کلاس های mail را می خواستم

شروع موضوع توسط iranmahfel ‏15 ژانویه 2006 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. iranmahfel

    iranmahfel Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    من کلاس های حاضر اماده mail رو از کجا گیر بیارم
    مرسی بای
     
    نوشته شده توسط iranmahfel در ‏15 ژانویه 2006
  2. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    Pear
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏15 ژانویه 2006
  3. iranmahfel

    iranmahfel Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    این که گفتی اونوقت یعنی چه؟
     
    نوشته شده توسط iranmahfel در ‏16 ژانویه 2006
  4. golden

    golden Member

    ارسال‌ها:
    491
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    phpmailer بهترین و ساده ترین کلاس مخصوص ایمیله که من تا به حال دیدم.
     
    نوشته شده توسط golden در ‏16 ژانویه 2006
  5. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏16 ژانویه 2006
  6. iranmahfel

    iranmahfel Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    تشکر فراوان از هر دو دوست
    والا من هدفم اینه که بتونم باهاش عین انجمن ها به ایمیل هایی که توی دیتابیسم ذخیره کردم میل بزنم از حلقه استفاده کردم ولی خوب برای تست با 1000 ایمیل شروع کردم خیلی طول میکشه از یکی شنیدم که انجمن های phpbb از کلاس های mail استفاده می کنه
    به نظر شما چه جوریه با حلقه for(); کاری میشه کرد اگر من ایمیل هام بشه تا که دیگه اصلا نمیشه کاری کرد
    مرسی راهنمایی کنید ممنون میشم
     
    آخرین ویرایش: ‏16 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط iranmahfel در ‏16 ژانویه 2006
  7. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    به هیچ عنوان از حلقه for استفاده نکن (طوری که همهء ایمیل ها رو در یک لحظه بفرستی)
    مثلا هر 15 دقیقه، 10 تا ایمیل بفرست و تا 15 دقیقه بعد هیچ ایمیلی نفرست. (این فقط یک مثال بود!)
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏16 ژانویه 2006
  8. BeHnAm_akb

    BeHnAm_akb Active Member

    ارسال‌ها:
    1,212
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    36
    با یه همچین مثالی برای ارسال ایمیل به کاربران یه سایت که حداقل 5 یا 6 هزار تا هستند باید کلی زمان گذاشت و تو این مدت باید فایل باز بمونه. درسته؟
     
    نوشته شده توسط BeHnAm_akb در ‏17 ژانویه 2006
  9. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    نه اینکه فایل باز بمونه!!! فایل بسته بشه و با cron بیدار بشه و ...
    شما می تونی به جای 15 دقیقه، 10 دقیقه وقت بذاری، دیگه چونه نزن که کمترش نمی کنم!!
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏17 ژانویه 2006
  10. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    راستش pear یه کمی با هدر ها مشکل داره
    ولی یه class هست که به همین پارس محفل هم دادم که خیلی خوب کار میکنه
    خوبیش اینه که هدر ها رو خودش ست میکنه و میل ها رو مستقیم با inbox میفرسته نه bulk

    در ضمن
    من هیچ جا ندیدم 1000 تا میل تو یه ثانیه فرستاده بشه.
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏17 ژانویه 2006
  11. BeHnAm_akb

    BeHnAm_akb Active Member

    ارسال‌ها:
    1,212
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    36

    حالا نمی شه با ما را بیای ما مشتری هستیما ;)

    میشه یه کم بیشتر در مورد cron توضیح بدی که تو PHP چه طور انجام میشه
    مرسی
     
    نوشته شده توسط BeHnAm_akb در ‏17 ژانویه 2006
  12. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    کرون جاب زیاد ربطی به php نداره
    کرون جاب یه عمل رویه سرور ه که میتونه در مدت زمانهای مشخص یه فرمانی اجرا کنه و ما میتونیم اینو از طریق php تنظیم کنیم که مثلا هر نیم ساعت یه بار این کد رو اجرا کن.
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏17 ژانویه 2006
  13. iranmahfel

    iranmahfel Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام دوستان
    سالار جان اینکه میگی نمیشه توی 1ثانیه 1000 تا میل زد فقط 1 مثال بود ولی خدا شاهده من توی انجمنم که تقریبا 1000 تا عضو داره www.parsmahfel.com/forum/? ایمیل به اعضاء رو توی کمتر از 5 ثانیه می فرسته

    امید جان من هم این که گفتی رو شنیده بودم چون این انجمن من وقتی میل ها رو می فرسته همش توی bulk میره انگار و اعضا نمی تونند ببینند ولی یکی همین پیشنهاد شما رو بهم داد که یه جوری بنویسم که هر 10 دقیقه مثلا به 1000 نفر میل بشه که توی ایندکس بره ایمیل ها

    راستی میگی از for(); استفاده نکنم پیشنهادت چیه امید جان؟
    من روی این قضیه که میل ها بره به ایندکس یاهو خیلی کار کردم ولی خوب یه جاهایی اطلاعات کم بوده نتونستم پیش برم
    اگه یه نمونه سورس یا راهنمایی مستقیم کنید ممنون میشم

    سالار جان اسکریپت شما رو هم دیدم منتها من با این قضیه مشکل اساسی دارم که هر جوری میل رو بفرستم به بیش از 1000 نفر در حداقل زمان بفرسته
    مرسی ممنون دوستان
     
    نوشته شده توسط iranmahfel در ‏17 ژانویه 2006
  14. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    اون بدبخت ایمیل ها رو که نمی فرسته.... جناب سیستم عاملتون اون ایمیل ها رو می ذاره تو صف تا به مرور زمان ارسال بشه.

    من به این خاطر نگفتم که نره توی بالک..... اگر به این کارت ادامه بدی، احتمالا به زودی در هاستت رو می بندند، و مدیر سرور شما رو از سرور اخراج می کنه :)

    به هر حال باید از for استفاده بکنی :) ولی نه اینکه یه حلقه 1000 تایی بسازی و سرور رو بدبخت کنی!!
    یه حلقه 10 تایی که هر 15 دقیقه اجرا میشه و ایمیل ها رو از بانک می خونه و یه مقدار می نویسه که "فلان محتویات ایمیل" رو تا "فلان اندیس آدرس ایمیل" ارسال کرده.

    همین الان هم این حداقل زمان رو سیستم عاملت مشخص می کنه، نه شما و نه زبان برنامه نویسی php ات. و اگر مدیر سرورت ایمیل های کلان (و گاهی اوقات بی هدف) شما رو دریابه، ممکنه پاکشون کنه (که هیچ وقت به دست گیرنده نمی رسه) یا بهتون اخطار بده یا اینکه از سرور اخراجتون کنه یا ...!!!
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏17 ژانویه 2006
  15. iranmahfel

    iranmahfel Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    بین امید جان راه کار شما چیه
    خوب از این cron jab برام توضیح بده و چی کاره هستش؟
    در ضمن من از همین حلقه for(); استفاده کردم و 50 تا ایمیل رو تست کردم و ایمیل خودم رو هم آخرین ایمیل دادم که مطمئن بشم که ایمیل ها به دست همه میرسه یانه خوشبختانه ایمیل برام اومد
    خوب اگه بخوام که cron jab هر 15 دقیقه به 10 نفر میل رو بفرسته چه جوری بهش بگه که مثلا 15 دقیقه اول از ایمیل 1 تا 10 رو بخون و بفرست و 15 دقیقه بعد از ایمیل 10 تا 20 رو بخون بفرست و همین طور الی آخر ....

    بعد این cron jab میشه بهش یک سرس ک داد که توش php & mysql باشه
    چه جوریه؟
    مرسی امید جان
     
    نوشته شده توسط iranmahfel در ‏18 ژانویه 2006
  16. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    کرون یک ابزار برای سیستم عاملتون می باشد (سیستم عامل های لینوکسی) که در زمان های مشخص (که شما براش مشخص می کنین) یه عمل رو انجام میده، حالا اون عمل می تونه اجرای یک فایل Php به صورت Cli باشه (در مورد Cli توی راهنمای Php بگرد)

    شما فرض کن از اولین نفر تا شماره 10 رو ارسال کردی، وقتی هر 10 تا ایمیل درست ارسال شد، عدد 10 رو می ریزی تو بانک.... دفعه بعد، عدد ذخیره شده در بانک رو می خونی و می بینی نوشته "10" از کاربر 11 شروع می کنی و 10 تا میری جلو و توی بانک می نویسی 20 و دفعه بعد .... (آقا، این "10" کاملا مثاله هااااا، تو می تونی به جای 10 بذاری 50!!!)

    توی کرون هم بگی که این برنامه ات رو هر 10 یا 15 دقیقه یک بار اجرا کنه.

    موفق باشید.
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏18 ژانویه 2006
  17. iranmahfel

    iranmahfel Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    مرسی ایمید جان همه رو فهمیدم الا اونکه گفتی

    یه عمل رو انجام میده، حالا اون عمل می تونه اجرای یک فایل Php به صورت Cli باشه (در مورد Cli توی راهنمای Php بگرد)

    میتونم مستقسم آدرس فایلم رو بدم یعنی توی cron jobs آنجا که زده comand بزنم مثلا
    http://www.parsmahfel.com/news/send.php
    این طوریه عزیز>
     
    نوشته شده توسط iranmahfel در ‏19 ژانویه 2006
  18. oxygenws

    oxygenws Active Member

    ارسال‌ها:
    4,969
    تشکر شده:
    487
    امتیاز دستاورد:
    36
    خداییش در مورد Cli توی راهنمای Php گشتی؟؟؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط oxygenws در ‏19 ژانویه 2006
  19. iranmahfel

    iranmahfel Member

    ارسال‌ها:
    127
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    نه به خدا آخه راهنماش رو از کجا گیر بیارم؟
     
    نوشته شده توسط iranmahfel در ‏19 ژانویه 2006
  20. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    ای بابا آخه این سواله؟!
    www.php.net
    برو قسمت Documentation و Download رو بزن و HTML CHM EXTENDED رو انتخاب کن که خیلی کامله

    هرچند راهنماش تو خود سایتشم بصورت Online هست
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏19 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید