خود کنند. همچنین خودروهای . SWM G01 شرکت خودروسازی سیف خودرو و تیگو 5 شرکت خودروسازی مدیران خودرو نیز توانستند جزء خودروهای 3ستاره ی بازار ایران شوند.

کیفیت خودروهای داخلی



2ستاره ها و 1ستاره ها
در این ارزشیابی خودروی MVM X33S شرکت خودروسازی مدیران خودرو دو ستاره و خودروی آریزو 5 شرکت خودروسازی مدیران خودرو نیز توانست یک ستاره ای های بازار خودروی ایران شوند.

کیفیت خودروهای داخلی

رتبه بندی خودروهای داخلی از نظر صرفه ی قیمتی
4ستاره ای ها و 3ستاره ای های قیمتی بازار خودروی ایران
از نظر ارزشیابی قیمتی خودروی تیگو7 شرکت خودروسازی مدیران خودرو، موفق به کسب سه ستاره شد.طبق این ارزشیابی خودروی B30 شرکت بهمن موتور توانست چهار ستاره ی قیمتی را از آن خود کند.

همچنین خودروهای تندر 90 پلاس اتوماتیک، دنا پلاس، پژو 207 اتوماتیک، پژو 207SD اتوماتیک، پژو 207SD و پژو 207، شرکت خودرو سازی ایران خودرو و پارس تندر شرکت خودروسازی پارس خودرو هر کدام موفق به کسب چهار ستاره ی قیمتی شدند.

علاوه بر خودروهای معرفی شده، در ارزشیابی قیمتی خودروهای داخلی ایران خودروهای: رانا، پژو 206SD، پژو 206 و دانگ فنگ 30H و دنا شرکت خودروسازی ایران خودرو موفق به کسب سه ستاره شدند و خودروهای پژو پارس اتوماتیک شرکت خودروسازی ایران خودرو کرمانشاه نیز موفق به دریافت سه ستاره ی قیمتی شدند.

همچنین در این لیست، خودروهای سورن شرکت خودروسازی ایران خودرو تبریز، پژو پارس شرکت خودروسازی ایران خودرو کرمانشاه، پژو پارس ایران خودرو فارس، پژو پارس ایران خودرو مازندران، پژو پارس صنایع خودروسازی فردا همگی 3 ستاره به دست آوردند.

همچنین پژو پارس شرکت خودروسازی ایران خودرو،خودرو برلیانس H230 شرکت خودروسازی پارس خودرو، رنو ساندرو اتوماتیک شرکت خودروسازی پارس خودرو، سمند شرکت خودروسازی ایران خودرو تبریز، پژو 405 شرکت خودروسازی ایران خودرو خراسان نیز موفق به دریافت سه ستاره شدند.

کوییک و تیبا 2 سایپا،ساینا و تیبای شرکت خودروسازی سایپا سیتروئن نیز موفق به دریافت 3 ستاره شدند.

2ستاره ای های قیمتی بازار خودروهای داخلی
در سطح قیمتی خودروهای سایپا 131X، سایپا 132X شرکت خودروسازی سایپا و سایپا 131 شرکت خودروسازی X پارس خودرو، دو ستاره کسب کردند.



ارزشیابی خودروهای سنگین داخلی
4و3ستاره های سنگین
در بخش کامیونت، کامیونت ایسوزو NMR85 بهمن دیزل و کامیونت ایسوزو NPR75K بهمن دیزل و کامیونت FAW TigerV6 سیبا موفق به دریافت چهار ستاره کیفی شدند و کامیونت الوند شرکت سایپا دیزل و شیلر بهمن دیزل سه ستاره کیفی کسب نمودند.

کیفیت خودروهای داخلی

کامیون FAW Tiger V8 سیباموتور سه ستاره کیفی و کامیون بنز WH ایران خودرو دیزل نیز توانستد سه ستاره کیفی را از آن خود کنند.

کیفیت خودروهای داخلی



4و3ستاره های کشنده داخلی
در بخش خودروهای کشنده‌، خودروی کشنده فوتون 4Auman H شرکت ایران خودرو دیزل توانست چهار ستاره کیفی را از آن خود کند و خودروی کشنده FAW J6 سیباموتور نیز موفق به کسب سه ستاره کیفی شد.

4و3ستاره های مینی بوس
در بخش مینی بوس نیز مینی بوس ایسوزو سحر شرکت بهمن دیزل موفق به کسب چهارستاره کیفی شد و شیلر بهمن دیزل در لیست 3 ستاره ها قرار گرفت.

ارزشیابی کیفی اتوبوس های داخلی
در بخش اتوبوس بین شهری نیز اتوبوس درسا از تولیدات عقاب افشان موفق به کسب 4ستاره کیفی شد و به عنوان بهترین اتوبوس داخلی معرفی شد.

معرفی بی کیفیت ترین خودروهای داخلی بازار
اکثر ما با شنیدن کلمه خودروی بی کیفیت یاد خودروی پراید و خودروهای شرکت سایپا می افتیم. اما باید گفت که طبق آخرین لیست ارائه شده از سوی سازمان استاندارد تنها پراید خودروی بی کیفیت ایرانی نیست و در کنار آن نام خودروهای دیگری نیز به چشم می خورند.
در بخش خودروهای سواری بی کیفیت ایرانی، محصولات شرکت خودروسازی سایپا در رده خانواده پراید شامل 111، 131 و 151 به همراه خودروهای دیگر مانند: تیبا و ساینا و دو محصولات شرکت ایران خودرو مانند: سمند و پژو 405 با داشتن 2 ستاره کیفیت، در پایین ترین نقطه از این جدول قرار گرفته اند و جزء بی کیفیت ترین خودروهای داخلی محسوب می شوند.

چرا پراید بی کیفیت ترین خودروی ایرانی می باشد؟
علل زیادی موجب شده تا پراید در رده بی کیفیت ترین خودروهای داخلی و جهان قرار بگیرد. مشکلاتی از قبیل:عیوب فنی و عملکردی مانند فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، ترمز و تجهیزات الکتریکی مجموعه از عملکردهای نامناسب این خودرو می باشد. همچنین عیوب تزئینات و مونتاژی این خودروی بی کیفیت شامل: تزئینات و صداهای غیرعادی از عیب های غیرقابل انکار این خودرو به حساب می آید.

کیفیت خودروهای داخلی

معرفی بی کیفیت ترین خودروهای سنگین بازار داخلی ایران
در بخش خودروهای باری و سنگین ایرانی نیز نام خودروهای مونتاژ داخل مانند: خودروی کشنده ولوو FH500، خودروی کشنده اسکانیا G410 و خودروی کشنده ولوو FH460 به عنوان بهترین خودروهای سنگین از دید مصرف کنندگان معرفی شد و سایر محصولات سنگین جزء بی کیفیت ترین خودروهای جهان به حساب آمدند.


موسسه اجاره خودرو رنتیینال
rentinal.info
 

جدیدترین ارسال ها

بالا