دوره های آموزشی آکادمی هنرهای دیجیتال مجید آنلاین جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دوره های آموزشی با شماره 021-88350136 تماس بگیرید
نتایج 1 تا 6 از 6

موضوع: جمع و تفریق تاریخ و انتخاب رکوردها بین دو تاریخ در vb

  1. #1
    فعالیت کل: 0%

    تاریخ عضویت
    04 فروردین 84
    مکان
    Mashhad
    پست ها
    93
    امتیازها
    7,675
    سطح
    58
    دفعات تشکر از دیگران
    6
    تشکر شده : 9 بار در 5 پست

    Talking جمع و تفریق تاریخ و انتخاب رکوردها بین دو تاریخ در vb

    سلام
    من میخوام رکوردها رو بین دو تاریخ که وارد شده در دیتا بیس انتخاب کنم
    برای مثال حساب شخصی از فلان تاریخ تا فلان
    من ضمنا sql هم یاد ندارم
    میخواستم بدونم چه طور میشه تاریخ ها رو از هم کم کرد مثلا دستور این باشه که دو تاریخ رو بگیره از هم کم کنه و هر تاریخی بین اونها وجود داشت اون رکورد رو انتخاب کنه؟
    متشکرم
    آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند آیا شود گوشه چشمی به ما کنند

  2. #2
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    13 خرداد 86
    مکان
    شمال
    پست ها
    33
    امتیازها
    4,007
    سطح
    40
    دفعات تشکر از دیگران
    10
    تشکر شده : 33 بار در 12 پست

    پیش فرض نیاز به سرچ تاریخ

    سلام به همه دوستان
    بچه ها من یک برنامه ای نوشتم الان به یک مشکلی برخوردم یعنی یک کد می خوام که ندارمش
    من تویه برنامه ام یک بانک اطلاعاتی دارم که با اکسس هستش
    و توسط یک adodc این بانک در یک datagrid نمایش داده میشه
    دوتا ز فیلدهای این جدول مربوط به تاریخ هست ( تاریخ رفت افراد و تاریخ برگشت افراد )
    می خوام کدی بنویسم که مثلا توی text1 یک تاریخ رفت بنویسیم وتوی text2 یک تاریخ برگشت و با زدن دکمه اطلاعات افرادی رو که بین این دو تاریخ هستن رو به من نشون بده (مثلا تو همون جدول دیتا گرید )

    اگه کدش باشه یا یک نمونه برنامه باشه عالیه
    میشه کمکم کنیین ؟

  3. #3
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    28 خرداد 84
    پست ها
    2,426
    امتیازها
    22,131
    سطح
    92
    دفعات تشکر از دیگران
    477
    تشکر شده : 1,314 بار در 850 پست

    پیش فرض

    سرچ کنید. گویا در تاپیک (( آموزش و سوالات مربوط به استفاده از دستورات Sql در دلفی )) که در بالا سنجاق است همین اواخر چنین بحثی شده.
    دوستان شاید بیشتر بتوانند بیشتر کمک کنند.
    ولی مطمئنا این بحث خیلی جاها یافت می شود چه در فرومهای فارسی و چه انگلیسی. مخصوصا انگلیسی.

  4. #4
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    13 خرداد 86
    مکان
    شمال
    پست ها
    33
    امتیازها
    4,007
    سطح
    40
    دفعات تشکر از دیگران
    10
    تشکر شده : 33 بار در 12 پست

    پیش فرض

    سلام عزیز
    من برنامه رو با vb 6 نوشتیم
    خدایی خیلی سرچ کردم اما نتونستم درمورد تاریخ چیزی پیدا کنم اگه میشه یا شما جایی دیدن یا میتونین همچین کدی بنویسین میشه یک لینکی بزارین یا کدش رو بهم بدین
    ( من همونیم که برا پادگانمون داشتم برنامه می نوشتیم قبلا اط شما هم کمک گرفتم ممنون میشم بازم کمکم کنین )
    مرسی ؟

  5. #5
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    28 خرداد 84
    پست ها
    2,426
    امتیازها
    22,131
    سطح
    92
    دفعات تشکر از دیگران
    477
    تشکر شده : 1,314 بار در 850 پست

    پیش فرض

    سلام سعید جان.

    اینو سرچ کن در گوگل:
    کد:
    "بین دو تاریخ"
    و بعد در فرومهایی که میاد هم سرچ کن. یعنی بنویس
    xyz site:www.one_forum.com
    فکر کنم پیدا کنید. کلمات دیگر را هم امتحان کن. شرمنده الان نمی تونم سایتی نشون بدهم.

    انگار یکی از دوستان گفته بود مثل اعداد میشه با تاریخ کار کرد. خودم تست نکردم. کمی ور برو. من الان نمی توانم خودم کار کنم.
    آخرین ویرایش توسط saalek110; دوشنبه 11 آذر 1387 در 00:39.

  6. #6
    فعالیت کل: 0%

    تاریخ عضویت
    02 مهر 86
    پست ها
    5
    امتیازها
    3,547
    سطح
    37
    دفعات تشکر از دیگران
    6
    تشکر شده : 6 بار در 3 پست

    پیش فرض

    سوال اول : ببینید شما توی این مثال اینهارو دارید ---- Adodc1 که برای ارتباط شما با دیتابیس هست هالا چه Sql هست و چه access یک Tabel دارید با نام Test و این دو فیلدی که می گین با نام های Tt1.text و tt2.text هست و Date2 نام اون فیلدی که شما
    می خواین این عمل روش انجام بشه هست . به کد زیر توجه کنید:

    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Test" & _
    " WHERE Date2 Between '" & tt1.Text & "'and'" & tt2.Text & "'"

    خوب قائدا هم بعدش باید ریفرش داشته باشید
    adodc1.refresh
    datagrid1.refresh


    سوال دوم : شما می تونید از کتابخانه Shamsi.dll استفاده کنید
    دو تاريخ شمسي دريافت مي‌كند و تفاضل تاريخ اول از تاريخ دوم را بر حسب روز برمي گرداند. ShamsiDiff (date1, date2) as long

    تابع ShamsiDiff

    اين تابع دو تاريخ شمسي را دريافت نموده و اختلاف تاريخ اول از تاريخ دوم را بر حسب روز برمي گرداند. به عنوان مثال اگر وردي هاي تابع به ترتيب 12/08/1383 و 05/06/1383 باشد، تابع مقدار 68 را برمي گرداند. يعني بين اين دو تاريخ 68 روز اختلاف هست. خروجيا اين تابع يك عدد است.
    براي فراخواني تابع ShamsiDiff از كدهاي زير استفاده كنيد:

    Public Function ShamsiDiff(shdate1 as string, shdate2 as string) as Long

    dim shms as New ClassShamsi

    ShamsiDiff = shms.ShamsiDiff(shdate1, shdate2)i
    End Function

    دریافت این کتابخانه


    موفق باشید

اطلاعات موضوع

کاربران در حال مرور این موضوع

اکنون1 کاربر در حال مرور این موضوع است (0 عضو و 1 میهمان )

موضوعات مشابه

  1. آموزش اكسس ( در 4 بخش )
    توسط Mahmoodi در انجمن مقالات و آموزش ها
    پاسخ ها: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 10:49
  2. فارسي ساز ويندوز xp
    توسط mollasadra در انجمن نيازمنديها
    پاسخ ها: 19
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1384, 09:47
  3. آموزش | طراحی وکتور
    توسط Parham در انجمن مباحث آموزشي و مقالات
    پاسخ ها: 12
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1384, 00:04
  4. انتخاب ركوردهاي بين دو تاريخ در vb
    توسط Jaf@r در انجمن برنامه نويسي و الگوريتم آن
    پاسخ ها: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 17:20
  5. نحوه انتخاب يك رايتر
    توسط Saeid Taheri در انجمن سخت افزار
    پاسخ ها: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 دی 1382, 00:10

اشتراک ها

مجوزهای ارسال پست

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید پاسخ ارسال کنید
  • نمی توانید پیوست ارسال کنید
  • نمی توانید پست هایتان را ویرایش کنید
  •