ويدئو انکودر فلش 8 کار نمي کنه.

شروع موضوع توسط sanbad ‏13 نوامبر 2005 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. sanbad

    sanbad Member

    ارسال‌ها:
    196
    تشکر شده:
    38
    امتیاز دستاورد:
    16
    اين Flash8 Video Encoder درست کار نمي کنه. فايل را که Add ميکنيم روي دگمه Settings يا Start queue مي زنيم بلافاصله برنامه Quit مي شه. :mad: :sad:
    علت چيه ؟چيکار بايد بکنيم؟

    فايل هاي ويدئو نظير AVI , MPG ديگر حتي در خود فلش هم ايمپرت نشده و باعث خروج کامل از نرم افزار مي شود.
     
    آخرین ویرایش: ‏14 نوامبر 2005
    نوشته شده توسط sanbad در ‏13 نوامبر 2005
  2. sanbad

    sanbad Member

    ارسال‌ها:
    196
    تشکر شده:
    38
    امتیاز دستاورد:
    16
    مثل اينکه اين مشکل در ویندوز ايکسپی سرويس پک 2 هستش و روي ساير نسخه ها اين مشکل نيست. چون با ويندوز دوستان ديگه اين مشکل را نداشت.
    از دوستان اين فاروم کسي روي سرويس پک 2 با چنين مشکلي مواجه شده يا اشکال از خود سيستم من هست؟
     
    نوشته شده توسط sanbad در ‏15 نوامبر 2005
  3. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ، ویندوز من هم سرویس پک 2 هست . چند وقت پیش ها که تست کردم درست کار می کرد .
    الان که دوباره ویندوز رو عوض کردم و سی دیش رو دادم به دوستم . اگه ازش بگیرم دوباره درست برات تست می کنم و نتیجه رو می گم ...
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏15 نوامبر 2005
  4. sanbad

    sanbad Member

    ارسال‌ها:
    196
    تشکر شده:
    38
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا ممنون!

    شما از کدوم ويندوز سرويس پک تو بازار استفاده مي کنيد؟ JBteam يا چيز ديگه؟ چون اين فلش8 را روي ويندوز 2000 و ايکسپي بدون سرويس پک امتحان کردم مشکلي نداره.
    شايد ويندوز من مشکل داشته باشه.
     
    آخرین ویرایش: ‏18 نوامبر 2005
    نوشته شده توسط sanbad در ‏18 نوامبر 2005
  5. sanbad

    sanbad Member

    ارسال‌ها:
    196
    تشکر شده:
    38
    امتیاز دستاورد:
    16
    اين مشکل به علت اين بود که دايرکت ايکس 9 و کوئيک تايم 5.5 به بالا نداشتم! به ويندوز ربطي نداشت!
     
    نوشته شده توسط sanbad در ‏4 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید