چگونه میتونم ارسال اخبار داشته باشم؟

شروع موضوع توسط miladspy ‏7 ژانویه 2006 در انجمن برنامه‌نویسی با ASP.NET

  1. miladspy

    miladspy Member

    ارسال‌ها:
    148
    تشکر شده:
    77
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام دوستان عزیز من

    خسته نباشید میگم به همگی شما

    دوستان عزیز بنده میخوام برای صفحات HTML خود بخشی مدیریت درست کنم که در این بخش مدیریت بتونم بدون اینکه بخوام برای گذاشتن اخبار جدید کل صفحه رو آپدیت و بعد از آن آپلود کنم به جای صفحه قبلی , از طریق اون مدیریت فقط اخبار های سایت رو در وسط صفحه HTML خود اضافه کنم


    راستش این کار را من در چند جا دیدم و راستش بهش احتیاج شدیدی دارم

    در مورد اینکه چرا من سوال خود را در بخش انجمن های ASP.Net پرسیدم اینه که بنده در یک سایتی که HTML بود دیدم این فایل با پسوند های ASB قرار گرفته یعنی اینطوری:

    NewsDetail.asp?NewsID=6

    پس معلوم میشه که این رو فرد خودش اضافه نکرده و صد در صد مدیریتی داره که میتونه اخبار رو به صفحه اصلی اصافه کنه تا خودش به صورت اتوماتیک براش آدرسی انتخاب کنه و در صفحه اول سایت بذاره

    در ضمن بیشتر فایل هایی که من هم دیدم برای اینکارن با نام minfile یا mine هستند حالا یا با پسوند ASP یا با PHP

    منتظر پاسخ شما دوستان خوبم هستم

    امیدوارم که کسی بتونه به وضوح و کاملی جواب منو بده حالا اگه یک راهنمایی هم بود ازتون یک دنیا ممنون میشم

    پس فعلا یا حق
     
    نوشته شده توسط miladspy در ‏7 ژانویه 2006
  2. miladspy

    miladspy Member

    ارسال‌ها:
    148
    تشکر شده:
    77
    امتیاز دستاورد:
    16
    اگه بتونید کمکم کنید خیلی لطف کردید
     
    نوشته شده توسط miladspy در ‏7 ژانویه 2006
  3. pooriamadani

    pooriamadani New Member

    ارسال‌ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوست عزیز شما راههای زیادی برای ساختن این کار داریم :
    ساده ترین راه برای شما میتوانید از StreamReader و StreamWriter استفاده کنید ، شما با استفاده از streamReader میوانید کد Html صفحه مورد نظر را خوانده و با StreamWriter برروی آن بنویسید .
    ولی باید بگم اونی را که شما میبینید درون سایت ها استفاده می کنند با استافده از QueryString و Database هست که مثلا وقتی pooria.aspx?id=1222 هست ، در Page_load عدد جلوی Id خونده میشه و اون عدد مثلا در ستون ID یک dataTable پیدا میشه و اطلاعات آن Record که حالا میتونه خبر باشه نمایش پیدا میکند مثلا :
    int parseID =int.Parse( Request.QueryString["ID"].ToString()(;
    که با استفاده از این کد ، عدد جلوی iD دورن یک متغییر ریخته میشود و شما مقدار آن متغییر را میتوانید در dATABASE جستوجو کنید ، در صورتی که هنوز مشکل دارید به ARPAPIC@ARPAPIC.COM میل بزنید .
     
    نوشته شده توسط pooriamadani در ‏8 ژانویه 2006
  4. mehradmoein

    mehradmoein Member

    ارسال‌ها:
    431
    تشکر شده:
    20
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام,
    اون پسوندهاي .asp و .php كه شما مي گيد مربوط به زبان هاي server side هست.يعني با اين زبون ها اين صفحه برنامه نويسي شده. ارسال اخبار هم از جمله كارهايي هست كه بوسيله ي اين قبيل زبان ها به راحتي انجام مي شه. براي مثال يك فرم طراحي مي كنيد و مقادير ورودي رو وارد يك database مي كنيد و هنگام نمايش اخبار اون مقادير رو از database فراخواني مي كنيد. براي انجام اين كارها شما بايد يكي از اين زبان ها رو بلد باشيد.
    و سرور سايت شما هم بايد اين زبان ها رو پشتيباني كنه.
     
    نوشته شده توسط mehradmoein در ‏8 ژانویه 2006
  5. miladspy

    miladspy Member

    ارسال‌ها:
    148
    تشکر شده:
    77
    امتیاز دستاورد:
    16
    خیلی ممنون در مورد راهنمایی شما دو دوست عزیزم

    آقا پوریا به شما ایمیل زدم

    اگر کسی هم بیشتر میتونه کمک کنه یا علی !!!

    آموختن علم خیلی ثواب داره پس ببین کسی که اون علم رو میاموزه چه ثوابی میبره
     
    نوشته شده توسط miladspy در ‏8 ژانویه 2006
  6. amirlol

    amirlol Active Member

    ارسال‌ها:
    1,859
    تشکر شده:
    298
    امتیاز دستاورد:
    36
    کمکی خواستین بگین ! در خدمتیم
     
    نوشته شده توسط amirlol در ‏8 ژانویه 2006
  7. miladspy

    miladspy Member

    ارسال‌ها:
    148
    تشکر شده:
    77
    امتیاز دستاورد:
    16

    خوب دوست عزیز کمک کنید دیگه
     
    نوشته شده توسط miladspy در ‏8 ژانویه 2006
  8. datum

    datum Member

    ارسال‌ها:
    98
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام دوستان
    من خیلی در این زمینه حرفه ای نیستم ولی فکر میکنم بشه از طریق ساخت یه فرم و ایجاد یه input از نوع file میشه اخبار مورد نظر رو بدون اینکه connect باشی در قالب PDFذخیره کرد و سپس بعد از connect شدن کافیه با همین inputی که گفتم uploud کرد البته این روش یه مقدار ابتداییه اما برای ارسال اخبار گل چین شده و کوتاه بد نیست نمیدونم شاید اشتباه میکنم اگه انطوره حتما بگید چون من میخواهم از این روش استفاده کنم برای نوشتن کدهای uploud هم یه سری به این سایت بزنید و برید به قسمت فرستادن فایل یا آپلود از صفحه وب
    http://asp.persianblog.com/1383_8_asp_archive.html#2707902
    حتما اگه اشتباه میکنم بهم میل بزنید دوستان: paria_v2004@yahoo.com
    در ضمن آقا پوریا لطفا در مورد روشی که گفتید بیشتر توضیح بدید
    موفق باشید عیدتون مبارک
     
    نوشته شده توسط datum در ‏18 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید