1. sh_sepehr

    sh_sepehr Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    16
    salam
    aval bebakhshid ke pinglidh type mikonam chin farsim nadaram !(Paride ) g
    2. man mikham ba VB ye mashin hesab benevisam vali nemidoonam che joori Radial bezaram toosh !!!:(
    kasi mitoone baram algoritmesho benevise ? !!!
    ba tashkor
    Sepehr
     
    نوشته شده توسط sh_sepehr در ‏15 نوامبر 2005
  2. MnavidM

    MnavidM Active Member

    ارسال‌ها:
    2,962
    تشکر شده:
    503
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام.

    نیاز به الگوریتم خاصی نیست .

    می تونی از تابع SQR استفاده کنی.

    مثلا x=sqr(9) .

    که جوابش در xبرابر 3 میشه .

    موفق باشی.
    نوید.
     
    نوشته شده توسط MnavidM در ‏16 نوامبر 2005
  3. sh_sepehr

    sh_sepehr Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    16
    In joori masalan
    maslan mikham javabe T1 dar T2 chap beshe :
    T2.text =Sqr t1.text
    Are ?
     
    نوشته شده توسط sh_sepehr در ‏18 نوامبر 2005
  4. saalek110

    saalek110 Active Member

    ارسال‌ها:
    2,428
    تشکر شده:
    1,267
    امتیاز دستاورد:
    36
    اگر در ويژوال بيسيك منظورتونه ، من برنامه زير كه ((يك كامند باتن و دو تكست باكس)) داره را امتحان كردم ، درست جواب مي داد.

    Private Sub Command1_Click()
    Text2.Text = Sqr(Text1.Text)
    End Sub
    .
     
    نوشته شده توسط saalek110 در ‏18 نوامبر 2005

به اشتراک بگذارید