ساخت صفحه لاگین در دریم ویور

شروع موضوع توسط aseman 7 ‏13 آوریل 2013 در انجمن نرم‌افزارهای توسعه‌وب‌سایت (Sublime, VSCode و ...)

  1. aseman 7

    aseman 7 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوستان
    من تو سایتم قسمت لاگین گذاشتم کار هم میکنه
    ولی میخوام هر کس با یوزر نیم وپسورد وارد میشه
    مشخصاتش رو بالای صفحه بنویشه
    مثل همین انجمن
    ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه
    برای پروژه دانشگاه میخوام
     
    نوشته شده توسط aseman 7 در ‏13 آوریل 2013
  2. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام1.اولش باید بپرسم که از چه سیستم محتوایی استفاده میکنید2.این سوال اصلا به دریمویور بطی نداره3.احتیاج به کدهای php دارید4.*******
     
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏13 آوریل 2013
  3. L-B

    L-B Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,541
    تشکر شده:
    1,496
    امتیاز دستاورد:
    113
    برای ساخت اینگونه کارها نیاز به کدنویسی پویا دارید که با سرور در تعامل باشه .
    مثل php / asp / python / ruby و ...

    نمونه وسیعش استفاده از php هست ..
    1 : طراحی فروم
    2 : طراحی صفحه یوزر و پسورد ها + ارتباط با mySQL
    3 : ( نکته ) > دریم ویور یک محیط کد نویسی می باشد :)چ


    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط L-B در ‏13 آوریل 2013
  4. aseman 7

    aseman 7 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    از vbasp در دریم ویور استفده میکنم
    کد asp vb رو میخوام برای این کار
    مرسی
     
    نوشته شده توسط aseman 7 در ‏14 آوریل 2013
  5. aseman 7

    aseman 7 New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    بله دریم ویور فقط برای کد نویسی راحت تره
    من فروم رو ساختم
    صفحه لاگین رو هستم ساختم وبه پایگاه داده هم متصل هست
    و لاگین هم میکنه
    فقط میخوام وقتی من با نام کابری وارد میشم
    این نام کاربری بعد از لاگین شدن نمایش بده
    کد asp vb رو میخام برای این کار
    مرسی
     
    نوشته شده توسط aseman 7 در ‏14 آوریل 2013
  6. zhra

    zhra New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    خب اگه با دریم ویور کار می کنید خیلی ساده میشه session ها رو بسازی و در صفحه مورد توسط توسط پنل binding وارد کنی
     
    نوشته شده توسط zhra در ‏23 آوریل 2013
  7. tarenoco

    tarenoco Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    18
    IBSng یه محیط برای کنترل اکانت هست که یه صفحه ورود داره من میخوام کدی بنویسم که از طریق اون پنل وارد بشم نه از صفحه ورود اصلی
    چطوری میتونم این کارو انجام بدم
     
    نوشته شده توسط tarenoco در ‏3 مارس 2014
  8. tarenoco

    tarenoco Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    18
    کسی نیست سوال من رو جواب بده ؟
     
    نوشته شده توسط tarenoco در ‏26 آوریل 2014
  9. mahgole

    mahgole New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام اقا لصفا هر چی درباره البته اموزشی برای وب سایت می دونید برام ایمیل کنید تا شما دوستان خواهش می کنم خیلی لازم دارم ممنون میشم کمک کنید با نرم افزار draemweaver کار می کنم درست حسابی نمیدونم درباره سایت
     
    نوشته شده توسط mahgole در ‏23 می 2015
  10. gianttourism

    gianttourism Member

    ارسال‌ها:
    31
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    8
    دوست عزیز در اینترنت جستجو بزنید آموزش زیاده
    شما کدوم قسمت میخوای یاد بگیری؟
    نقظه شروع؟
     
    نوشته شده توسط gianttourism در ‏23 می 2015

به اشتراک بگذارید