دوره های آموزشی آکادمی هنرهای دیجیتال مجید آنلاین جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دوره های آموزشی با شماره 021-88350136 تماس بگیرید
نتایج 1 تا 7 از 7

موضوع: باز کردن فایل html با دکمه فلش

  1. #1
    فعالیت کل: 0%

    تاریخ عضویت
    07 فروردین 84
    پست ها
    59
    امتیازها
    6,976
    سطح
    55
    دفعات تشکر از دیگران
    0
    تشکر شده : 3 بار در 3 پست

    پیش فرض باز کردن فایل html با دکمه فلش

    سلام
    من یک مشکل دارم
    می خوام یک دکمه فلش در html بگزارم شبیه منو و بعد با کلیک روی آن در همان صفحه html یک صفحه جدید باز شود.
    اما هر چقدر از geturl استفاده می کنم.یا صفحه جدید باز می شود و یا در همان صفحه اول دکمه از بین می رود.
    لطفا کمک کنید

  2. #2
    مدیر انجمن Flash
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    17 بهمن 84
    مکان
    شوشتر
    پست ها
    3,810
    امتیازها
    26,396
    سطح
    97
    دفعات تشکر از دیگران
    2,603
    تشکر شده : 4,120 بار در 2,185 پست

    پیش فرض

    سلام دوست من

    منظورت از صفحه جديد - صفحه اي از فلش برات باز بشه يا يه صفحه اينترنتي

    اگه مي خواي يه صفحه فلش لود كني از كد :

    کد PHP:
    loadMovie(""
    استفاده كني

    در مورد چيزي كه مي خواي بيشتر توضيح بده

    موفق باشيد

  3. #3
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    29 تیر 87
    مکان
    طهران-تهران
    پست ها
    222
    امتیازها
    6,085
    سطح
    50
    دفعات تشکر از دیگران
    74
    تشکر شده : 127 بار در 92 پست

    پیش فرض

    خیلی نا مفهومه!!!!!!!!!!!! سوالت رو میگم.

  4. #4
    فعالیت کل: 0%

    تاریخ عضویت
    07 فروردین 84
    پست ها
    59
    امتیازها
    6,976
    سطح
    55
    دفعات تشکر از دیگران
    0
    تشکر شده : 3 بار در 3 پست

    پیش فرض

    منظورم این که یک منو در یک html بگذارم که با کلیک بر روی هر دکمه یک صفحه html در همان صفحه قبلی بدون از بین رفتن منو ها باز بشه
    مثل این سایتhypertag.com

  5. #5
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    26 تیر 83
    مکان
    تهران
    پست ها
    15
    امتیازها
    7,101
    سطح
    55
    دفعات تشکر از دیگران
    7
    تشکر شده : 6 بار در 3 پست

    پیش فرض

    برای این کار شما باید در صفحهء اچ تی ام الی که طراحی میکنی فریم بندی کنی و فریم اصلی رو (فریمی که تغییر میکنه) رو لحاظ کنی
    اونوقت دیگه مشکلی نباید داشته باشین
    برای اسکریپت فلش هم که بعد از اعمال آدرس، پرنت رو انتخاب کنین
    Best Regards

  6. #6
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    19 خرداد 87
    مکان
    آرمانشهر
    پست ها
    337
    امتیازها
    5,294
    سطح
    46
    دفعات تشکر از دیگران
    275
    تشکر شده : 441 بار در 176 پست

    پیش فرض

    ببین با این کارت می شه :
    کد PHP:
    getURL("yechizi.html""_self"); 
    البته خوب باید توی این صحفه جدیدت قالب صحفه قبل رو رعایت کنی و فلش هاتو دقیقا همون جایی بزاری که توی صفحه قبل بودن .
    آخرین ویرایش توسط khorzu; دوشنبه 18 شهریور 1387 در 13:49.

  7. #7
    فعالیت کل: 0%
    آواتار 1
    تاریخ عضویت
    29 مهر 83
    مکان
    تهران
    پست ها
    804
    امتیازها
    9,253
    سطح
    64
    دفعات تشکر از دیگران
    398
    تشکر شده : 175 بار در 91 پست

    پیش فرض

    سلام
    دوست من این سوال شما مربوط به فلش نمیشه و اگه می خوای جواب بهتری بگیری بهتره توی انجمنهای
    طراحي صفحات وب مطرح کنی.



    سپهر




    خنده بر لب می زنم تا کس نداند درد من . . . ور نه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت


اطلاعات موضوع

کاربران در حال مرور این موضوع

اکنون1 کاربر در حال مرور این موضوع است (0 عضو و 1 میهمان )

اشتراک ها

مجوزهای ارسال پست

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید پاسخ ارسال کنید
  • نمی توانید پیوست ارسال کنید
  • نمی توانید پست هایتان را ویرایش کنید
  •