یک سوال ساده درباره اینگونه load شدن

شروع موضوع توسط aliasghar eb ‏2 دسامبر 2005 در انجمن Action Script 2

  1. aliasghar eb

    aliasghar eb Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    16
    مطابق شکل زیر میخواهم با فشرده شدن دکمه ای 1 تا 6
    6 فیلم در کادر قهوه ای رنگ نمایش داده بشود .
    حال چه باید بکنم و فایل فیلم ها را کجا باید قرار بدهم و چه طور آنها روبکنم .
     

    پیوست ها:

    • 1.jpg
      1.jpg
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 63.2
      نمایش ها:
      15
    نوشته شده توسط aliasghar eb در ‏2 دسامبر 2005
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    دوست عزیز ،
    برای این کار باید از دستور LoadMovie استفاده کنی و Target اون رو یک مموی کلیپ که اون محدوده قهوه ای هست قرار بدی .
    در این باره و اون دستور زیاد بحث شده . یک سرچ کوچک در انجمن می تونه کمکتون کنه .

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏2 دسامبر 2005
  3. aliasghar eb

    aliasghar eb Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    16
    من همه 6 فیلم رو به 6 موی کلیپ مبدل کردم .
    اما چون خیلی مبتدی ام با جستجو چیزی عایدم نشد .
    لطفا بنویسید چه دستوری برای دکمه بنویسم تا به هدف خود برسم .
     
    نوشته شده توسط aliasghar eb در ‏2 دسامبر 2005
  4. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏2 دسامبر 2005
  5. aliasghar eb

    aliasghar eb Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا تو رو خدا هی پاس ندید این ور اون ور
    یه دو خط کد بنویسید و تمام
    من از اون تایپیک هم هیچی نفهمیدم
    مشکل من الان اینه که با فشرده شدن دکمه 1 موی کلیپ 1 در کادر نمایش داده شود.
    ممنون .
     
    نوشته شده توسط aliasghar eb در ‏2 دسامبر 2005
  6. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ؛
    اون تاپیک کاملا توش توضیح داده شده بود . شما یک مووی کلیپ به اندازه کادرت درست می کنی و اسمش رو بزار PlaceLoad . بعد برای هر کدوم از دکمه ها دستور زیر رو بنویسید :
    loadMovie("YOURFILE.swf", "_root.PlaceLoad");

    به همین راحتی . در اون تاپیک هم دقیقا همین مطالب عنوان شده بود .

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏2 دسامبر 2005
  7. aliasghar eb

    aliasghar eb Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا ما
    اول اسم موی کلیپ مون رو PlaceLoad گذاشتیم . یعنی هم در لای بره لی اسمش رو PlaceLoad گذاشتیم و هم تو قسمت پراپرتی تو کادر زیر embedded video .
    و دوم اینکه کد بالا رو عینا رو تو دکمه نوشتیم
    اما خطا میگیره
    فکر کنم به جای اون YOURFILE.swf باید یه چیزی قرار بدم اما چی نمیدونم .
    مبتدی همینه دیگه .
     
    نوشته شده توسط aliasghar eb در ‏3 دسامبر 2005
  8. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ،
    شما فقط باید Instance Name مووی کلیپتون رو PlaceLoad بزارید .
    بعد هم در اون دستور شما به جای YourFile.swf باید آدرس فایل اس دبلیو افی رو که می خواهید لود کنید رو بدید . .
    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 دسامبر 2005
  9. aliasghar eb

    aliasghar eb Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    16
    قرار نبوده که فایل swf ای لود بشه .
    فقط قراره که اون موی کلیپه لود بشه .
     
    نوشته شده توسط aliasghar eb در ‏3 دسامبر 2005
  10. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    یعنی چی ؟
    پس شما چی رو می خوای لود کنی ؟ شما باید اون مووی کلیپت رو به صورت فایل swf در کنار فایل اصلی قرار بدی .
    فکر کنم شما سوالت رو بد مطرح کردی . شما می خوای مووی کلیپت در اون قسمت به یک فریم بره ؟

    موفق باشی .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 دسامبر 2005
  11. aliasghar eb

    aliasghar eb Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام از ماست!
    شما به من گفتید که فیلم هام رو مووی کلیپ کنم .
    من هم اون ها را emport کردم تو پروژه ام .
    حال می خام با زدن دکمه 1 مووی کلیپ 1 تو کادر لود بشه.
    مووی کلیپی که توی کتابخانه پروژهام وجود داره .
    یعنی با زدن Ctrl+L میشه تک تک مووی کلیپ ها رو درگ کرد تو صفحه اصلی .
    شما به من نگفتید که فیلم هام رو مووی کلیپ کنم و یه جای دیگه اون رو به صورت swf ذخیره کنم و بعد لودش کنم.
    اگر چه الان این کار رو هم کردم ولی باز جواب نداد .
    البته من ترجیح میدم هر دو حالت رو یاد بگیرم .
    ولی حالت اول برام مهمتره .
     
    نوشته شده توسط aliasghar eb در ‏3 دسامبر 2005
  12. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    والا من هیچ جا نگفتم که شما فایل هاتون رو داخل فایل Import کنید ولی به هر حال ،
    شما باید از دستور زیر استفاده کنید :
    _root.PlaceLoad.attachMovie("Yahoo", "Yahoo1", 2);
    یعنی یک مووی کلیپ درست کنید و اسمش رو بزارید PlaceLoad که همون کادر قهوه ای هست .
    بعد فایلی رو که داخل لایبرری ایمپورت کرده اید ، همونی که گفتید می شه کشیدش رو صفحه . رو اون راست کلیک کنید و گزینه Linkage... رو انتخاب کنید . بعد تیک گزینه Export For Action script رو کلیک کنید و در قسمت بالا یک اسم تایپ کنید ( که من مثلا گذاشتم yahoo ) . بعد هر وقت که دستور بالا رو اجرا کنید فایل داخل اون کادر شما قرار می گیره .
    در مورد روش اولی هم که قبلا گفتم اون دستور کاملا کار می کنه فقط باید تو اسم دادن ها و ... دقت کنید .
    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏4 دسامبر 2005
  13. aliasghar eb

    aliasghar eb Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا محسن!
    ببخشید ولی باز جواب نداد .
    من اینکار رو کردم .
    1. برای action دکمه 1 کد شما رو نوشتم.
    2.رفتم روی موویکلیپ 1 که قراره با زدن دکمه لود بشه کلیک راست کردم و ... و اونجایی که گفتید بهش اسم بدم تو کادر همون اسم yahoo رو بهش دادم .
    3. خود فایل تصویر ام رو وقتی کلیک راست میکنم اون گزینه ای که گفتید غیر فعاله.
    و خطای زیر رو میده

    **Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Statement must appear within on handler
    _root.PlaceLoad.attachMovie("Yahoo", "Yahoo1", 2)
     
    نوشته شده توسط aliasghar eb در ‏4 دسامبر 2005
  14. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    آقا این مشکلات از مظرات Flash MX 2004 هست . فکر کردم شما در این حد رو می دونید . شما وقتی یک دستور برای یک دکمه تعریف می کنید باید یک Handler برای اون تعریف کنید . شما کد زیر رو جایگزین کنید :
    on (release) {
    _root.PlaceLoad.attachMovie("Yahoo", "Yahoo1", 2);
    }

    اینجا نشون داده می شه که اگه دکمه فشرده شد این دستور اجرا بشه . تو فلش 2003 خودش اون قسمت اول کد رو می ندازه .

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏4 دسامبر 2005
  15. aliasghar eb

    aliasghar eb Member

    ارسال‌ها:
    171
    تشکر شده:
    29
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا ببخشید .
    چند روزه هی مراجعه می کنم هی میگه بدلیل مشکلات فنی سایت ...
    آقا من این قدر بلدم . اما یادم رفته بود .
    در ضمن باز هم جواب نگرفتم
     
    نوشته شده توسط aliasghar eb در ‏8 دسامبر 2005
  16. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    دوست عزیز ، اون اروری که نوشته بودید مربوط به تعریف نکردن Handler بود .
    در مورد اینکه مشکل حل نشد احتمالا یک جایی اشتباه کرده اید . فایلتون رو بفرستید تا براتون مشکلش رو حل کنم .

    موفق باشید ...
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏8 دسامبر 2005

به اشتراک بگذارید