چگونه سيستم سايت رو php ميكنند( مثل مجيد آنلاين)

شروع موضوع توسط soheil_v ‏18 ژانویه 2006 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. soheil_v

    soheil_v Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    مثلا در سايت مجيد آنلاين لينك ها به اين صورت : http://www.majidonline.com/page.php?page=content است كه در همه page.php يكي است و value ها و اين متغييرها و فيلدهاي مخفي براي ايميل به چه درد مي خورد . مطمئن هستم اين سوال خيلي از شما عزيزان است .
    در سايت مجيد آنلاين مقاله ها و .. از چه طريقي به روز ميشوند

    اگه جواب بدين 1 ماه اينترنت شبانه دارم بهتون ميدم ( گرچه كه خيلي كمه ولي ببخشيد )
     
    آخرین ویرایش: ‏18 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط soheil_v در ‏18 ژانویه 2006
  2. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    البته تا اونجا که من میدونم سیست مجید آنلاین vBultian است که با php نوشته شده که یه سیستم پولی است
    حالا منظور سوالت این بوده یا نه..؟
    البته در این مورد که متد get که استفاده میشه من خودم هم سوال دارم که چرا از متد post استفاده نکردن؟
    فرق این دوتا چی هست؟
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏18 ژانویه 2006
  3. ARTA_ADOBE CO

    ARTA_ADOBE CO Active Member

    ارسال‌ها:
    1,431
    تشکر شده:
    198
    امتیاز دستاورد:
    36
    کسی توضیح بیشتر نمیده ؟
     
    نوشته شده توسط ARTA_ADOBE CO در ‏18 ژانویه 2006
  4. datum

    datum Member

    ارسال‌ها:
    98
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    با قرار دادن متد get مقادیر فیلد های فرم از طریق query string به صورت جفتهای نام / مقدار عبور داده میشه که هر جفت با یک & از هم جدا میشن بنابراین اگه بخواهید اطلاعات را به اسکریپت پردازش کننده فرم , بدون استفاده از فرم انتقال بدید میتونید با querystring به اسکریپت پردازش کننده فرم حقه بزنید که فکر کنه مقادیر رو از یک فرم دریافت میکنه
    نمیدونم تونستم بهتون کمک کنم یا نه اطلاعاتم در همین سطحه
    موفق باشید عیدتون مبارک
     
    نوشته شده توسط datum در ‏18 ژانویه 2006
  5. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    ممنون از لطفت
    منظورت اینکه ما میتونیم فرم نداشته باشیم اما مقادیر رو از طریق آدرس به صفحه بفرستیم
    اونوقت برای گرفتن این مقادیر با php باید چیکار کنیم؟ مثلاً برای متد post از []post_$ استفاده میشه...
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏18 ژانویه 2006
  6. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,329
    امتیاز دستاورد:
    113
    بخش مقالات برنامه نويسي شده توسط خودمون هستش و فقط بخش انجمنها از سيستم VB‌استفاده شده

    موفق باشيد

    مجيد
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏18 ژانویه 2006
  7. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببینید مثلا صفحه index.php :
    PHP:

    <?php
    if($_GET[debug] == "yes"){
    echo"Hello, World!";
    }
    else{
    echo'<a href="index.php?debug=yes">Click Here!</a>';
    }
    ?>
     
    الان شما این آدرسو باز کنید:
    site.com/index.php?debug=yes
    عبارت Hello, World رو میبینید...

    در کل با عبارات شرطی میشه این کارو کرد، با if elseif else ، با switch و ...
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏18 ژانویه 2006
  8. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    ممنون کمک بزرگی کردین چندو وقتی میخ شده بودم که چزا؟...
    درضمن به این آقا سهیل هم کمک کنید تاپیک مال ایشون هست
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏18 ژانویه 2006
  9. soheil_v

    soheil_v Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    در ضمن اگه كسي كمك كنه طرز نصب انجمن vbulletin و همچنين برنامه و فارسي ساز اون رو هم بهش ميدم .

    آقا مجيد ما با هم دوست بوديم

    كمك كن
     
    نوشته شده توسط soheil_v در ‏18 ژانویه 2006
  10. soheil_v

    soheil_v Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا مجيد اين سايت رو چه جوري به php تبديل كردي من هم مي خواهم سايتم را به اين صورت تبديل كنم

    لطفآ كمك كنيد
     
    نوشته شده توسط soheil_v در ‏18 ژانویه 2006
  11. soheil_v

    soheil_v Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    در ضمن از همه شما عزيزاني كه سعي داريد كه به من كمك كنيد شكر ميكنم
     
    نوشته شده توسط soheil_v در ‏18 ژانویه 2006
  12. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    عزیز منظورتو از تبدیل این سایت به php نفهمیدم منظورت چیه؟
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏18 ژانویه 2006
  13. soheil_v

    soheil_v Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    16
    يعني اينكه مثل سايت مجيدآنلاين بتوانيم اخبار و مقالات را آپلود كنيم
     
    نوشته شده توسط soheil_v در ‏20 ژانویه 2006
  14. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    تویه ایمیلت جوابتو دادم
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏26 ژانویه 2006
  15. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    تو ایمیل جوابتو دادم
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏26 ژانویه 2006
  16. knox

    knox Member

    ارسال‌ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    سهيل جان كار يه روز و دو روزه نيست عزيزم.
    من براي نوشتن سيستم include سايت خودم 2 روز جون كردم و در آخر جوابم رو تو مانوئل انگليسي سايت php.net پيدا كردم.
    در ضمن، خود سايت مجيد آن-لاين با يك cms يا همون content management system كه به طور حتم شاهكار خود مجيدجان هست،نوشته شده.
    اينو هم بگم كه سيستم فروم vBulletin هست.در واقع vBulletin جز فروم به هيچ درد ديگه اي نميخوره.
    سوالي داشتي در خدمتيم
     
    نوشته شده توسط knox در ‏26 ژانویه 2006
  17. sama_sally

    sama_sally Member

    ارسال‌ها:
    226
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    knox جان
    در مورد vBulletin اشتباهی کردی! به جز فروم به خیلی دردهای دیگه میخوره که بیشتر میتونی کاربرد هاشو توی سایت های روسی ببینی.

    هر برنامه نویسی مثل مجید یا من روش خاص خودشو برای نوشتن سیستم دلخواهش داره که امکان داره بیشتر مردم از کدایی که یه برنامه نویس مینویسه سر در نیارن.

    راستی: vBulletin شاه فروم هاست
     
    نوشته شده توسط sama_sally در ‏27 ژانویه 2006
  18. sunrise

    sunrise Member

    ارسال‌ها:
    919
    تشکر شده:
    648
    امتیاز دستاورد:
    16
    من هم با نظر سالار موافقم، VB فقط براي انجمن نيست ميشه ازش پرتال هم ساخت، مي تونيد نمونشو در خود سايت http://www.vbulletin.com مشاهده نماييد.
     
    نوشته شده توسط sunrise در ‏29 ژانویه 2006
  19. sunrise

    sunrise Member

    ارسال‌ها:
    919
    تشکر شده:
    648
    امتیاز دستاورد:
    16
    سهيل جان همونطور كه knox عزيز هم گفت اين كار يكي يا دو روز نيست، بلكه ممكنه هفته ها وقت ببره. منظور شما از اينكه چطوري ميشه سايت رو PHP كرد در واقع بايد سؤالتون رو اينطوري مطرح مي كرديد كه چطوري ميشه يه سايت پويا با PHP درست كرد، كه جواب شما به اين صورت خواهد بود:
    در سايت مجيد آنلاين و يا اكثر سايت هاي ديگر مانند سايت خودم شما متوجه مي شويد كه صفحات بصورت http://siteurl/index.php?valuename=valuedata لينك داده شده اند و دليل اين امر اين است كه بخش هاي مختلف سايت بصورت پيج پيج يا به عبارتي بصورت Section توسط برنامه نويس سايت اعمال شده است. كه يكي از مزيت هاي اين امر سهولت استفاده از قالب كلي در سايت مي باشد. (منظور قرار گيري بلوكها، هدر، فوتر و ... سايت مي باشد) يك روش ديگر نيز استفاده از حالت Template هست كه در اكثر برنامه هاي ساخت انجمن از اين روش استفاده ميشه، مثه PHPBB. در حالتي كه در ابتدا به آن اشاره كردم برنامه نويس از حالت global يا get براي تعيين بخش استفاده مي كند، كه معمولاً از switch براي تعيين لينك بخش استفاده مي نمايند.
    به اين مثال توجه فرماييد:
    PHP:
    <?php
    global $mode;
    switch ($mode){
      case 'downloads':
        include ("downloads.php");
      break;
      case 'contents':
        include ("contents.php");
      break;
      default:
        include ("main.php");
      break;
    }
    ?>
    همچنين مي توانيد مثال فوق را بصورت زير استفاده نماييد اما در شرايطي كه نام فايل include شده همنام section يا همان page گرفته شده باشد.
    PHP:
    <?php
    global $mode;
    include ("$mode.php");
    if (empty($mode)){include ("main.php");}
    ?>
    و اما توضيح اين كد:
    در خط بعد از فرمان شروع كد از global براي بدست آوردن حالت انتخاب شده استفاده شده است و $mode در واقع همان valuename يا نام مقدار مي باشد، كه در صورتي كه در لينك mode تعيين نشده باشد حالت پيش فرض يعني همان index نمايش داده خواهد شد.
    در خطي كه از فرمان switch استفاده شده در واقع ما فايلي كه بايد نمايش داده شود را بصورت case تعيين كرده ايم كه همچنين اين كار را مي توان بوسيله if و else هم انجام داد ولي روش ساده تر و بهتر استفاده از switch مي باشد.
    در خطي كه از كد default استفاده شده در واقع ما تعيين مي كنيم در صورتي كه mode بكار نرفته باشد صفحه اصلي يا همان پيش فرض (main.php) نمايش داده شود.
    در كد مثال دو نيز روال همين طور است با اين تفاوت كه اسم mode بكار رفته و فايل مربوطه قاعدتاً يكي مي باشد.
    و اما در مورد اينكه پس از include محتوا در كجا نمايش داده مي شوند بسته به نوع برنامه و قالبي است كه شما براي سايتتان مي سازيد.
    اگر بازم راهنمايي بيشتر خواستيد بنده در خدمتم.
    با تشكر، حامدسافت (www.hamedsoft.com)
     
    آخرین ویرایش: ‏29 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط sunrise در ‏29 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید