مشکل در دریافت نتایج آزمون سراسری توسط کد php از راه دور !

شروع موضوع توسط NabiKAZ ‏4 آگوست 2007 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. super_php

    super_php Member

    ارسال‌ها:
    48
    تشکر شده:
    17
    امتیاز دستاورد:
    6
    اگه اشتباه نكنم پير يه سري كلاس پي اچ پي هستش كه يه اينترفيسي رو ايجاد ميكنه كه تحت اون برنامه نويسي با پي اچ پي خيلي راحت تر ميشه يعني خيلي از كارها توسط خود اين سيستم انجام ميشه
     
    نوشته شده توسط super_php در ‏1 سپتامبر 2007
    NabiKAZ و iroweb از این پست تشکر کرده اند.
  2. NabiKAZ

    NabiKAZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,184
    تشکر شده:
    430
    امتیاز دستاورد:
    83
    قراره یه اتفاقای بیافته ! چند ساعت دیگه ...!
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏6 سپتامبر 2007
    robic و 3dsmax از این پست تشکر کرده اند.
  3. mehdi_7070

    mehdi_7070 Active Member

    ارسال‌ها:
    143
    تشکر شده:
    27
    امتیاز دستاورد:
    28
    چه اتفاقاتي ؟!!!
    (پي ام رسيد؟)
     
    نوشته شده توسط mehdi_7070 در ‏6 سپتامبر 2007
  4. NabiKAZ

    NabiKAZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,184
    تشکر شده:
    430
    امتیاز دستاورد:
    83
    بلاخره حاضر شد!
    با وجود اينکه بدجوري سرما خوردم و در برزخ بسر ميبرم. بعد از حدود 16 ساعت کار يه نفس تمومش کردم.
    چيز کاملي شده.
    فکر کنم بدرد خيلي ها بخوره:
    استخراج کارنامه هاي کنکور سراسري و آزاد به صورت پيشرفته
    http://weblog.nabi.ir/post-10.html
    سورس+رایگان !
    ترجيحاً نظرات رو در همونجا مطرح کنيد.

    سر درد به حد اعلا رسیده ، گفتم اگر صدای انفجار اومد بدونید مال چیه !!!!!!

    تشکر
    نبي
     
    آخرین ویرایش: ‏6 سپتامبر 2007
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏6 سپتامبر 2007
    robic، mozakhraf، SME و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. my friend

    my friend Member

    ارسال‌ها:
    277
    تشکر شده:
    117
    امتیاز دستاورد:
    16
    دستت درد نکنه...
    این چیزایی که برای http_request گفتی تو cURL هم وجود داره...
    پس فرق این دو تا با هم چیه؟
     
    نوشته شده توسط my friend در ‏6 سپتامبر 2007
    3dsmax از این پست تشکر کرده است.
  6. RainDigital

    RainDigital Member

    ارسال‌ها:
    729
    تشکر شده:
    238
    امتیاز دستاورد:
    16
    آها بالاخره پست دادی.

    اون پست باحالایی که گفته بودی رو هملطفا زود تر آپ کن کیف کنیم.
     
    نوشته شده توسط RainDigital در ‏6 سپتامبر 2007
    NabiKAZ از این پست تشکر کرده است.
  7. SME

    SME Banned

    ارسال‌ها:
    1,236
    تشکر شده:
    310
    امتیاز دستاورد:
    36
    با تشکر از آقا نبی...
    اما متاسفانه همش ارور زیر رو نمایش میداد!
    Searching ... #
    The end.
    Duration: 0.691 seconds.
     
    نوشته شده توسط SME در ‏6 سپتامبر 2007
  8. NabiKAZ

    NabiKAZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,184
    تشکر شده:
    430
    امتیاز دستاورد:
    83
    سلام ،
    راستش من اطلاعات تئوریکم در این زمینه کامل نیست. اما با بررسی که کردم باید بگم http_request یه کلاس هست که از مجموعه ای توابع تشکیل شده برای ساده شدن کار با فانکشن های معمول php در واقع زیرمجموعه php محسوب میشه، اما curl دسته توابع php است که مستقل عمل میکنند و برای راحتی کار با همین توابع اصلی php هست که کلاس ها بوجود میان.
    انشااله که اشتباه نکردم.
    به راهنمای php هم مراجعه کنید بد نیست:
    http://ir2.php.net/manual/en/ref.curl.php
    یه چیز دیگه و اون اینکه خیلی دنبال تفاوت مثلاً دو کلاس نباشید چون هیچ دلیلی برای تفاوت میان دو کلاس وجود نداره و شاید برخی کلاس ها کاملا به یکدیگر شبیه باشند و تفاوت جزئی داشته باشند. این موضوع در مورد توابع اصلی php هم هست. توابع php خیلی زیاد هستند و برخی بسیار به یکدیگر شبیه هستند ...
    این نظر من بود.

    نبی
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏7 سپتامبر 2007
    robic و my friend از این پست تشکر کرده اند.
  9. NabiKAZ

    NabiKAZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,184
    تشکر شده:
    430
    امتیاز دستاورد:
    83
    خب مسلمه که اگر اطلاعاتی در فیلد ها وارد نکنید هیچی پیدا نمیکنه !
    مطمئناً شما شماره داوطلبی رو وارد نکردید.
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏7 سپتامبر 2007
  10. amir01

    amir01 Member

    ارسال‌ها:
    347
    تشکر شده:
    318
    امتیاز دستاورد:
    16
    آقا نبی اول باید ازتون خیلی تشکر کنم به خاطر این کمکتون و یه سوال اینکه این پک هایی که لینکش رو دادید برای دانلود HTTP_Request رو چجوری باید استفاده کنم یعنی کجا باید کپیشون کنم؟ اگه کمک کنید ممنون میشم. یاحق
     
    نوشته شده توسط amir01 در ‏7 سپتامبر 2007
  11. NabiKAZ

    NabiKAZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,184
    تشکر شده:
    430
    امتیاز دستاورد:
    83
    سلام دوست عزیز
    ممنون از محبتتون.

    پکیجی که برای دون لود در سایت قرار دادم نیاز به هیچ فایل جانبی نداره ، HTTP_Request و دیگه بسته های جانبی در همون پکیج موجوده. تنها index.php رو اجرا کنید !

    نبی
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏7 سپتامبر 2007
    robic از این پست تشکر کرده است.
  12. NabiKAZ

    NabiKAZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,184
    تشکر شده:
    430
    امتیاز دستاورد:
    83
    ضمناً نتایج نهایی آزمون سراسری و نتایج کنکور آزاد هم اومده که ظرف امروز و فردا فایل تصحیح شده رو برای دون لود قرار میدم.
    البته در مورد نتایج نهایی آزمون سراسری فقط عوض کردن آدرس های url و referer کفایت میکنه.
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏7 سپتامبر 2007
    robic و a.gh.n از این پست تشکر کرده اند.
  13. amir01

    amir01 Member

    ارسال‌ها:
    347
    تشکر شده:
    318
    امتیاز دستاورد:
    16
    ببخشید که این پست رو میدم وقتی آقا نبی اینجا هستن ما نباید چیزی بگیم ولی گفتم که بچه ها منتظر نمونن با تغییر $url به :
    کد (Text):
    $url = 'http://62.60.150.204/sarnm286/result_dav.php';
    من فقط همینو تغییر دادم جواب داد. بدون اینکه رفر رو تغییر بدم. نمیدونم نیاز هست که رفر رو هم تغییر بدیم یا نه. به هر حال
    میتونید نتیجه نهایی رو هم با همین کد بگیرید. یاحق
     
    نوشته شده توسط amir01 در ‏7 سپتامبر 2007
  14. my friend

    my friend Member

    ارسال‌ها:
    277
    تشکر شده:
    117
    امتیاز دستاورد:
    16
    ممنون...
    مثلا توابع fread و file_get_contents کار یکسانی انجام میدن...
    اما سرعت file_get_contents با توجه به چند ده تستی که انجام دادم بیشتر بوده... خیلی بیشتر...

    میخواستم ببینم سرعت cURL بیشتر هست یا همین http_request ؟
     
    نوشته شده توسط my friend در ‏7 سپتامبر 2007
  15. SME

    SME Banned

    ارسال‌ها:
    1,236
    تشکر شده:
    310
    امتیاز دستاورد:
    36
    جواب نداد!
    تغییراتی که amir01 عزیز هم گفته بودن انجام دادم اما نشد!!!
    ارور:
    Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode in /home/hotscrip/public_html/KonkoorKill/index.php on line 39
    Searching ... #
    The end.
    Duration: 0.519 seconds.
     
    نوشته شده توسط SME در ‏8 سپتامبر 2007
  16. amir01

    amir01 Member

    ارسال‌ها:
    347
    تشکر شده:
    318
    امتیاز دستاورد:
    16
    من تست کردم جواب داد...
     
    نوشته شده توسط amir01 در ‏8 سپتامبر 2007
    NabiKAZ از این پست تشکر کرده است.
  17. siavashmusic

    siavashmusic Active Member

    ارسال‌ها:
    1,509
    تشکر شده:
    609
    امتیاز دستاورد:
    36
    برادر نبی سپاسگذار از لطف شما لطف کنید پکیج اسکریپت رو در پست اول Attache کنید اینطوری یه مقدار دور از حرفه ای گری هست
    میتونید لینک منبع رو در قسمت زیرین پست خودتون قرار بدید

    دوستانی که استفاده کردند و نتیجه گرفتند حتما اعلام کنند

    اگه لیستی از نام چند داوطلب رو بصورت حقیقی بزارید تا تست بشه خیلی خوبه
     
    آخرین ویرایش: ‏8 سپتامبر 2007
    نوشته شده توسط siavashmusic در ‏8 سپتامبر 2007
  18. iroweb

    iroweb Member

    ارسال‌ها:
    126
    تشکر شده:
    19
    امتیاز دستاورد:
    16
    نبي جون مال دانشگاه آزادش رو هم رديف ميكردي . ما هم چنان منتظريم .
     
    نوشته شده توسط iroweb در ‏8 سپتامبر 2007
  19. NabiKAZ

    NabiKAZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,184
    تشکر شده:
    430
    امتیاز دستاورد:
    83
    این مطلب درسته ، در راهنمای php هم به این نکته اشاره شده. اما fread کامل تر و چند منظوره تره.

    شاید بجای این مقایسه بهتر باشه curl رو با fsockopen مقایسه کنید تا هر دو از جنس function باشن.
    در مورد سرعت و اینطور جزئیات من اطلاعی ندارم در راهنمای php هم تا اونجایی که من دیدم چیزی اشاره نشده.
    اما مسلماً تفاوتهایی وجود داره که هر دو ساخته شدند.
    http_request هم از curl استفاده نمیکنه و از ا fsockopen کمک میگیره.
    اما شاید تنها بخشی از http_request که مربوط به گرفتن محتوای سایت است توسط fsockopen انجام میشه. اما کارهای زیاد دیگه ای که این کلاس قدرتمند انجام میده توسط توابع دیگر php انجام میشه. درواقع این کلاس مجموعه ای از توابع رو با هم ادغام کرده.
    درست مثل اینکه درمورد عکسها توابعی برای تغییر اندازه، حجم، فورمت و...اونها وجود داره ولی یک نفر یک کلاس خلق میکنه که همه این کارها رو یکجا انجام میده ، کاری که http_request در مورد کنترل url ها انجام میده مثل همین مثاله.

    ببخشید اگر اطلاعاتم کامل نیست.
    نبی
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏9 سپتامبر 2007
    robic از این پست تشکر کرده است.
  20. NabiKAZ

    NabiKAZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,184
    تشکر شده:
    430
    امتیاز دستاورد:
    83
    هاستی که استفاده میکنید از این تابع پشتیبانی نمیکنه. شاید بخاطر اینکه در حالت safe_mode قرار داره.
    شما سمت چپ تابع set_time_limit ، یک علامت @ بگذارید.
    اینکار باعث میشه از نمایش خطا ها جلوگیری بشه . و عملاً تابع set_time_limit رو نادیده بگیره !
    اما احتمالاً در حین کار و در مواقعی که تعداد داوطلبین زیاد باشه ، با پیغام time out مواجه میشید. شاید بعد از حدود 30 ثانیه!

    نبی
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏9 سپتامبر 2007

به اشتراک بگذارید