پیدا کردن اعداد اول و مقسوم علیه های یک عدد در ویژوال بیسیک

شروع موضوع توسط iceboy67 ‏27 مارس 2008 در انجمن برنامه نويسي و الگوريتم آن

  1. iceboy67

    iceboy67 Member

    ارسال‌ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    در خواست برنامه محاسبه n امین عدد اول در vb

    برنامه ای بنویسید که عدد n را از ورودی در یافت و n امین عدد اول را محاسبه و چاپ کند.
     
  2. iceboy67

    iceboy67 Member

    ارسال‌ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    در خواست برنامه اعداد اول و کامل در ویژوال بیسیک

    برنامه ای در بیسیک که عدد n را از ورودی دریافت کند و تعداد اعداد اول و کامل قبلش را شمرده و در خرو جی چاپ نماید.
     
  3. saalek110

    saalek110 Active Member

    ارسال‌ها:
    2,428
    تشکر شده:
    1,265
    امتیاز دستاورد:
    36
    یک باتون و یک تکست باکس به فرم بیافزایید و کد زیر را به پنجره کد اضافه کنید.(در وی بی 6 البته. نمی دانم ورژن وی بی شما چند است.)

    کد (Text):
    Option Explicit

    Private Sub Command1_Click()
    Dim i As Integer
    Dim counter As Integer
    i = Text1.Text

    For counter = 1 To i
    If i Mod counter = 0 Then
    Print counter
    End If
    Next counter
    End Sub
     
    گمانم mod یعنی باقیمانده.
    نمی دانم درست نوشتم یا نه. ولی کار می کنه.
     
  4. saalek110

    saalek110 Active Member

    ارسال‌ها:
    2,428
    تشکر شده:
    1,265
    امتیاز دستاورد:
    36
  5. armin_mx

    armin_mx Member

    ارسال‌ها:
    141
    تشکر شده:
    30
    امتیاز دستاورد:
    16
    این برنامه رو من قبلا نوشتم قبل از اجرا یه لیست باکس هم درست کن
    برنامه نمایش اعداد اول ( اعدادی که غیر از خودش و یک بر عددهای دیگه بخش پذیر نیستن)
     
  6. iceboy67

    iceboy67 Member

    ارسال‌ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6

    اگه ممکنه یک مقدار بیشتر منو راهنمایی کنید من هنوزم نمی دونم چه جوری باید این برنامه را بنویسم.

    من نگفتم برنامه ای که عدد اول چاپ کند . من گفتم برنامه ای که یک عدد را از ورودی دریافت کند و تعداد اعداد اول و کامل قبل از خود را چاپ کند.
    یعنی قبل از آن عدد چندتا عدد اول و چندتا عدد کامل وجود دارد.
     
  7. armin_mx

    armin_mx Member

    ارسال‌ها:
    141
    تشکر شده:
    30
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببین این مشکلتو حل میکنه؟
     
  8. armin_mx

    armin_mx Member

    ارسال‌ها:
    141
    تشکر شده:
    30
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام ، دوست من اینا سوالای درسی هستن ، بهتره خودت کتاب رو مرور کنی و حلشون کنی
    و ممکنه من از تابع هایی استفاده کنم که شما تا الان نخوندینش ...
    در واقع باید بتونی با راهنمایی قبلیه من و دوستان سوالای بعدی خودت رو حل کنی !؟

    به هر حال در مورد سوال آخریت می تونی از if استفاده کنی
    if len(String)=3 then
     
  9. armin_mx

    armin_mx Member

    ارسال‌ها:
    141
    تشکر شده:
    30
    امتیاز دستاورد:
    16
    این کدی که من تو پست قبلیه این تاپیک گذاشته بودم ..(در مورد سوال آخری)
    این همون کد با کمی تغییر..!
     
    علی علیها از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید