مشکل عجیب در UPDATE کردن دیتابیس توسط کدهای php

شروع موضوع توسط rudehen ‏9 ژانویه 2006 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. rudehen

    rudehen Member

    ارسال‌ها:
    223
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام

    اقا من چند روزه سر کارم
    یکی به دادم برسه

    ببینید یه کنترل پنل طراحی کردم
    همه چی ردیفه
    فقط وقتی می خوام اطلاعات رو ویرایش (همون اپدیت خودمون) کنم کار نوکنه!!

    وی گولنزجگ که مشکل داشته بید
    اما نودونم از کجاش بید!

    من یه کاری کردم
    اومدم جای دستور آپدیت یه دفه دستور اینزرت رو نوشتم ببینم چطوریاس
    همه چی درست بود
    فقط محتویات ادیت شده رو تو یه فبلد دیگه ریخت

    کد آپ دیت رو می زارم اینجا منو راهنمایی کنین

    فقط یه چیزی جووون مادرت حبیب یه کاری کنین
    که شب امتحانی از درس و مشق افتادم


    PHP:
    $tblname="tablename";
    $link = mysql_connect($host, $user, $password);

    $update = mysql_query("UPDATE $tblname SET title='$title', desc='$desc',  body='$body', time='$time', faday='$faday', famonth='$famonth', fayear='$fayear', fu_show='$fu_show', fu_day='$fu_day', fu_month='$fu_month', fu_year='$fu_year', wshow='$wshow', dshow='$dshow' WHERE id=$id") or die(mysql_error());
     
    نوشته شده توسط rudehen در ‏9 ژانویه 2006
  2. golden

    golden Member

    ارسال‌ها:
    491
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    کاشکی اروری که MySql میده را هم میگذاشتی.
    من فکر کنم از اینه که شما همه مقادیر را داخا کوتیشن گذاشتی، مثلا اعداد صحیح نیازی به کوتیشن ندارند.
     
    نوشته شده توسط golden در ‏9 ژانویه 2006
  3. webdesigner2020

    webdesigner2020 Member

    ارسال‌ها:
    38
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام بهتره اين خط از فرمانت ( WHERE id=$id ) را به اين كد
    [LTR]WHERE `id`='$id'[/LTR]
    تغيير بدى شايد درست بشه !
     
    نوشته شده توسط webdesigner2020 در ‏9 ژانویه 2006
  4. rudehen

    rudehen Member

    ارسال‌ها:
    223
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    16
    فرقی نکرد:cry:
     
    نوشته شده توسط rudehen در ‏9 ژانویه 2006
  5. hba

    hba Active Member

    ارسال‌ها:
    742
    تشکر شده:
    84
    امتیاز دستاورد:
    28
    ببین من یه ساده می زارم با اون برو حله


    PHP:
    $sql2="update tablename set name='$myname',id=$myid where id=$myid";
    برای اعداد باید متغییر جلوی ان داخل ' نباشد و برای text باید باشد
     
    نوشته شده توسط hba در ‏9 ژانویه 2006
  6. rudehen

    rudehen Member

    ارسال‌ها:
    223
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    16
    اینجویم که می گی که ارور خفن می ده:

    Parse error: parse error, unexpected '=' in e:\www\edit.php on line 95


    اما اونجوری که قبل بود ارور خاصی نمی داد

    یعنی بعد از دستور یه حلقه واسه چک کردن صحت دستور درست کرده بودم
    همون پیغام خودم رو می داد که
    عملیات با موفقیت نبید!!

    ببین همین دستورای sql رو تو phpmyadmin که میدم مشکلی نداره ها!

    بازم کمک می خوام:cry:
     
    نوشته شده توسط rudehen در ‏9 ژانویه 2006
  7. hba

    hba Active Member

    ارسال‌ها:
    742
    تشکر شده:
    84
    امتیاز دستاورد:
    28
    حروف بزرگ و کوچیک متقییر ها رو هم یادت نره مهمه
     
    نوشته شده توسط hba در ‏9 ژانویه 2006
  8. mosi20

    mosi20 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,296
    تشکر شده:
    220
    امتیاز دستاورد:
    36
    من تا به حال ندیده بودم که اینجوری آپدیت کنند
    من خودم همیشه برای هر متغییر یک بار این کواری را تکرار میکنم.
     
    نوشته شده توسط mosi20 در ‏9 ژانویه 2006
  9. rudehen

    rudehen Member

    ارسال‌ها:
    223
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    16

    ای که گفتی یعننننننیییییی چه؟


    میشه بیشتر توضیح بدی؟

    یعنی یه حلقه درست کنم؟
     
    نوشته شده توسط rudehen در ‏10 ژانویه 2006
  10. hba

    hba Active Member

    ارسال‌ها:
    742
    تشکر شده:
    84
    امتیاز دستاورد:
    28
    نه لازم نیست ببین من نمی دونم مشکل از کجا هست ولی تا حالا من هر چی نوشته ام درست بوده
    ایشون هم منظورشون این هست هی با , جدا نکنی هر update رو با یه دستور update جدا انجام بدی
     
    نوشته شده توسط hba در ‏10 ژانویه 2006
  11. rudehen

    rudehen Member

    ارسال‌ها:
    223
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    16
    اقا حل شد
    هر کدوم رو با یه update به روز رسانی کردم
    همونطوری که گفته بودین
    دست همگی درد نکنه
     
    نوشته شده توسط rudehen در ‏10 ژانویه 2006
  12. iman_ebru

    iman_ebru Active Member

    ارسال‌ها:
    4,400
    تشکر شده:
    129
    امتیاز دستاورد:
    36
    parse error شامل خطاهای PHP نویشه. همیشه داخله ' ' ها اگه خواستین از متخیر ها استفاده کنید قبل و بعد از متغیر ها باید تک را یکبار ببندید و یکبار باز کنید. مثلا:

    کد (Text):
    $update = 'sample tex '. $majid .' edame text '. $ majid2 .' ye texte dige';
    بجای نقطه ار , هم میشه استفاده کرد!
     
    آخرین ویرایش: ‏10 ژانویه 2006
    نوشته شده توسط iman_ebru در ‏10 ژانویه 2006
  13. rudehen

    rudehen Member

    ارسال‌ها:
    223
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    16
    ایول

    یه چیز دیگه یادگرفتم

    مرسی

    راستی منم قبل از پرسیدن سوال از گوگل می پرسم
    ولی اونم بعضی موقه ها خوب می پیچونه!!
     
    نوشته شده توسط rudehen در ‏10 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید