ابهام در واگذاري اینترنت ۲مگابیتی مخابرات

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6


وقتي فاصله كاربران اينترنتي از مراكز مخابراتي در شهر تهران بيش از 4 كيلومتر است، خبر عرضه اينترنت پرسرعت تا سقف 2 مگ برثانيه از نظر فني ابهام آميز است.

به گزارش ايلنا، درچند روز اخيرخبرهايي مبني برعرضه اينترنت پرسرعت از سوي شركت مخابرات ايران و استان تهران در رسانه مطرح شده است كه در يكي از اين خبرها ضمن اعلام تعرفه‌هاي انواع سرعت‌هاي اينترنت پرسرعت از سوي شركت مخابرات تعرفه‌اي هم براي عرضه اينترنت پرسرعت در سرعت‌هاي يك و دو مگ بر ثانيه هم اعلام شده است كه اين امر از چندين جهت داراي ابهام و اشكال است.
در اولين مورد بحث عرضه اينترنت پرسرعت تا سقف 2 مگ بر ثانيه به كاربران مخابرات است كه از نظر فني دچار اشكال است.
همان‌طور كه مستحضريد اينترنت در كشور ما در اكثر نقاط به وسيله كابل مسي انجام مي‌شود كه اين كابل‌ها گنجايش انتقال سرعتي تا سقف 4 مگ بر ثانيه را نيز دارند ولي به ظرطي كه فاصيه مركز تا مكان مصرف كننده اينترنت كمتر از يك كيلومتر باشد و به عبارتي هر قدر كه فاصله كاربران از مركز مخابراتي بيشتر باشد سرعت اينترنت نيز كاهش پيدا مي‌كند.
كارشناسان فني در گفت‌و گو با ايلنا اظهار داشته‌اند در فاصله بيش از3.6 كيلومتر تنها سرعت قابل دريافت 512 مگابایت است.
يكي ديگر از موضوعات ديگر عدم طراحي مناسب در كابل كشي مخابرات است، هريك از مراكز مخابراتي در تهران در فاصله 3.6 يكديگر قرار دارند ولي به دليل طراحي نامناسب در كابل كشي‌ها هيچ كدام از كابلها در يك مسير مستقيم قرار نگرفته‌اند و گاه يك فاصله يك ‌كيلومتري 4 كيلومتر كابل مصرف شده است و همين امر باز هم عرضه اينترنت پرسرعت تا 2 مگ بر ثانيه را دچار ابهام مي‌كند.
نكته ديگر در عرضه اينترنت پرسرعت بوسيله مخابرات موازي كاري جديد اين شركت با شركت‌هاي عرضه كننده خدمات وايمكس است.
در گذشته عرضه اينترنت بوسيله شركت مخابرات با حرف و حديث‌هايي همراه بود و بسياري از شركت‌هاي اينترنتي انجام اين امر را محدود سازي شركت‌هاي خصوصي عنوان مي‌كردند و حال با خصوصي سازي مخابرات عرضه اينترنت پرسرعت بوسيله اين شركت درست در زماني كه بحث واگذاري اينترنت وايمكس بوسيله شركت‌هاي خصوصي مطرح شده اين شركت با عنوان اين كه خصوصي شده و مي‌تواند وارد اين عرصه شود قصد رقابت با شركتهاي خصوصي كه به تازگي وارد اين عرصه شده‌اند، دارد.
البته شايد اين امر به نظر برخي از مسؤولين باز شدن فضاي رقابتي در كشور باشد ولي عرضه اينترنت پرسرعت تا سقف 2 مگ بر ثانيه مخابرات با قيمت 745600 ریال در مقابل قيمت حداقل 2 برابري شركت‌هاي جديد وايمكس اين بحث رقابت را هم از بين مي‌برد و به عبارتي مي‌توان گفت مخابرات باز هم درصدد انحصار بازار است.
ابهام در واگذاري اينترنت پرسرعت تا سقف 2 مگ برثانيه هم از نظر فني و هم از نظر كارشناسان بازار امري ناممكن است البته شايد اين خبر مخابرات و عرضه اينترنت پرسرعت تا سقف 2 مگ فقط يك مانور تبليغاتي باشد.






منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا