دكمه ي تغيير زبان از انگليسي به فارسي

شروع موضوع توسط takflash ‏13 ژانویه 2006 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. takflash

    takflash Member

    ارسال‌ها:
    41
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    6
    چگونه ميتوان يك دكمه در فلش ساخت كه وقتي روي آن كليك ميشود زبان تاپيپ كردن از انگليسي به فارسي تغيير كنيد و دكمه ي ديگري ساخت كه وقتي روي آن كليك ميكنيم زبان تايپ كردن از فارسي به انگليسي تغيير كند
    لطفا كمك كنيد.
     
    نوشته شده توسط takflash در ‏13 ژانویه 2006
  2. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    به گمونم از IFlashDes !
     

    پیوست ها:

    • FarsiType.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 85
      نمایش ها:
      79
    نوشته شده توسط amir_s در ‏14 ژانویه 2006
  3. mohsensemsarpour

    mohsensemsarpour کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,215
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    113
    امیرجان چطوری میشه از این استفاده کرد توضیح می دی ؟
     
    نوشته شده توسط mohsensemsarpour در ‏23 ژانویه 2006
  4. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    کامپوننت را install کنید و در قسمت property های component تون TextBoxInstanceName رو مشخص کنید !!!!
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏23 ژانویه 2006
  5. mohsensemsarpour

    mohsensemsarpour کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,215
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    113
    متوجه نشدم ببین من نصب کردم یک باتم دو وضعیتی داره که اونو میذارم تو سن بعد یه تکست باکس هم میارم حالا چکار کنم !!!
     
    نوشته شده توسط mohsensemsarpour در ‏23 ژانویه 2006
  6. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    به TextBox تون یه InstanceName بدید و اون رو توی Property های کامپوننت اضافه کنید !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏26 ژانویه 2006
  7. BehrouzPc

    BehrouzPc پــــادشــاه فــلــــش

    ارسال‌ها:
    1,908
    تشکر شده:
    3,509
    امتیاز دستاورد:
    113
    كسي كد اصلي شو نداره يعني همون سورسش رو ميخوام با كامپوننتش كار كردم - ولي ميخوام بفهمم چطور كار ميكنه - با اين نرم افزارهاي هكر فلش هم روش كار كردم ولي يادش نگرفتم - دوستان لطف كنيد - متشكرم
     
    نوشته شده توسط BehrouzPc در ‏27 ژانویه 2006
  8. webkhan

    webkhan Member

    ارسال‌ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    16
    كدام قسمتش برات سئوال داره كه توضيح بدم؟
    اين كامپوننت داراي 3 تا فانكشن است كه اول مياد دكمه هايي كه زده مي شه را مي گيره و بعد معادلش رو در تكس باكس قرار مي ده.
     
    نوشته شده توسط webkhan در ‏29 ژانویه 2006
  9. BehrouzPc

    BehrouzPc پــــادشــاه فــلــــش

    ارسال‌ها:
    1,908
    تشکر شده:
    3,509
    امتیاز دستاورد:
    113
    نه عزيزم با كامپوننت مشكلي ندارم -- چطوري ميشه اين كامپونني رو خودم بسازم يعني كد كامل كار رو ميگم كار با كامپوننتش كه كار نداره عزيزم(توضيحات در باره نحوه عملكرد كد كامپوننت) رو ميخواستم . متشكرم
     
    نوشته شده توسط BehrouzPc در ‏11 فوریه 2006
  10. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    این component فقط با نامی که متعلق به Textbox باشه کار میکنه اگر من یک Textinput از طریق ابزار Text روی فرمم ایجاد کنم با اون کار نمیکنه .چطوری میشه کاری کرد که با اون هم کار کنه؟؟
    و یه مورد دیگه اینکه من نمی خوام کار بر این Button رو فشار بده .میخوام پیش فرض این Button انگار فشار داده شده فارسی type کنه چطوری اینکارو انجام بدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏18 فوریه 2006
  11. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    تروخدا کمک کنید چیکار کنم؟!!!؟
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏18 فوریه 2006
  12. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    اگر از TextInput هم استفاده کنید و در قسمت Property های کامپوننت InstaceName تکست باکس رو بدید قاعدتا باید کار کنه !


    برای قسمت دوم هم .... راهی به ذهنم نمیرسه جز Decompile ! ...
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏19 فوریه 2006
  13. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون میشم شما یه تست بکنید .
    من همینکار رو کردم نشد؟!

    برای قسمت دوم هم Decompile منظورتون چیه؟
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏21 فوریه 2006
  14. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    قسمت دوم رو یه فکر دیگه براش کردم.!
    اما قسمت اول درست نشد ):
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏21 فوریه 2006
  15. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    حق با شما بود ... کار نمیکنه ! خوب از کامپوننت استفاده کنید ... راحت تره که !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏21 فوریه 2006
  16. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون از توجهتون :)
    نه نمیتونم.):
    حتما" باید از TextInput استفاده کنم .لطفا" کمک کنید چیکارش کنم.
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏22 فوریه 2006
  17. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    به نظر من بهترین راه این هست که شما خودتون این کامپوننت رو بر مبنای فایل خودتون و نیازهای خودتون درست کنید .
    بهترین راهش این هست که یک دکمه رو صفحه ایجاد کنید و دستوراتی شبیه به این رو بهش بدید :

    on (keyPress "<Space>") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+" "+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "a") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"Ô"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "s") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"Ó"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "d") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"í"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "f") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"È"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "g") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"á"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "h") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"Ç"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "j") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"Ê"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "k") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"ä"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }
    on (keyPress "l") {
    if (Selection.getFocus()=="_level0.T1") {
    N1 = Selection.getBeginIndex();
    N2 = Selection.getEndIndex();
    T2 = T2.slice(0,N1)+"ã"+T2.slice(N2,T2.length);
    }
    }

    ( البته کد های بالا فقط برای دکمه های ردیف وسط کیبرد وارد شده )
    در این جا یک تکست باکس بر روی صفحه داریم در _root و Instance Name اون هست T1 و مقدار Var اون هم T2 تنظیم شده .

    موفق باشید و سربلند ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏23 فوریه 2006
  18. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون از توضیحات خوبتون
    من تست میکنم مشکلی داشتم باز هم مزاحمتون میشم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏23 فوریه 2006
  19. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    خواهش می کنم .
    مشکلی بود در خدمتم .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏25 فوریه 2006
  20. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    جناب Security کدهای بالا برای فارسی باز هم مشکل داره
    فایل زیر دقیقا" همین کد است اما با حروف فارسی ولی وقتی اجرا میشه فارسی و کاربر فارسی تایپ میکنه .Undefiend میزنه و و بعد هم که داخل TextInput رو پاک میکنم و دوباره Type میکنم حروف فارسی رو جدا جدا Type میکنه!؟؟
    نتیجه همین فایل رو ببینید !
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏1 مارس 2006

به اشتراک بگذارید