مشکل با حرف " ف "

شروع موضوع توسط shahram51 ‏22 ژانویه 2006 در انجمن جوملا (Joomla)

  1. shahram51

    shahram51 Member

    ارسال‌ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام به همه دوستان
    من وقتی که با مامبو / جوملا کار می کنم و دیتا رو می فرستم روی سرور ویا حتی بطور لوکال دیتا رو export , import می کنم حرف " ف " خراب میشه و تیدیل میشه به حرف ت با چهار نقطه

    با توجه به اینکه حجم دیتای من زیاده و هر چند روز یکبار هم باید اطلاعات رو update کنم نمیشه اینکار رو دستی انجام بدم و برم داخل دیتابیس و همه ف هارو درست کنم

    کسی میدونه اصلا چرا این مشکل پیش میاد و چاره اش چیه؟
     
    نوشته شده توسط shahram51 در ‏22 ژانویه 2006
  2. mambolearn

    mambolearn Active Member

    ارسال‌ها:
    1,456
    تشکر شده:
    563
    امتیاز دستاورد:
    36
    این مشکل بر میگرده به تفاوت ورژن MySQL هاستینگ و لوکال شما و ربطی به مامبو یا جوملا نداره
    برای حل مشکل :

    وقتی وارد phpmyadmin شدید روی table مورد نظر کلیک کنید و بعد برید قسمت sql

    حالا به طور مثال برای درست شدن تیتر مطالب این کد را وارد کنید

    کد (Text):
    update mos_content set`title` = replace(`title`,'Ù?','ف');

    برای رفع مشکل در خود مطالب

    کد (Text):
    update mos_content set`introtext` = replace(`introtext`,'Ù?','ف');


    این هم اصل کد

    کد (Text):
    update mos_content set`introtext` = replace(`introtext`,'string_to_find','string_to_replace');
    یا علی
    فیروزمندان
     
    نوشته شده توسط mambolearn در ‏22 ژانویه 2006
  3. izone

    izone Active Member

    ارسال‌ها:
    1,524
    تشکر شده:
    521
    امتیاز دستاورد:
    36
    با سپاس از آموزش خوب شما.

    البته ببخشید من اینرا برای مامبو و جوملا نمیپرسم. اگر بخواهیم در تمام تیبلهای دیتابیس (در همه دیتابیس) اینکار را بکنیم باید چیکار کنیم؟ برای نمونه در دیتابیس کل نیوک؟

    خیلی ممنون میشم اگر راه کاری دارید.
     
    نوشته شده توسط izone در ‏22 ژانویه 2006
  4. shahram51

    shahram51 Member

    ارسال‌ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام

    ممنون از پاسخ شما ، اما من روی لوکال وقتی دیتا رو export می کنم و بعد همونرو import می کنم بازهم همین مشکل رو دارم در صورتی که به فرمایش شما نباید این مشکل باشه چون ورژن mysql تغییری نداشته

    به محض اینکه من با phpmyadmin دیتا بیس رو export می کنم این مشکل پیش میاد!! :(
    و دقیقا دوتا کاراکتر 1609 و 1663 رو باهم عوض می کنه
     
    نوشته شده توسط shahram51 در ‏22 ژانویه 2006
  5. shahram51

    shahram51 Member

    ارسال‌ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    6
    با سلام به همه و آقای فیروزمندان

    ببخشید من هنوز دنبال این هستم که مشکل ف رو بطور اصولی حل کنم ! و به این نتیجه رسیدم که مشکل مربوط به mysql version 4.1.9 می باشد . سرور من از ورژن 4.1.14 استفاده می کنه و آخرین ورژن هم 4.1.16 می باشد

    اما من چون با easyphp1.8 کار می کنم هنوز مشکلم باقیه ... فایل 4.1.16 رو هم به سختی دانلود کردم ( حجم زیادی دارند) اما نتونستم اونارو جایگزین ورژن قدیمی در easyphp کنم

    آیا راهی هست که mysql موجود در Easyphp رو آپگرید کنم؟ آیا برنامه دیگری هست که بشه با اون اینکارو انجام داد؟

    ممنون
     
    نوشته شده توسط shahram51 در ‏25 ژانویه 2006
  6. mambolearn

    mambolearn Active Member

    ارسال‌ها:
    1,456
    تشکر شده:
    563
    امتیاز دستاورد:
    36
    شهرام جان

    این موضوع مربوط میشه به بخش PHP/MySQL ...
    برای اینکه هر چه سریعتر به جوابت برسی سوال خودت رو در انجمن مربوطه مطرح کن .

    ممنون
    فیروزمندان
     
    نوشته شده توسط mambolearn در ‏25 ژانویه 2006
  7. siasat

    siasat Member

    ارسال‌ها:
    106
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    16
    بنده هم همين سوال را دارم اگر دوستان محبت کنند و پاسخ دهند ممنون ميشوم
     
    نوشته شده توسط siasat در ‏4 فوریه 2006
  8. shahram51

    shahram51 Member

    ارسال‌ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    6
    مشکل حرف "ف"

    دوست عزیز

    من wamp رو نصب کردم و راحت شدم این مشکل مربوط به ورژن 4.1.9 می باشد
    wamp از ورژن Mysql 5 استفاده می کند
     
    نوشته شده توسط shahram51 در ‏4 فوریه 2006

به اشتراک بگذارید