نمايش تاريخ روز در سايت

شروع موضوع توسط jamshed ‏17 مارس 2005 در انجمن برنامه نویسی سمت سرور (Server Side)

  1. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام دوستان!

    من ميخواستم تاريخ روز را در سايت خود نمايش بدهم.

    يه كد php از انيجا دانلوت كردم نيدانم چيجور از اين استفلده كرد

    http://www.planet-source-code.com/URLSEO/vb/scripts/ShowCode!asp/txtCodeId!1579/lngWid!8/anyname.htm


    من از PHPNuke 7.3 استفاده ميكنم
     
    نوشته شده توسط jamshed در ‏17 مارس 2005
  2. AliReza26

    AliReza26 Active Member

    ارسال‌ها:
    2,302
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    36
    كدت را هر جاي صفحه كه ميخواهي كپي كن...

    اگر كار نكرد كد تبديل تاريخ تو اين انجمن زياد معرفي شده...بگرد حتما پيدا ميكني.....
     
    نوشته شده توسط AliReza26 در ‏17 مارس 2005
  3. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    بد بختانه اين كد كار نداد. تمام قسمت هاي اين سايت را جشتوجو كردم ولي تبديل تاريخ تو اين انجمن پيدانكردام. ميتوني برام بگوييد از كجا اين كد را ژيدا كرده ميتوانم.

    ممنون شما
     
    آخرین ویرایش: ‏17 مارس 2005
    نوشته شده توسط jamshed در ‏17 مارس 2005
  4. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    توی سایت www.iranasp.net یک سرچی بکن شاید اونجا پیدا کنی

    مجید
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏22 مارس 2005
  5. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    تشكر از جواب شما آغاي مجيد.

    چيطور ميتوتنم از اين كد در PHPNuke 7.3 استفاده كنم.
    ميخواهم در تمام صفحات سايت اين تاريخ نمايش داده شود.



    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    http://www.iranasp.net/Articles/ShowArticle.aspx?articleid=60
    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

    <%@Language=VBScript%>
    <META http-equiv=CONTENT-TYPE content="text/html; charset=utf-8">
    <%
    D = Array (20, 19, 20, 20, 21, 21, 22, 22, 22, 22, 21, 21)
    P = Array (11, 12, 10, 12, 11, 11, 10, 10, 10, 9, 10, 10)
    W = Array ("يکشنبه", "دوشنبه", "سه شنبه", "چهارشنبه", "پنجشنبه", "جمعه", "شنبه")
    Mon = Array ("فروردين", "ارديبهشت", "خرداد", "تير", "مرداد", "شهريور", "مهر", "آبان", "آذر", "دی", "بهمن", "اسفند")
    Dm = Day(Date)
    Mm = Month(Date)
    Ym = Year(Date)
    U = 0
    Rp = 0
    If (Ym Mod 4) = 0 Then U = 1
    If ((Ym Mod 100) = 0 AND (Ym Mod 400) <> 0) Then U = 0
    Ys = Ym - 622
    X = Ys - 22
    X = X Mod 33
    If ((X Mod 4) = 0 AND X <> 32) Then Rp = 1
    I = Not(Rp-2) + NOT(U - 2) * 2
    X = 0
    If (I = 0 AND Mm = 3) Then X = 1
    If I = 0 Then I = 3
    Ms = (9 + Mm) Mod 13
    If Ms < 10 Then Ms = Ms + 1
    D1 = D(Mm - 1)
    If (I = 1 AND Mm > 2) Then D1 = D1 - 1
    If (I = 2 AND Mm < 3) then D1 = D1 - 1
    P1 = P(Mm - 1)
    If (I = 1 AND Mm > 2) Then P1 = P1 + 1
    If (I = 2 AND Mm < 4) Then P1 = P1 + 1
    If (Dm > 0 AND Dm <= D1) Then
    Ds = P1 + Dm + X - 1
    X = 1
    Else
    Ds = Dm - D1
    Ms = Ms + 1
    If Ms = 13 Then Ms = 1
    X = 2
    End If
    If ((Mm = 3 AND X = 2) OR Mm > 3) Then Ys = Ys + 1
    DateShamsi = W(WeekDay(Date) - 1) & "&nbsp;" & Ds & "&nbsp;" & Mon(Ms - 1) & "&nbsp;" & Ys
    %>
    <%= DateShamsi %>
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ



    تشكر
     
    آخرین ویرایش: ‏24 مارس 2005
    نوشته شده توسط jamshed در ‏24 مارس 2005
  6. Majid

    Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت

    ارسال‌ها:
    9,315
    تشکر شده:
    11,328
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزیز اون آدرسی که من به شما دادم به زبان ASP نوشته شده. در حالی که برنامه phpNuke با زبان php نوشته شده. در نتیجه شما باید کد مورد نظر خودتون رو به زبان php پیدا کنید. برای اینکار به این آدرس برید: http://jdf.farsiprojects.com

    ضمنا phpNuke فارسی رو هم میتونید از http://idna.farsiprojects.com دانلود کنید

    مجید
     
    نوشته شده توسط Majid در ‏24 مارس 2005
  7. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام آغاي مجيد يك جهان ممنون ار كمك شما.

    من اين كد را در themes اضافه كردم
    ولي تاريخ درست نشمايش نميدهد
    امروز جمعه است ولي تاريخ هميشه اينجوري نشان ميده

    سه شنبه ۹ تير ۱۳۷۷

    هيچ تغيري در تاريخ تمياد.

    كد تاريخ را اينجوري در themes اضافه كردم نمي دانم درست است يا نه؟
     
    آخرین ویرایش: ‏7 ژوئن 2005
    نوشته شده توسط jamshed در ‏25 مارس 2005
  8. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    كمك كنيد آغاي مجيد لطفاْ
     
    نوشته شده توسط jamshed در ‏1 آوریل 2005
  9. golden

    golden Member

    ارسال‌ها:
    491
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    فقط کافیه فایل هدر theme خودتون را تغییر بدید و یه اسکریپت مناسب را در محلی دلخواهتون قرار بدید.
    من یه اسکریپت آماده دارم که فقط کافیه اونو در فایل هدرت قرار بدی بدون تغغیر:

    البته یاداوری میکنم این اسکریپت از تاریخ کامپیوتر کاربر استفاده میکنه:
    کد (Text):
    <script>

    week= new Array("يكشنبه","دوشنبه","سه شنبه","چهارشنبه","پنج شنبه","جمعه","شنبه")
    months = new Array("فروردين","ارديبهشت","خرداد","تير","مرداد","شهريور","مهر","آبان","آذر","دي","بهمن","اسفند");
    a = new Date();
    d= a.getDay();
    day= 1+a.getDate();
    month = a.getMonth()+1;
    year= a.getYear();
    year = (year== 0)?2000:year;
    (year<1000)? (year += 2000):true;
    year -= ( (month < 3) || ((month == 3) && (day < 21)) )? 622:621;
    switch (month) {
    case 1: (day<21)? (month=10, day+=10):(month=11, day-=20); break;
    case 2: (day<20)? (month=11, day+=11):(month=12, day-=19); break;
    case 3: (day<21)? (month=12, day+=9):(month=1, day-=20); break;
    case 4: (day<21)? (month=1, day+=11):(month=2, day-=20); break;
    case 5:
    case 6: (day<22)? (month-=3, day+=10):(month-=2, day-=21); break;
    case 7:
    case 8:
    case 9: (day<23)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=22); break;
    case 10:(day<23)? (month=7, day+=8):(month=8, day-=22); break;
    case 11:
    case 12:(day<22)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=21); break;
    default: break;
    }
    document.write(" "+week[d]+" "+day+" "+months[month-1]+" "+ year);
    </script>
     
    نوشته شده توسط golden در ‏3 آوریل 2005
    MehDi PreSiDenT از این پست تشکر کرده است.
  10. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام خدمت شما

    از اين اسكرپت در themes استفاده كرده نميشود. تنها از كد هاي php ميتوان استفاده برد.

    لطفاْ كمك ام كنيد بسيار ضرورت دارم به نمايش تاريخ روز در سايت.



    مومنون شما
     
    نوشته شده توسط jamshed در ‏4 آوریل 2005
  11. AliReza26

    AliReza26 Active Member

    ارسال‌ها:
    2,302
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    36
    اينجا را ببين :
    http://www.iranphp.net/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=9
     
    نوشته شده توسط AliReza26 در ‏5 آوریل 2005
  12. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام ممنون آغاي علي رضا از كمك شما.
    اين مشكل ايجاد ميشه وقتيكه من

    <?php require_once "jalali.php\";?>
    در themes خود اضافه ميكنم اين

    Parse error: parse error, unexpected '<' in D:\apachefriends\xampp\xampp\htdocs\farsi\themes\DeepBlue\theme.php on line 306

    در line 306 فقد همين كد <?php require_once "jalali.php\";?> است

    چي كاري با يد كردـ؟
     
    نوشته شده توسط jamshed در ‏6 آوریل 2005
  13. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    لصفاْ كمك كنيد
     
    نوشته شده توسط jamshed در ‏7 آوریل 2005
  14. iman_ebru

    iman_ebru Active Member

    ارسال‌ها:
    4,400
    تشکر شده:
    129
    امتیاز دستاورد:
    36
    من دقیقا متوجه منظور تو شدم.

    اما متاسفانه اینجا نه ناک دارم که نصب کنم و نه فرصت دانلود.

    اما همونطوری که قبلا گفته شده شما حتما باید از دستور require_once برای صدا کردن فایل جلالی استفاده کنید یا اینکه کدهای داخل این فایل رو دقیقا در همون فایل theme.php وارد کنی و بعد با استفاده از تابخ جلالی و فرمت های خروجی نمایش تقویم و ساعت و غیره هر چی که دوست داری نشون بدی.

    خطایی که تو گفتی ممکنه دلیلش نوشتن عین <?php require_once "jalali.php\";?> باشه. یعنی اینکه وسط کد دوباره از <?php استفاده کردی و برای همین خطا میده. من پیشنهاد میکنم یه بار require_once "jalali.php رو امتحان کن و این دستور رو تو فایل بنویس.

    بعد هر جا که خواستی میتونی با تابع جلالی (jdate) و فرمت های خروجی آن هر چی دوست داری چاپ کنی.
     
    نوشته شده توسط iman_ebru در ‏11 آوریل 2005
  15. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام !

    اينكار شما فرموديد انجام دادم. ولي مشكل من متاسفانه حل نشده.

    اول در themes كد فايل جلالي را اضافه نمودم بعداٌ در ختم كد اين را اضافه نمودم

    echo jdate("l j F Y",jmaketime(0,0,0,6,30,1363));

    الان اين error نشان ميده.

    Fatal error: Call to undefined function: jalali_to_gregorian() in D:\apachefriends\xampp\xampp\htdocs\farsii\themes\DeepBlue\theme.php on line 274

    در theme.php on line 274 نوشته :

    list( $year, $month, $day ) = jalali_to_gregorian($jyear, $jmonth, $jday);

    چي بايد كرد.

    تشكر از كمك شما!
     
    آخرین ویرایش: ‏11 آوریل 2005
    نوشته شده توسط jamshed در ‏11 آوریل 2005
  16. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    كمكككككككككككككككككككككككككككككككككككككككك لطفاْ
     
    نوشته شده توسط jamshed در ‏25 آوریل 2005
  17. jamshed

    jamshed Member

    ارسال‌ها:
    109
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام

    دوستان لطفاْ كمك ام كنيد.
     
    نوشته شده توسط jamshed در ‏26 می 2005
  18. amir_tara67

    amir_tara67 New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    بعضیا شاید با عددی که برای سال نمایش داده میشه مشکل داشته باشن. معمولا 508 یا یه عدد دیگه نمایش داده میشه.
    اونایی که این مشکل رو دارن از این کد استفاده کنن

    :

    کد (Text):


    week= new Array("يكشنبه","دوشنبه","سه شنبه","چهارشنبه","پنج شنبه","جمعه","شنبه")
    months = new Array("فروردين","ارديبهشت","خرداد","تير","مرداد","شهريور","مهر","آبان","آذر","دي","بهمن","اسفند");
    a = new Date();
    d= a.getDay();
    day= a.getDate();
    month = a.getMonth()+1;
    year= a.getYear();
    year = (year== 0)?2000:year;
    (year<1000)? (year += 1900):true;
    year -= ( (month < 3) || ((month == 3) && (day < 21)) )? 622:621;
    switch (month) {
    case 1: (day<21)? (month=10, day+=10):(month=11, day-=20); break;
    case 2: (day<20)? (month=11, day+=11):(month=12, day-=19); break;
    case 3: (day<21)? (month=12, day+=9):(month=1, day-=20); break;
    case 4: (day<21)? (month=1, day+=11):(month=2, day-=20); break;
    case 5:
    case 6: (day<22)? (month-=3, day+=10):(month-=2, day-=21); break;
    case 7:
    case 8:
    case 9: (day<23)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=22); break;
    case 10:(day<23)? (month=7, day+=8):(month=8, day-=22); break;
    case 11:
    case 12:(day<22)? (month-=3, day+=9):(month-=2, day-=21); break;
    default: break;
    }
    document.write(" "+week[d]+" "+day+" "+months[month-1]+" "+ year);

     
     
    نوشته شده توسط amir_tara67 در ‏21 می 2013

به اشتراک بگذارید