Tab

شروع موضوع توسط ***UNIQUE*** ‏15 ژانویه 2006 در انجمن Action Script 2

  1. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون میشم ببینید مشکل این فایل چیه؟
    با tab روی Object ها جابجا نمیشه .یعنی اصلا" انگار فرمان KeyPress اجرا نمیشه ؟؟!!! :-?
    ممنون میشم راهنمایی کنید
     

    پیوست ها:

    • Tab.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 47.9
      نمایش ها:
      3
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏15 ژانویه 2006
  2. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    خوب از tabIndex استفاده کنید و برای عناصرتون tabIndex مشخص کنید ...
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏16 ژانویه 2006
  3. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    من tabIndex رو تست کردم ولی نمی دونم چرا جواب نداد !!!

    چند تا راه دیگه رو هم تست کردم . البته تو فایلی که گذاشتید چند تا مشکل کلی هم بود :
    به جای دستور Selection.getFocus() == "_root.CreateBubble1_rb"
    باید از دستور Selection.getFocus() == "_level0.CreateBubble1_rb"
    استفاده کنید .
    به جای دستور CreateBubble2_rb.setFocus();
    باید از دستور Selection.setFocus(CreateBubble2_rb);
    استفاده کنید .

    به جای اون دکمه و <Tab> هم از یک Listener استفاده کردم ولی در کل مشکل همچنان پابرجاست .

    البته اگه شما اون 3 تا RadioButton ها رو GroupNameها شون رو 3 تا چیز مختلف قرار بدید ممکنه مکلتون حل بشه .

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏16 ژانویه 2006
  4. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    نه کاری به گروه نداره من یه Sample از Flash8 دارم که گروهشون یکی اما Tab روشون درست عمل میکنه
    ممنون میشم این فایل رو ببینید
     

    پیوست ها:

    • bmps_F8.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 43.7
      نمایش ها:
      9
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏16 ژانویه 2006
  5. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    این فایل رو در خارج فلش تست کنید . می بینید که درست کار می کنه ولی همه از یک گروپ نیم استفاده نمی کنند و از گروپ های جدا جدا استفاده می کنند .
    اون فایلی هم که گذاشتید از کامپونت استفاده نکرده ( البته فکر کنم ! ) . اگه شما هم خودتون بسازید این مشکلات رو ندارید .

    موفق باشید
     

    پیوست ها:

    • Tab_Edited.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 47.5
      نمایش ها:
      5
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏16 ژانویه 2006
  6. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    خوب بود مرسی .
    اما اینکه خیلی بد گروههاشون یکی نیست چون هر سه تا رو میشه با هم انتخاب کرد .اصلا" معنی RadioButton اینجوری از بین میره.):
    اگر نمیشه کاریش کرد درست شه این Component های مشکل دار رو برای چی میسازن میذارن تو Flash .):
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏17 ژانویه 2006
  7. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    اگه شما خودتون بسازید این مشکل رو ندارید . البته ببینید وقتی اون ها رو گروپ کنید وقتی یک رو انتخاب کنید با کلید های چپ و راست می تونید باهاشون کار کنید و عملا درستش هم همینه .
    پس مشکل از کامپوننت ها نیست . ولی خوب اگه شما بخواهید که کامپوننت رو خودتون طراحی کنید ( البته منظورم این نیست که کامپوننت بنویسید از مووی کلیپ استفاده کنید ) می تونید بدونه گروپ کردن و با چند تا دستور ساده این کار رو بکنید .

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏17 ژانویه 2006
  8. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون از راهنماییتون .
    بله درسته .اما من چون چند تا button هم روی فرمم داشتم میخواستم بتونم بین همه با Tab جابجا شم .
    من میخوام اینو بسازم ممنون میشم راهنماییم کنید :
    فایل Fla اون Sample بالا رو با Decompiler دیدم .خودش RadioButton ساخته اما به چند تا مشکل برخوردم اول اینکه :
    چطوری ساختار اون RadioButton رو باید تعریف کنیم توی این فایل اومده فقط بین {} گداشته اما من وقتی اینکارو میکنم از من Error میگیره میگه که برای MovieClip باید OnClipEvent یا یه Event رو فراخوانی کرده باشید?!!!برای چی از من خطا میگیره اما توی اون فایل Error نمیگیره ؟؟؟
    و دیگه اینکه اصلا" اونجا که Component نساخته چطوری توی توضیحش نوشته Component Constructor ؟؟؟!!
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏17 ژانویه 2006
  9. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    برای این کار 1 مووی کلیپ لازمه که براش پارامتر تعریف کرد . من یک نمونه براتون درست می کنم ( فکر کنم راحت تر باشه ! )
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏17 ژانویه 2006
  10. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنونم :)
    خیلی لطف میکنید .
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏17 ژانویه 2006
  11. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    اینم فایل . فقط من چون هم وقتم کم بود و شما هم 3 تا لازم داشتید دیگه نیومدم برنامه نویسی درست و حسابی بکنم که مثلا برای 10 تا هم جواب بده و در اصل دستورات رو واسه همین 3 تا نوشتم . :oops:

    موفق باشید
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط Security9776 در ‏17 ژانویه 2006
  12. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    همینکه نوشتید خیلی محبت کردید
    ممنونم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏17 ژانویه 2006
  13. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    خواهش می کنم .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏17 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید