نمایش وب کم در سایت با کمک فلش؟

شروع موضوع توسط zanis ‏20 ژانویه 2006 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    آیا با کمک فلش میتونیم وب کممون را به صورت مستقیم تو سایتمون نمایش بدیم . هر کی بلده توضیح بده ممنون میشم ساده توضیح بده آخه من زیادی چیزی از فلش حالیم نیست
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏20 ژانویه 2006
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ،
    بهتر بود قبلش یک جستجو می کردید ...
    من در این تاپیک یک نمونه به همراه توضیحات رو قرار داده ام . می تونید استفاده کنید .
    http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=35904

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏21 ژانویه 2006
  3. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    محسن خان من میخوام یه فلش تو سایتم بزارم که بصورت مستقیم بتونم وب کمم رو به صورت مستقیم کاربران نشون بدم به صورت پخش مستقیم این برنامه امکان پذیره با برنامهایی که شما آمزش دادین. اینکار رو برا ایام محرم میخوام تا مراسمات رو به صورت مستقیم از سایت محرم پخش کنیم . سایت ما رو هم اگر خواستید ببینید آدرسش اینه : www.moharam.takdez.com و www.deznava.ir ممنون میشم تو این کار به ما کمک کنید.
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏21 ژانویه 2006
  4. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    lمنتظر جواب شما هستم
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏22 ژانویه 2006
  5. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ،
    ببینید این کار در فلش عملی هست منتهی من تا بحال انجام نداده ام . من روش کار می کنم . اگه به نتیجه ای رسیدم حتما بهتون می گم .

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏22 ژانویه 2006
  6. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    دستت درد نكنه محسن جون كي خبرشو بهم ميدي آخه تا محرم چیزی نمونده . اگه این کارو برامون انجام بدی ممنونت میشم
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏22 ژانویه 2006
  7. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ؛
    والا من این رو تو یک چت که با فلش طراحی کرده بودند دیده بودم که امکان چت تصویری با وب کم رو هم می داد .
    پس می شه این کار رو کرد . من روش کار می کنم . اگه تونستم براش راهی پیدا کنم طی فردا و پس فردا می شه وگرنه هم که نمی شه !
    ( حالا اگه باز دوستان روشی برای این کار دارند بگند )

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏22 ژانویه 2006
  8. phoenix

    phoenix Member

    ارسال‌ها:
    140
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    16
    بله میشه ولی نیاز به flashcom application server و یا بهتره بگم Flah Media Server دارید که یک نرم افزار نصب شده بر روی سرور و بسیار گرون قیمت هست. که کمتر کمپانی در ایران اونو داره!
     
    نوشته شده توسط phoenix در ‏22 ژانویه 2006
  9. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    راه دیگه ایی برای نمایش وب کم بصورت مستقیم در سایت وجود داره ؟ اگه کسی بلده لطفا جواب بده
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏22 ژانویه 2006
  10. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    flash media server قیمتش تقریبا سه میلیون تومنه چند جا سرچ زدم میشه دانلودش کرد حتی بعضی از سایت های فکر کنم روسی کرک این نرم افزار رو هم گذاشته بودن ولی فکر کنم اگه رو سرور نصب کنیم در سرور رو تخته کنن کسانی که در این مورد اطلاعاتی دارن لطفا در این تاپیک بگن
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏22 ژانویه 2006
  11. phoenix

    phoenix Member

    ارسال‌ها:
    140
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    16
    1- من license نسخه 1.5 رو قبلا خریدم ولی نسخه 2 واقعا گرونه به علاوه تفاوت چندانی با نسخه 1.5 نداره به جز پشتیبانی از XML و کلاس FileObject

    2- اگر سرور در آمریکا یه کانادا هست اصلا نصب کردن نسخه crack رو توصیه نمی کنم، ولی بقیه جاها معمولا مشکلی نداره.

    3- راه دیگری برای نشان دادن webcam در flash نیست چون تنها flashcom قدرت streaming برای صوت و تصویر را برای flash داره.
     
    نوشته شده توسط phoenix در ‏23 ژانویه 2006
  12. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    این نسخه 1،5 رو از کجا میشه گیر اورد در ضمن آیا شما از این نرم افزار استفاده کردین یا نه؟
    اگر استفاده کردین نتیجه چطور بود؟
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏23 ژانویه 2006
  13. phoenix

    phoenix Member

    ارسال‌ها:
    140
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    16
    نمیدونم هنوز macromedia نسخه 1.5 رو میفروشه یا نه ولی ما یک license روی یک سرور از کمپانی mediatemple خریدیم که برای پروژه های شرکت از اون استفاده میشه.

    بله من چندین application با flashcom انجام دادم، بسیار application server قوی و خوبی است. سرعت بسیار بالایی داره و کلا resource کمی از سرور میگیره، پروتکل RTMP که ارتباط از طریق اون انجام میشه هم سرعت و کارایی بالایی داره و هم از پشت هر گونه پروکی به سرور connect میشه + کلی امکانات دیگه
     
    نوشته شده توسط phoenix در ‏23 ژانویه 2006
  14. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    الان این رو سرور شما نصبه ؟میشه من یه نمونه آنلاین این رو جایی ببینم؟ امکانش هست ما از این سرور هاست بگیریم البته در صورتی که این امکان رو داشته باشه .
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏24 ژانویه 2006
  15. phoenix

    phoenix Member

    ارسال‌ها:
    140
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    16
    نه نصب نیست، یک virtual host از یک سرور با flashcom professional روش نصب شده. وقتی شما flashcom professional رو داشته باشید (چیزی حدود 5000$) می توانید از طریق admin نرم افزار اقدام به ایجاد Virtual host کنید یعنی در واقع نیازی نیست که نرم افزار روی سرور نصب شده باشه بلکه شما به صورت مجازی اون رو روی سرور خودتون دارید در حالی که نرم افزار در واقع جای دیگه ای نصب هست.

    نمونه ای که شما دنبالشین (video chat) رو ندارم ولی مثلا سیستم چت سایت http://www.idealmatchmaker.com و یا نرم افزار TradeAlerter که یک سیستم alert خرید و فروش ارز به صورت online و RealTime هست (http://www.tradealerter.com) کاملا از flashcom استفاده می کنند.

    کرک flashcom 1.5 رو میشه گیر آورد حتی نسخه Enterprise ، شاید کمپانی هایی که در ایران سرور داشته باشند بتوانند نصبش کنند. در هد حال چون ما نسخه proffesional یا enterprise رو نداریم امکان hosting برای flashcom هم نداریم

    نسخه Flash Media Server 2 خیلی خیلی گران تره (حدود 45000$ برای نسخه enterprise) و متاسفانه من نه virtual host و نه crack این software رو دارم تنها developer edition که در سایت macromedia موجود هست و بر روی کامپوتر خودم نصبه!:)
     
    نوشته شده توسط phoenix در ‏24 ژانویه 2006
  16. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    پس ما باید چکار کنیم ؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏25 ژانویه 2006
  17. phoenix

    phoenix Member

    ارسال‌ها:
    140
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    16
    unfortunately, I don't know
     
    نوشته شده توسط phoenix در ‏26 ژانویه 2006
  18. zanis

    zanis Member

    ارسال‌ها:
    266
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا یه سوال اگر سرور ما تو اروپا باشه یا جایی غیر از امریکا و کانادا میشه این نرم افزار کرک شده اونو رو سرور نصب کرد در ضمن اگر سرور لینوکس یا یونیکس باشه مشکلی نیست؟
     
    نوشته شده توسط zanis در ‏26 ژانویه 2006
  19. phoenix

    phoenix Member

    ارسال‌ها:
    140
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    16
    معمولا خارج از امریکای شمالی سختگیری های نرم افزاری زیاد نیست، حتی بعضا در خود امریکا هم ممکنه کسی متوجه کرک بودن نرم افزار نشه ولی مساله اینه که شما هنگام نصب نسخه کرک توافقنامه نوشته شده در هنگام register کردن سرور را نقض کرده اید و شرکت سرویس دهنده این حق را دارد که علاوه بر بستن سرور شما را به مراجع قضایی معرفی کرده که به نوبه خود جریمه های سنگینی وضع شده و از credit card شما کسر خواهد شد.

    در هر حال من به هیچ وجه نصب نسخه کرک را پیشنهاد نمی کنم (در هیچ جا) گر چه در اروپا معمولا مشکل ساز نیست، شما می توانید نسخه developer edition را نصب کنید که کاملا مجانی در سایت macromedia موجود است فقط این نسخه امکان ارتباط 10 user را به صورت همزمان و بدون محدودیت bandwidth فراهم می سازد در صورتی که در نسخه enterprise این عدد 5000 user است.

    نسخه های linux یا solaris این نرم افزار هم موجود می باشد.
     
    نوشته شده توسط phoenix در ‏26 ژانویه 2006
  20. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    جناب کامیار !
    فلش و سرور Flash Com از چه طریقی با هم ارتباط بر قرار میکنن !؟
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏27 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید