ye form va 2 button

شروع موضوع توسط datum ‏16 ژانویه 2006 در انجمن برنامه‌نویسی با ASP.NET

  1. datum

    datum Member

    ارسال‌ها:
    98
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    با عرض پوزش از تمام دوستان
    1) چطور میشه اطلاعات یه فرم رو با دو دکمه submit به دو صفحه جدا از هم انتقال داد
    2) من یه صفحه جستجو با ای اس پی طراحی کردم که دو صفحه ی نمایش اطلاعات داره اولی یه اطلاعات مختصری رو طبق مشخصات فرم نمایش میده و دومی profile هست که نمایش کامل مشخصات فرد مورد نظر می باشد , دسترسی به این صفحه از طریق کلیک کردن بر روی نام فرد مورد نظر میباشد چون نام اشخاص به صفحه ی نمایش profile شان لینک شده , مشکل من اینه که نمیدونم چطور میشه با تگHREF آی دی شخص مورد نظر که برای نمایش profile اش انتخاب شده بدون استفاده از فرم به صفحه profile انتقال بدم تا بتونه با توجه به آی دی شخص انتخاب شده بقیه اطلاعاتش رو هم در profileنمایش بده
     
    آخرین ویرایش: ‏17 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط datum در ‏16 ژانویه 2006
  2. amirlol

    amirlol Active Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام !!!! من منظورتونو نفهمیدم دقیقآ
    1) فارسی بنویسید ! (فنگیلیش برای شما راحت ولی خوندنش برای دیگران سخت به فکر دیگران هم باشید)
    2) دقیق
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏16 ژانویه 2006
  3. datum

    datum Member

    ارسال‌ها:
    98
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    یه فرم با دو دکمه

    سلام
    با عرض پوزش از تمام دوستان
    1) من میخواهم بدونم چطور میشه اطلاعات یک فرم رو از طریق دو دکمه sub mit به دو صفحه جدا از هم انتقال داد ؟(با ASP)
    2) من یه صفحه search طراحی کردم به اینصورته که دو صفحه برا نمایش نتایج جستجو داره , صفحه اول طبق اطلاعات موجود در فرم , افراد مورد نظر رو پیدا میکنه و یه اطلاعات مختصری از اون اشخاص رو نشون میده , صفحه دوم نمایش profile شخص مورد نظر میباشد , که از طریق نام شخص که به این صفحه لینک شده به profile دسترسی پیدا میکنیم , مشکل من اینه که نمیدونم چطوری میتونم id شخص مورد نظر رو که برای نمایش profile اش انتخاب شده بدون استفاده از فرم و تنها با تگ A HREF به صفحه profile انتقال بدم(با ASP)

    لطفا کمکم کنید
    متشکرم
     
    نوشته شده توسط datum در ‏17 ژانویه 2006
  4. mehradmoein

    mehradmoein Member

    ارسال‌ها:
    431
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    16
    سوال اول) شما باید برای دکمه های sumit هم اسم و مقدار بگزارید.
    بعد فرم را به یک صفحه بفرستید و این مقادیر را چک کنید تا ببینید که کاربر روی کدام دکمه کلیک کرده.بعد نسبت به اون کاربر را ریدایرکت کنید.
    سوال دوم) شما باید تمام مقادیر داخل دیتا بیس رو در یک حلقه بگذارید و قبل از loop یا wend یک لینک بسازید و مقدار id رو به صورت querystring به اون اضافه کنید:
    <a href="page.asp?id=<%=id%>">
    بعد در صفحه ی بعد مقدار آی دی رو چک کنید.
    من خیلی مختصر گفتم.اگه کامل تر خواستید بگید.
     
    نوشته شده توسط mehradmoein در ‏17 ژانویه 2006
  5. datum

    datum Member

    ارسال‌ها:
    98
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    از کمکتون ممنونم
    برای جواب اول من خودم هم این روش به فکرم رسید فقط مشکل انجاست که بعد از چک کردن اینکه کدوم دکمه فشرده شده باید تمام اطلاعات فرم رو در اون صفحه چک یا همون صفحه کامپایل با input از نوع hidden دوباره با توجه به نوع دکمه به صفحه مورد نظر ارسال کرد که اینجا هم یه مشکل هست و اون اینکه فرم در صورتی اطلاعاتش به صفحه دیگه انتقال پیدا میکنه که دکمه submit فشرده بشه و چون صفحه چک کردن نوع دکمه یه صفحه کامپایله پس نمیشه دکمه ساخت این روش عملی نیست
    برای جواب دوم برای نمایش لیست اعضا باید از حلقه استفاده کرد لطفا منظورتون رو از ساخت query string واضح تر بگید مگه نمیشه بدون ساخت querystring آی دی رو با روشی که شما گفتید به صفحه دیگه انتقال داد ؟ آیا ساخت querystring اجباریه؟
    متشکرم عیدتون مبارک
     
    آخرین ویرایش: ‏18 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط datum در ‏18 ژانویه 2006
  6. mehradmoein

    mehradmoein Member

    ارسال‌ها:
    431
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    16
    سوال اول) وقتی که چک کردید که کدام دکمه فشرده شده است، تمامی مقادیر فرستاده شده از فرم را در متغیر ها بریزید و از کد زیر استفاده کنید :
    response.redirect("page.asp?field1=value1&field2=value2,...")
    field1 اسم فیلد هست و value1 مقدار اولین فیلد هست.بعد در صفحه ی page.asp تمامی مقدادیر فرم را به صورت querystring دریافت کنید.این همان روش ساختن querystring هست.
     
    نوشته شده توسط mehradmoein در ‏20 ژانویه 2006
  7. mehradmoein

    mehradmoein Member

    ارسال‌ها:
    431
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    16
    سوال2) فکر نمی کنم که راه بهتری وجود داشته باشه و همه ی این سیستم ها از این روش استفاده می کنن.
    بله ساختن querystring اجباری هست.در صفحه ی دوم شما باید مقدار آی دی رو در یک متغیر ذخیره کنید و سپس اون مقدار رو در پایگاه دادتون جست جو کنید.
    باز هم اگه چیز نامفهومی بود یا جاییش رو متوجه نشدید ، بگید لطفا.
     
    نوشته شده توسط mehradmoein در ‏20 ژانویه 2006
  8. datum

    datum Member

    ارسال‌ها:
    98
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    از کمکتون واقعا ممنونم
    جواب دوم) من این روش رو بدون استفاده از querystring انجام دادم و جواب هم داد پس فکر نمیکنم استفاده از querystring اجباری باشه من با راهنمایی های شما فقط از طریق <a href="page.asp?id=<%=id%>">
    ID عضو رو به صفحه دیگه انتقال دادم و طبق اون با دستور اس کیو ال select کردم
    به هر صورت از کمکتون ممنونم میدونید این راه من به این دلیل جواب میده که هر شخصی ID منحصر به خودش داره راستی میتونید بگید که چطور میشه از دوباره نویسی اطلاعات بر روی فرم که به خاطر کلید F5 یا همون refresh صورت میگیره جلوگیری کرد تنها روشی که به ذهنم رسید استفاده از دستورات جاوا به خصوص دستور alert که مثلا فرد بعد از اینکه اطلاعاتش رو از طریق فرم وارد میکنه پیغام موفقیت رو در همون صفحه کامپایل با دستور جاوا انجام دادم و کد فرد رو هم با دستور جاوا گزارش دادم تا با کلیک روی ok پنجره پیغام دوباره به وسیله دستورات جاوا به صفحه قبلی منتقل بشه در غیر اینصورت با هر بار refresh تو صفحه اعلام موفقیت چون همون صفحه کامپایل هم هست اطلاعات دوباره در بانک ثبت میشه که ممکنه باعث حجیم شدن بانک بشه
    اگه راه بهتری سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید
    متشکرم
     
    نوشته شده توسط datum در ‏22 ژانویه 2006
  9. mehradmoein

    mehradmoein Member

    ارسال‌ها:
    431
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام،
    من منظورتون رو راجب اجباری بودن query string متوجه نیستم آخه این روش شما هم از query string استفاده می کنه. همون آی دی که به آخر لینک اضافه شده query string هست دیگه.

    برای اینکه یک کاریر نتونه چند بار با یک فرم رجیستر بشه باید یک مقدار خاص برای کاربرا در نظر بگیرید.مثلا اینکه از هر آدرس ایمیل فقط یک دونه باید باشه و در موقع رجیستر هم چک می کنید که اگه آدرس ایمیل وارد شده تکراری هست، عملیات انجام نشه.وقتی که کاربر رجیستر می کنه، آدرس ایمیلش به دیتابیس می ره و وقتی که refresh رو بزنه ایمیلش تکراری هست و رجیستر نمی شه.
     
    نوشته شده توسط mehradmoein در ‏24 ژانویه 2006
  10. mehradmoein

    mehradmoein Member

    ارسال‌ها:
    431
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    16
    البته فکر کنم که اگه هم نام کاربری و هم ایمیل چک بشه که تکراری نباشن بهتر هست.
    امیدوارم کمک کرده باشم.
     
    نوشته شده توسط mehradmoein در ‏24 ژانویه 2006
  11. datum

    datum Member

    ارسال‌ها:
    98
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    refresh / show & hid table

    سلام
    از راهنمایی هاتون ممنون
    شما گفتید که باید ای دی کاربر رو چک کنم اما موثر نبود
    تو ای اس پی نت میشه از دستور ispostback استفاده کرد میخواهم بدونم آیا دستوری برای ای اس پی هم به
    این شکل هست یا نه
    اگه بخواهم 2 تیبل رو تو یه صفخه ایجاد کرد به طوری که هر دو hid باشن و با فشردن دکمه اول تیبل اول show
    بشه و با فشردن دکمه دوم تیبل دوم show بشه
    از راهنماییتون کمال تشکر رو دارم
     
    نوشته شده توسط datum در ‏13 فوریه 2006

به اشتراک بگذارید