وارد کردن imageدر data base

شروع موضوع توسط negin_h65 ‏13 ژانویه 2006 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. negin_h65

    negin_h65 New Member

    ارسال‌ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من می خوام یه سایت طراحی کنم که دراین سایت کاربران می تونن یه مطلب قرار بدن و در کنار اون یه عکس هم مربوط به همون مطلب بذارن .
    حالا من نمی دونم چه جوری باید این عکس را در database ذخیره کنم ؟؟!
    خوشحال می شم اگه کمکم کنید!
    negin​
     
    نوشته شده توسط negin_h65 در ‏13 ژانویه 2006
  2. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    فکر نکنم زیاد مشکل باشه کافیه که برای MySQL فیلدتو از نوع BLOB درنظر بگیری
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏13 ژانویه 2006
  3. negin_h65

    negin_h65 New Member

    ارسال‌ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    image و data base

    سلام
    مرسی که بهم جواب دادین . ولی مگه نباید فقط اسم آن عکس را بگیریم و در db ذخیره کنیم . یعنی مثلا یه کاربر می خواد یه عکس بذاره آدرس اون عکس هستc:\pic\images\1.jpg . الان این آدرس تو کامپیوتر اون کاربره .
    من باید چه جوری این آدرس عکس را تو db ذخیره کنم ؟؟ و بعد دوباره برای لود کردنش چی کار باید بکنم ؟؟!

    negin​
     
    نوشته شده توسط negin_h65 در ‏14 ژانویه 2006
  4. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    شما مشکل آپلود دارید یا مشکل ذخیره سازی توی DataBase ؟
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏14 ژانویه 2006
  5. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    من درست منظور شما رو متوجه نمیشم؟میشه بیشتر توشیح بدین ؟
    مطلب که من گفتم یه فیلد BLOB تو دیتابیس MySQL درست کنید اونوقت وقتی که اینزرت کنید خود محتوای عکس داخل دیتابیستون میشه نا آدرس اون ....
    درنتیجه عکس مورد نظر در دیتابس شما قرار میگیره و هر جا که لازم بود میتونید اونا رو از دیتابیس لود کنید.
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏15 ژانویه 2006
  6. negin_h65

    negin_h65 New Member

    ارسال‌ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    یه سوال دیگه !؟

    سلام
    مرسی از اینکه راهنماییم کردین ولی دوباره یه مشکل دیگه :neutral:
    editor htmlarea را در سایتم گذاشتم ولی حالا نمی دونم متنی را که کاربر توش مینویسه را چه جوری وارد db کنم ؟
    ممنون.

    negin​
     
    نوشته شده توسط negin_h65 در ‏15 ژانویه 2006
  7. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    خوب باید خاصیت نام فیلد اونو پست کنید به صفحه php مورد نظرتون و اونوقت به دیتابیس متصل بشین و کوری درست کنید تا تو دیتابیس اینزرت کنه........
    البته کسی که php کار کرده حتماً اینا رو میدونه ...؟
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏15 ژانویه 2006
  8. negin_h65

    negin_h65 New Member

    ارسال‌ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    میدونم که باید خاصیت نام فیلد اونو پست کنم .
    من قبلا به جای editor از textareaدر html استفاده کرده بودم و با استفاده از خاصیت نام ان , متن را با یه کوری وارد db می کردم اما حالا editor دارم و اون با java script نوشته شده , می خوام بدونم متن این editor را چه جوری باید وارد db کنم ..؟

    negin​
     
    نوشته شده توسط negin_h65 در ‏16 ژانویه 2006
  9. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    من هنوز با جاوا اسکریپت زیاد آشنا نیستم اما فکر نکنم زیاد مشکلی داشته باشه...
    اگه چیزی دستگیریت شد به من هم بگو
    موفق باشی
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏18 ژانویه 2006
  10. negin_h65

    negin_h65 New Member

    ارسال‌ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    باشه اگه چیزی فهمیدم به شما هم میگم
     
    نوشته شده توسط negin_h65 در ‏18 ژانویه 2006
  11. bahy

    bahy Banned

    ارسال‌ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    ببخشید با اجازه من یه چیزی بگم.
    اصلن چرا این قدر خودتون رو اذیت می کنید؟
    خوب از فارسی نیوز استفاده کنید.:oops:
     
    نوشته شده توسط bahy در ‏18 ژانویه 2006
  12. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    خوب شاید ایشون دوست داره خودش کد نویسی یاد بگیره
    نه اینکه مصرف کننده محصولات آماده باشه..!
    البته من هم همینطور هستم
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏18 ژانویه 2006
  13. bahy

    bahy Banned

    ارسال‌ها:
    89
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    حق با شماست...
    من هم خودم همین طورم..........ولی حیف یک ذره هم پایگاه داده بلد نیستم.....
    یعنی تو وب بلد نیستم....
     
    نوشته شده توسط bahy در ‏19 ژانویه 2006
  14. baranmatin

    baranmatin New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    1
    من استفاده کردم سادست البته اگه شما هم از این طریق فراخوانی کرده باشین
    شما اول یه textarea تو صفخه html میذارین بعد کدهای زیز رو تو همون صفحه میذارین
    کد (Text):
    <script language="Javascript1.2"><!-- //** load htmlarea   *******************************
    _editor_url = "htmlarea/";                     // URL to htmlarea files
    var win_ie_ver = parseFloat(navigator.appVersion.split("MSIE")[1]);
    if (navigator.userAgent.indexOf('Mac')        >= 0) { win_ie_ver = 0; }
    if (navigator.userAgent.indexOf('Windows CE') >= 0) { win_ie_ver = 0; }
    if (navigator.userAgent.indexOf('Opera')      >= 0) { win_ie_ver = 0; }
    if (win_ie_ver >= 5.5) {
     document.write('<scr' + 'ipt src="' +_editor_url+ 'editor.js"');
     document.write(' language="Javascript1.2"></scr' + 'ipt>');  
    } else { document.write('<scr'+'ipt>function editor_generate() { return false; }</scr'+'ipt>'); }
    //*******************ٍEND HTMLAREA******************************* --></script>
    و بعد این کد رو میذارین
    کد (Text):
     <script language="JavaScript1.2" defer>
    editor_generate('message');
        </script>
    و داخل همین کد آخری جای message که من گذاشتم اسم textarea تونو میذارین و بقیشم که هودتون میدونید .یعنی اسم همین textarea رو end کنید به صفحه بعد
    البته یادتون باشه که فولدر htmlarea هم باید با این فایلتون تو یک مسیر باشه
    برا اطلاعات بیشتر برید اینجاhttp://www.eyeorbit.org/htmlarea/
    موفق باشید:)
     
    آخرین ویرایش: ‏19 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط baranmatin در ‏19 ژانویه 2006
  15. سيسرا

    سيسرا Member

    ارسال‌ها:
    83
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    در استفاده از htmlarea اصولا ديگر شما نيازي نيست آدرس تصوير رو در ديتابيس مستقيما وارد چون با ادغام متن و تصاوير بصورت كدهاي html بطور خودكار وقت نمايش به منظورت مي رسي:
    HTML:
    سلام دوستان<br />من امروز اين عكس رو به افتخارتون گذاشتم:<br /><img src="adress/picname.jpg" title="سلام" align="left"> <br />ادامه مطلب
    htmlarea متن شما رو شبيه مثال بالا مي كنه.
    حالا يه مسئله ديگه كه هست اينه كه در استفاده از تصاوير، بايد آدرس وب داشته باشند نه آدرس محلي:
    نمونه صحيح:
    HTML:
    <img src="adress/picname.jpg">
    نمونه غلط:
    HTML:
    <img src="c:\reza\picname.jpg">
    ضمنا در استفاده از htmlarea و textarea براي ذخيره در ديتابيس هيچ فرقي وجود نداره و نياز نيست در فرم هيچ تغييري بديد. بلكه شما فقط يه اسكريپت جاوا رو فراخواني مي كنيد كه textarea تبديل به htmlarea مي شه.
     
    نوشته شده توسط سيسرا در ‏23 ژانویه 2006
  16. negin_h65

    negin_h65 New Member

    ارسال‌ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    تشکر

    سلام
    مرسی از راهنمایی هاتون . خیلی به دردم خورد
    واقعا تشکر !:)
     
    نوشته شده توسط negin_h65 در ‏24 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید