نحوه ارتباط دادن فلش با رجیستری

شروع موضوع توسط ali.pb ‏30 دسامبر 2005 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. ali.pb

    ali.pb Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    70
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    یه راست می رم سراغ اصل مطلب...
    می خوام فایل فلشم ابندا یه متغیر توی رجیستری رو چک کنه بعدش در صورت وجود داشتن اجرا بشه...
    برای این کار با خیلی ها مشورت کردم...
    یکی از رفقا گفت از MDM Flash Stdio می تونی این کارو بکنی.....خب من هم سریع برنامه رو تهیه کردم...
    حالا هر چی دنبال این رفیقمون می گردم.... نیست....خبری هم ازش ندارم....کارم هم لنگه..
    با یکی دیگه مشورت کردم گفت با بیلدر می تونی ین کارو بکنی...........!
    اما اونم نمی دونست چطور......:neutral:
    دیگه ما دست بدامن بروبچ مجید شدیم....
    خواهشمنداست........لطف کنید در صورت داشتن اطلاعات مراتب را برای ما هم بگید....:-? :-? :-?
     
    نوشته شده توسط ali.pb در ‏30 دسامبر 2005
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    دوست عزیز ،
    شما برای این کار از برنامه های زیادی مثل MDM Flash Studio و Multimedia Builder ، Auto Play Media Studio و بهترین اون ها یعنی MDM Zince استفاده کنی که شباهت زیادی به MDM Flash Studio داره .
    البته ناگفته نماند که راحت ترین برنامه برای این کار Auto Play Media studio هست ولی من همون MDM Flash Studio رو برات توضیح می دم .
    خوب شما برای این کار باید از دستور flashstudio.regkeyexists استفاده کنی به این ترتیب که از کد زیر استفاده می کنید :
    rootKeyCode = "3";
    keyName = "\\SOFTWARE\\Microsoft\\Internet Explorer";
    fscommand("flashstudio.regkeyexists", "rootKeyCode,keyName,return");

    خوب اون عدد 3 نشان دهنده شاخه اصلی سوم رجیستری هست یعنی
    '1' for HKEY_CLASSES_ROOT
    '2' for HKEY_CURRENT_USER
    '3' for HKEY_LOCAL_MACHINE
    '4' for HKEY_USERS
    '5' for HKEY_CURRENT_CONFIG

    در خط دوم هم که مسیر رو مشخص می کنید .
    و در خط چهارم مقدار True یا False در متغییر Return ایجاد می شه .
    ( نکته مقدار Return رو اگه از MDM Flash Studio استفاده می کنی در فریم بعدی چک کن )

    امیدوارم متوجه شده باشید ، راستی این تاپیک رو در انجمن برنامه های وابسته باید می زدید .
    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏31 دسامبر 2005
  3. ali.pb

    ali.pb Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    70
    امتیاز دستاورد:
    16
    محسن جان ممنون........
    راستش کرک درست و حسابی برای fash Stdio پیدا نکردم الان دارم زینک رو دانلود می کنم ... ببینم میشه از این کد ها توی اون هم استفاده کرد....؟؟
    ببینم این کد ها رو باید توی Golbal Secure Var بنویسم.....
    یه توضیحی در این رابطه هم بدی ممنونت میشم.........
    اما خدایی دمت گرم ... کمتر کسی تو نت این اطلاعاتو داره.....
     
    نوشته شده توسط ali.pb در ‏31 دسامبر 2005
  4. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، خواهش می کنم علی جان ،
    والا Flash Studio Pro و MDM Zince هر دو مال یک شرکته و ورژن هایی که در اینترنته و می تونی گیر بیاری همشون از دم تریال هستند و کرک ها با هاشون کار نمی کنه . در مورد MDM Zince نیما جان همین چند تا تاپیک قبل برنامه ورژن درست و کرکش رو معرفی کرده بودند که اون رو بگیر حتما .
    در مورد کد ها هم بله با کمی تغییرات می تونی .
    کد ها رو هم نه . تو خود فریم های فلش باید بنویسی .

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏31 دسامبر 2005
  5. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    درسته .. به نظر من از همین MDM Zonc v2.5 استفاده کنی خیلی راحت تره ! مخصوصا اینکه توی این ورژن در نوشتن دستورات تغییراتی داده شده که کار باهاش رو خیلی راحت تر کرده ! همچنین هلپ اون هم خیلی کامله !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏31 دسامبر 2005
  6. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    امیر جان ،
    مثل اینکه شما هم مثل من هر برنامه ای می رسه دستت یکراست می ری سراغ هلپش ؟!
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏31 دسامبر 2005
  7. ali.pb

    ali.pb Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    70
    امتیاز دستاورد:
    16
    محسن جان .. از بابت راهنماییت ممنون
    همه چیز حل شد............فقط دکمه خروج رو از کار انداخته چه کار کنم.........
    در ضمن .... هر برنامه از نظر من یه قلق کلی داره فقط هم این بخشش مهمه...... دیگه به بعدش همه چیز با help حل میشه........
     
    نوشته شده توسط ali.pb در ‏31 دسامبر 2005
  8. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    علی جان منظورت چیه که دکمه خروج رو از کار انداخته ؟
    برای دکمه خروج از اکشن زیر استفاده کن :
    fscommand("flashstudio.exit");

    موفق باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏31 دسامبر 2005
  9. ali.pb

    ali.pb Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    70
    امتیاز دستاورد:
    16
    ممنون
    بابا ایول.............
    باشه از این کد استفاده می کنم............ از راهنمایی های فوقالعاده ات ...... واقعا ممنونم.........
     
    نوشته شده توسط ali.pb در ‏31 دسامبر 2005
  10. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    آقا قابلی نداشت . خجالتمون نده ...
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏1 ژانویه 2006
  11. ali.pb

    ali.pb Member

    ارسال‌ها:
    165
    تشکر شده:
    70
    امتیاز دستاورد:
    16
    محسن جان بازم سلام.......
    طبق معمول به مشکل برخوردم...
    همونطور که گفتم Zinc رو دانلود کردم.......
    توی فریم اول فایل فلشم نوشتم........
    کد (Text):
    var a = mdm.System.Registry.keyExists(3,"\\SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\nemone")
     
    و وی فریم دوم نوشتم...
    کد (Text):
    stop();
    if (a=="false"){
     mdm.Application.exit()
            }
    else {
        gotoAndStop("Enter",1);
    }
    اما کار نمیکنه........
    همیشه مستقیم به سن Enter می ره....مستقیم مستقیم هم نه حدود جند صدم ثانیه سن اول رو که مشکییه نشون میده بعدش فایل اجرا میشه به طور کامل...
    اینم بگم که متغیر ریجستری رو هم هنوز ایجاد نکرده ام.........
    هر جوری با خودم حساب کردم باید اجرا بشه....؟؟؟؟؟
    چی کار کنم............؟؟؟
     
    نوشته شده توسط ali.pb در ‏2 ژانویه 2006
    Mds از این پست تشکر کرده است.
  12. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، علی جان ،
    شما تو قسمت چک کردن مقدار متغییر a اشتباه کردی . شما به جای کد های قسمت دوم از کد زیر استفاده کن :
    stop();
    if (a==false){
    mdm.Application.exit()
    }
    else {
    gotoAndStop("Enter",1);
    }

    به عبارت بهتر نباید " رو در کنار False می زاشتی .

    بازم مشکلی بود ما در خدمتیم .



    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏2 ژانویه 2006
    Mds از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید