Diable کردن BackSpace برای حروفی خاص

شروع موضوع توسط ***UNIQUE*** ‏7 ژانویه 2006 در انجمن Action Script 2

  1. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    من چطوری میتونم تو یه فرمت text کاری کنم که کارکترهایی که با رنگ قرمز هستن در اون TextBox قابل پاک شدن نباشند و یا به عبارتی کلید های BackSpace و delete برای یه سری کاراکترهای خاص کار نکنه و غیرفعال باشه؟
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏7 ژانویه 2006
  2. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    متاسفانه کلیدهای BackSpace و Delete کد اسکی ندارن ! فکر نمیکنم بشه !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏8 ژانویه 2006
  3. overcrash

    overcrash Active Member

    ارسال‌ها:
    653
    تشکر شده:
    39
    امتیاز دستاورد:
    28
    (با اجازه امیرآقای گل)
    فعلا چیزی که به ذهنم میرسه استفاده از تابع
    کد (Text):

    on(keypress "Backspace")
    هست.
    الان خوابم میاد فردا اگه شد بیشتر توضیح میدم (البته اگه خودت پیداش نکردی تا اونوقت ;) )
    شب بخیر
     
    آخرین ویرایش: ‏8 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط overcrash در ‏8 ژانویه 2006
  4. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    yeh joorayi nashodani ya sakht be nazar miad keh alan sa2 8 sobh hesesh nist behesh fekr konam vali!codi keh mikhay yeh chizi shabh be ineh !faghat bayad bahash var beram ta dorost sheh !akheh mojel injast keh man nemitoonam place cursor ro bad az zadaneh backspace bekhoonam :

    var keyListener:Object = new Object();
    keyListener.onKeyDown = function() {
    if (Key.isDown(Key.BACKSPACE)) {
    a=1
    a1 = ifd.text
    a2 = a1.slice(a1.length-(a+1),a1.length-(a-1))
    a3 = a2.slice(a2.length-1,a2.length)
    trace(a3)
    if (a3=="d"){
    ifd.text = a1+"d"
    a ++
    }
    }
    };
    Key.addListener(keyListener);
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏8 ژانویه 2006
  5. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    از راهنمایی همه شما ممنونم
    ولی هنوز به نتیجه نرسیدم .ممنون میشم کمک کنید.
    راستی امیر آقا :
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    متاسفانه کلیدهای BackSpace و Delete کد اسکی ندارن ! فکر نمیکنم بشه !
    --------------------------------------------------------------------------------------
    چرا این کلید ها هم کد اسکی دارند شما این کد رو تست کنید با فشرن کلید کد اسکش اونها رو بهتون میده
    کد (Text):


    global.i = 0;
    var keyListener:Object = new Object();
    keyListener.onKeyUp = function() {
        i++;
        trace(i.toString());
        if(Key.getCode() == Key.BACKSPACE)
        {
            trace("\tThe ASCII value is: "+Key.getAscii());
        }
        trace("For the last key typed:");
        trace("\tThe Key code is: "+Key.getCode());
        trace("\tThe ASCII value is: "+Key.getAscii());
       
        trace("");
    };
    Key.addListener(keyListener);
     
    باز هم از توجهتون ممنونم
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏8 ژانویه 2006
  6. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    بزارید سوالم رو ساده تر مطرح کنم
    شما اگه بخواید یه کلید از کیبورد رو disable کنید که وقتی فشرده میشه هیچ اتفاقی نیفه ازچه کدی استفاده می کنید من برای diasble کردن کلید BackSapece دستور زیر رو نوشتم اما باز هم کلید BackSpace کار کرد
    کد (Text):

    Key.BACKSPACE.Enabld = false;
     
    ممنون میشم راهنمایی کنید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏8 ژانویه 2006
  7. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    اگه برای اون فایلی که متن ها رو تصحیح می کرد این فایل رو لازم دارید ، فکر کنم مشکلتون با اون فایلی که فرستادم حل شده باشه . ولی اگر بخواهید این کار رو بکنید شما باید یک لیستنر برای دکمه backSpace ایجاد کنید و وقتی که این کلید فشرده شد چک کنید که آیا اون کارکتری که قراره پاک بشه با کارکتر همسان خودش در متن اصلی یکسان هست یا نه . اگر یکسان نبود که هیچ وگرنه دوباره اون حرف رو به همون مکان اضافه کنید !
    امیدوارم که متوجه شده باشید ( چون خودم هم متوجه نشدم !!! )

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏8 ژانویه 2006
  8. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    بله برای همون میخوام .
    ولی چه بد یعنی نمیشه قبل از اینکه یه حرف رو پاک کنه جلوی عملکردش رو گرفت .یعنی باید وقتی پاک کرد بررسی بشه و دوباره نوشته بشه !!
    من تست میکنم.
    مرسی از پاسختون :)
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏8 ژانویه 2006
  9. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    درسته . البته این برسی عملکرد و انجامش اصلا دیده نمی شه چون خیلی سریع اتفاق می افته .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏8 ژانویه 2006
  10. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    oon codi keh gozashtam hamin karo anjam mideh ;)!ama ye chizish kameh!oonam ghodrateh flash dar khoondaneh jayeh cursor.
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏8 ژانویه 2006
  11. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    bia inam codi keh mikhay!100% Works.yeh textfield bezar too safeh esmesham bezar ifd :

    a=1
    var keyListener:Object = new Object();
    keyListener.onKeyDown = function() {
    if (Key.isDown(Key.BACKSPACE)) {

    a1 = ifd.text
    a2 = a1.slice(a1.length-(a+1),a1.length-(a-1))
    a3 = a2.slice(a2.length-1,a2.length)
    trace(a3)
    if (a3=="d"){
    ifd.text = a1+"d"
    a ++
    }
    }
    };
    Key.addListener(keyListener);
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏8 ژانویه 2006
  12. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    asarateh kam khabi ineh keh adam too har bar run shodaneh functionesh variable ro dobareh mosavieh 1 gharar mideh!!!mageh majboori 8 sobh javab bedi!
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏8 ژانویه 2006
  13. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    من از کد شما اصلا" سر در نیاوردم .:-? :sad:
    وقتی من این رو تو یه فایل تست میکنم BackSpace کار میکنه. :neutral:
    ببخشید ولی میتونم خواهش کنم یه نمونه فایل fla برای این مورد برام بذارید
    بسیار ممنونم :)
     
    آخرین ویرایش: ‏8 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏8 ژانویه 2006
  14. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏8 ژانویه 2006
  15. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون ! نمیدونستم ! ولی کدی که شما دادی کار نمی کرد ... !!!!!
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏8 ژانویه 2006
  16. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    نوشته شده توسط amir_s در ‏8 ژانویه 2006
  17. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    Bug :))!
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏8 ژانویه 2006
  18. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    بله ! برای مثال ... شما بیاید وسط نوشته چند تا D اضافه کنید ... یا مثلا حالتی پیش میاد که با فشردن کلید D اون فیلد پر از D میشه !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏8 ژانویه 2006
  19. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    ageh yeh chand khat balataro mikhoondi goftam in zafeh flasheh keh nemitooneh jayeh cursor ro peyda koneh! darzemn man bikar nistam keh biam beshinam koleh codiro keh khastan benevisam ;)!in do kariam keh shoma migi faghat kafieh meghdareh moteghayreh a dar har halat taghir koneh ta be rahati javab bedeh!kasi keh flash kar mikoneh bayad digeh in chizaro balad basheh!albateh ageh flash kar koneh
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏8 ژانویه 2006
  20. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    خواهش میکنم :)
    ----------------------------------------
    ممنون ! نمیدونستم ! ولی کدی که شما دادی کار نمی کرد ... !!!!!
    ----------------------------------------
    کار نمیکرد!!!
    ولی من قبل از اینکه به شما بدم خودم باهاش کرده بود!
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏8 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید