فارسی در Control های Flash

شروع موضوع توسط ***UNIQUE*** ‏9 دسامبر 2005 در انجمن Action Script 2

  1. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    چطوری باید در Child های accordion راست به چپ تنظیم کنم نوشته بشه
    من میخوام عنوانشون فارسی باشه و از راست به چپ نوشته بشه اما هر کاری کردم درست نشد . تو Help هم Property برای این تنظیم کردن این مورد پیدا نکردم :cry:
    ممنون میشم راهنمایی کنید یا در صورت امکان یه نمونه کوچیک بذارید
    با تشکر :)
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏9 دسامبر 2005
  2. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    مشکل فارسیش حل شد اما راست به چپش نه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏28 دسامبر 2005
  3. mahdiflash

    mahdiflash Member

    ارسال‌ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام !

    flashrtl.com رو ببیند !
     
    نوشته شده توسط mahdiflash در ‏31 دسامبر 2005
  4. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    دوست عزیز FlashRTL خودش یک کامپوننت می باشد و شما نمی تونید در یک کامپوننت مثل accordion استفاده کنید .
    فکر کنم برای این کار باید از setStyle استفاده کرد و مقدار textalign رو right گذاشت . من امتحان می کنم و تا عصری جواب رو می دم .

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏31 دسامبر 2005
  5. Parham.G

    Parham.G New Member

    ارسال‌ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    کلا برای فارسی نویس بهترن گزینه همون FlashRTL هست ولی این کنترل به صورت پیش فرض اصلا امکان تراز راست رو نداره و باید کاستومایز بشه. من هم دنبال اینکار هستم، اینجا رو ببینید کمی توضیح دادم: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=43834
     
    نوشته شده توسط Parham.G در ‏31 دسامبر 2005
  6. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ---------------------------------------------------------------------
    سلام ،
    دوست عزیز FlashRTL خودش یک کامپوننت می باشد و شما نمی تونید در یک کامپوننت مثل accordion استفاده کنید .
    فکر کنم برای این کار باید از setStyle استفاده کرد و مقدار textalign رو right گذاشت . من امتحان می کنم و تا عصری جواب رو می دم .
    ---------------------------------------------------------------------
    من تست کردم قبلا" جواب نداده ):
    اگه به نتیجه رسیدید و جواب داد به من هم بگید شاید من اشتباه تست کردم

    --------------------------------------------------------------------------------
    کلا برای فارسی نویس بهترن گزینه همون FlashRTL هست ولی این کنترل به صورت پیش فرض اصلا امکان تراز راست رو نداره و باید کاستومایز بشه. من هم دنبال اینکار هستم، اینجا رو ببینید کمی توضیح دادم:
    --------------------------------------------------------------------------------
    ممنون میشم اگر یه خورده بیشتر راجع به این Component توضیح بدید؟
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏31 دسامبر 2005
  7. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    FlashRTL Component nist!in majmooeh Class hayi hast keh barayeh karbaraneh farsi zabaneh flash sakhteh shodeh!in majmooeh dar hamehja ghabeleh estefadas!chon Shoma darin az yek class estefadeh mikonin!az jomlehh emkanateh in class emkan RTL dar flash(rast be chap nevisi) emkan estefadeh az tarikheh shamsi va ... hastesh keh too documenteh oon tozih dadeh shodeh!dar zemn barayeh gharar title accordin dar samteh rast kafieh aligneh topico right gharar bedin!
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏3 ژانویه 2006
  8. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ----------------------------------------------
    barayeh gharar title accordin dar samteh rast kafieh aligneh topico right gharar bedin!
    ---------------------------------------------
    right قرار دادم اما اونجوری درست نشد .میتونید کدش رو برام بذارید
    ممنونم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏3 ژانویه 2006
  9. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، تو استایل های accordion منم textAligh رو رایت گذاشتم ولی چون تعریف نشده کار نمی کنه .
    متاسفانه نه در setStyle حالت textAlign رو قبول می کنه و نه از CSSStyleDeclaration پشتیبانی می کنه .

    اگه کد خاصی هست لطف کنید و این جا قرار بدید ،

    موفق و سربلند باشید .....
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏3 ژانویه 2006
  10. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    jaleb bood !fekr nemikardam hamchin property darnazar gerefteh nashodeh basheh ama 2 rah mimooneh!1 ki ba estefadeh az skinregistry keh yekam sakhteh ;)!yeh kalakeh rashtieh digeh estefadeh az empthy space !inam yeh codeh bamazeh keh vaghti ba adadesh bazi koni mitooni title ro bebari samteh rast :D!vali dar kol kheyli maskharas!

    topic = "IFLashDes"
    w = accordion.width
    w = w/4+10
    w = w - topic.length
    for (i=0;i<= w;i++){
    topic = " " + topic
    }
    trace(w)
    accordion.createSegment("PaymentForm", "billing", topic, "payIcon");
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏4 ژانویه 2006
  11. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    منم به اسکین فکر کرده بودم ولی چون وقت می گرفت بی خیالش شده بودم .
    ولی به راه دوم فکر نکرده بودم . خیلی ممنون .

    ولی من می گم از خود Space استفاده کنید بفرستیدش سمت راست !!

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏4 ژانویه 2006
  12. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    جناب fafa^mx از راهنماییتون خیلی ممنونم
    میتونید راجع به Skin یه توضیح کلی برام بدید .(نه خیلی زیاد که وقتتون رو بگیره)
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏4 ژانویه 2006
  13. fafa^mx

    fafa^mx Member

    ارسال‌ها:
    709
    تشکر شده:
    141
    امتیاز دستاورد:
    16
    skin component hayeh macromedia az jomleh shekleh zahrishoon ghabeleh taghyireh!keh hala taghyirash sheklayeh mokhtalefi dareh!marsoom tarin rahesh ineh keh yeh class barayeh skin minevisan va bad oon ro register mikonan too flash!va baghieh jaha ghabeleh estefadeh misheh
     
    نوشته شده توسط fafa^mx در ‏4 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید