سوال مهم!:همراه با یک جایزه(اکانت دایمی شبانه پرسرعت!!)

شروع موضوع توسط †$H@ki®@† ‏16 ژانویه 2006 در انجمن نرم‌افزارهای توسعه‌وب‌سایت (Sublime, VSCode و ...)

  1. †$H@ki®@†

    †$H@ki®@† New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    مهم:این مطلب خیلی برام مهم هست
    در صفحات سایتم میخواهم از عکس ها و بنر های فلش سنگین استفاده کنم و میخواهم کاری کنم که اگر کسی یک بار صفحه من رو میبینه تمامی عکس ها و بنر های فلش سنگین روی قسمتی از هارد دیسک کاربر ذخیره بشه تا در دفعات بعدی بازدید این قدر از وقت او گرفته نشه و صفحات ان سریع لود بشه
    ایا امکانش هست کاری کرد که عکس های سایت هر دفعه بازدید برای کاربر لود نشه و هم ترافیک من کم نشه و هم صفخات ان سریع لود بشه و عکس ها و بنر ها از روی هارد او اجرا شود
    حتما امکانش هست و من از چند نفر شنیدم که میشه اما میخواهم که به من توضیح دهید!
    البته به کسی که جواب درست بده من یک اکانت دایمی شبانه از2تا8صبح میدم و فوق العاده پرسرعت هست و یک اکانت دایمی هست و میتونه همیشه ازش استفاده کنه
    هرکس جواب رو بلده زود بگه تا جایزه را اول خودش ببره(البته جایزه که نمیشه گفت فقط یک هریه به عنوان یاد بود)

    :twisted:
     
    نوشته شده توسط †$H@ki®@† در ‏16 ژانویه 2006
  2. silvercover

    silvercover کاربر متخصص

    ارسال‌ها:
    3,597
    تشکر شده:
    5,471
    امتیاز دستاورد:
    113
    به طور طبیعی اینکار صورت میگیره. اما برای اینکه بهتر بتونین این کار رو صورت بدین باید از Tag های Meta استفاده کنین.
     
    نوشته شده توسط silvercover در ‏17 ژانویه 2006
  3. album

    album Member

    ارسال‌ها:
    540
    تشکر شده:
    174
    امتیاز دستاورد:
    16
    این همه توضیح دادی خسته نشی برادر من !
    HTML:

    <html>
    <head>

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" >
    <meta http-equiv="Expires" content="-1" >
    <meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" >

    <meta name="KEYWORDS" CONTENT="majidonline, graphic, photoshop, flash, webdesign, multimedia, director, corel draw, phpnuke, phpbb, forum, persian, host, hosting, news, download, web, frontpage, nuke, phpbb hosting, low price hositng, forums, bulletin board, sateli, xml, reference, grafik, dsign, fotoshop, طراحي سايت, گرافيك , فتوشاپ , فلش , اخبار , انجمن , رفع اشكال , كمك , آموزش , مقالات , فارسي , ايراني , مرجع ">
    <meta name="DESCRIPTION" CONTENT="MajidOnline is the First Persian Graphic, Web and Multimedia Reference . We have Professional Forums and Applied Contents to Better Learn Graphic, Multimedia and  Web Design to Solve your Problem . MajidOnline is First Persian PHP Nuke Site and Persian phpBB Site in Iran. ">
    <meta name="Author" content="Majid Alavizadeh - www.majidonline.com">
    <meta name="Copyright" content="Allright Reserved by www.majidonline.com 2002-2004">



    <title>::: MajidOnline ::: The First Persian Graphic, Web and Multimedia Reference </title>


    <link rel="stylesheet" href="../includes/majidonline_style.css" type="text/css">


    <script src="../includes/mo_textfader.JS" language="Javascript"> </script>
    <script src="../includes/majidonline_scripts.js" language="Javascript"> </script>
    <SCRIPT src="../includes/fValidate.js"></SCRIPT>
    <SCRIPT src="../includes/fValConfig.js"></SCRIPT>




    </head>




    <!-- onLoad="statusMessage();" -->
    <body bgcolor="#5C5F6D"  topmargin="0" leftmargin="0" link="#000000" vlink="#000000" alink="#000000" >

    <div align="center">
      <center>
      <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" height="204" background="images/template/menu_back.gif">
        <tr>
          <td width="100%" valign="top" align="center">
            <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
              <tr>
                <td width="33%"></td>
                <td width="33%" valign="top" align="center">


    <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0"
    WIDTH=750 HEIGHT=198>
     <PARAM NAME=movie VALUE="images/template/menu.swf">
    <PARAM NAME=menu VALUE=false>
    <PARAM NAME=quality VALUE=high>
    <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#747784>
      <EMBED src="images/template/menu.swf" menu=false quality=high bgcolor=#747784  WIDTH=750 HEIGHT=198 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></EMBED></OBJECT>

     
    یعنی اینجوری مثل مجید ؟
     
    نوشته شده توسط album در ‏18 ژانویه 2006
  4. †$H@ki®@†

    †$H@ki®@† New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    ولی من زیاد وارد نیستم و نفهمیدم
    لطفا اسان توضیح دهید
     
    نوشته شده توسط †$H@ki®@† در ‏19 ژانویه 2006
    farzad_b_fak از این پست تشکر کرده است.
  5. mshirkhani

    mshirkhani Member

    ارسال‌ها:
    151
    تشکر شده:
    22
    امتیاز دستاورد:
    16
    یعنی کدهایی که گذاشتند رو تو فایلتون کپی کنید
     
    نوشته شده توسط mshirkhani در ‏10 مارس 2006
  6. nimanr

    nimanr Member

    ارسال‌ها:
    43
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    دوست عزیزم. فکر نمی کنم نیاز به گذاشتن این مدل جایزه ها باشه. کسانی که اینجا فعالیت می کنند فقط برای دلشون و برای بالا بردن سطح علمی همدیگه فعالیت می کنند. اما در مورد سوالت باید بگم که به طور پیشفرض HTML به نظر نمیاد که چنین قابلیتی داشته باشه اما میتونی با استفاده از ASP می تونی به Proxy Server دستور بدی که کدوم فایل رو Cache کنه. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کن:
    http://www.w3schools.com/ASP/prop_cachecontrol.asp
    البته به قول اون دوستمون این عمل به صورت خود به خود صورت می گیره. و معمولاً اگر اشخاص مستمراً به صفحه ی تو سر بزنند این اتفاق خود به خود صورت می گیره.
     
    نوشته شده توسط nimanr در ‏14 مارس 2006
  7. GFX Master

    GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه

    ارسال‌ها:
    15,101
    تشکر شده:
    26,707
    امتیاز دستاورد:
    36
    شما با رفتن به یک صفحه وب کلیه عناصر اون صفحه از قبیل عکسا و فلشا و ... در مسیر زیر کپی میشه:

    C:\Documents and Settings\Administrator

    که البته در حالت عادی hidden هست و باید اونرو show کنی تا بتونی ببینیش.

    با این توضیحات منظور من این بود که بازدیدکننده سایت شما با یکبار بازدید از سایت شما این فایلها در داخل کامپیوترش کپی میشن و با حضور مجدد در سایت شما دیگه تصاویر از host شما نمایش داده نمیشه بلکه برای سریعتر لود شدن سایت از داخل این مسیر که در بالا گفتم بارگذاری میشه. البته این قالبیت رو کاربرای شما نباید غیرفعال کرده باشن.
     
    نوشته شده توسط GFX Master در ‏15 مارس 2006
  8. rafigh

    rafigh Member

    ارسال‌ها:
    58
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا اینکه غصه نداره! جایزه رو بدید من! نه؟
     
    نوشته شده توسط rafigh در ‏15 مارس 2006
  9. mshirkhani

    mshirkhani Member

    ارسال‌ها:
    151
    تشکر شده:
    22
    امتیاز دستاورد:
    16
    آدرس دقیقش اینه :
    D:\Documents and Settings\mohammad\Local Settings\History
    جای D نام پارتیشن ویندوز رو بنویسید و جای mohammad نام کاربری خودتون رو بزنید
     
    آخرین ویرایش: ‏16 مارس 2006
    نوشته شده توسط mshirkhani در ‏16 مارس 2006
  10. sad3ad

    sad3ad New Member

    ارسال‌ها:
    19
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    يه راه ديگه هم هست
    برو توي يه سايت كه اين خصوصيتي كه ميگي رو داره بعد از منوي view>source كد اون صفحه رو در بيار بعدا ببين اون چه كاري انجام داده تو هم انجام بده
    البته كدش رو توي فرونت پيج هم ميتوني بياري نيگاش كني
     
    نوشته شده توسط sad3ad در ‏24 مارس 2006
  11. winersoft

    winersoft New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام به همه
    ببین این یه ذره معلوماتی که من دارم می گه با هر بار وارد شدن یه نفر تو سایت ip اون تغییر می کنه و اگر هم بتونی یه جورایی فایل هاتو رو کامپیوتر اون بدبخت سیو کنی آدرسش با هر بار کانکت شدن فرق می کنه و نمی تونی فایل هاتو پیدا کنی البته این هم راه حل داره و تو می تونی یکی از این ip sender هارو هم رو کامپیوترش آپلود کنی ولی دیگه حسن نیت تو از بین می ره یعنی چیزه یعنی اینکه تو مایه های جاسوس بازی و هک و تروجان و این حرف ها ...
    بعید می دنم حالم خوب بشه!!!
    خلاصه امید وارم که با این همه سواد چش نخورم !!!
     
    نوشته شده توسط winersoft در ‏6 آوریل 2006
  12. aminflash

    aminflash Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    124
    امتیاز دستاورد:
    16
    در حالت طبیعی این کار صورت می گیره!
    **** صاحب جایزه در رفت!!!
     
    نوشته شده توسط aminflash در ‏13 آوریل 2006
  13. nanofarda

    nanofarda Member

    ارسال‌ها:
    107
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    16
    درست مي گن اين كار صورت مي گيره ولي شما مي تونيد محتويات فايل Flash تون رو بهينه سازي كنيد
     
    نوشته شده توسط nanofarda در ‏20 آوریل 2006

به اشتراک بگذارید