در مورد وبلاگ من نظر بدهید...

شروع موضوع توسط NabiKAZ ‏5 فوریه 2007 در انجمن مسایل عمومی طراحی و توسعه‌وب

  1. NabiKAZ

    NabiKAZ Active Member

    ارسال‌ها:
    1,182
    تشکر شده:
    429
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،

    نظرتون در مورد این وبلاگ چیه:

    www.nabi.ir

    بیشتر منظورم از لحاظ طراحی ، گرافیک ، برنامه نویسی و رعایت استاندارد ها ست...

    نقل قول از وبلاگ»
    "نظرتون در مورد طراحی این وبلاگ چیه؟ این وبلاگ حاصل 10 روز کار مداومم است، کلی از خواب و خوراکم زدم تا برای امروز آمادش کنم. تقریباً تکمیله ولی هنوز کار داره.
    طراحی و برنامه نویسیش رو خودم و از صفر مطلق انجام دادم و تک تک پیکسل هاشو دستی کنار هم قرار دادم تا این شد. انصافاً خیلی وسواس به خرج دادم و از هیچ برنامه آماده ای استفاده نکردم. چیزی از امکانات یه وبلاگ کامل کم نداره. با XHTML و CSS پایه ریزیش کردم و از زبان قدرتمند و محبوب PHP و بانک اطلاعاتی MySQL استفاده کردم. خیلی هم سعی کردم که تمام استاندارد های بروز وب (W3C) رو توش پیاده کنم اما نمیدونم تا چه حد موفق بودم، امیدوارم در این باره پیشکسوتان نظر بدن و راهنمایی کنند. شاید هم بعدها تکمیل ترش کردم و به عنوان یه CMS بیرون دادم."


    پ.ن: گشتم تاپیک مشابه پیدا نکردم ، اگر موضوع تکراریه لطفا بجای حذف تاپیک اون رو با تاپیک مشابه ادغام کنید.


    ممنون
    نبی
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏5 فوریه 2007
    Reyhane7، amirabbas_p30magazine و Ali_ix از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. amirabbas_p30magazine

    amirabbas_p30magazine Member

    ارسال‌ها:
    700
    تشکر شده:
    410
    امتیاز دستاورد:
    16
    خوب طراحی خیلی جالب شده و من الان با چند مرورگر مختلف چک کردم و در همه یکسان نمایش داده میشه. این چیزی که من میگم یه خورده سلیقه اینه ولی در مورد رنگ ها از رنگ های سرد استفاده کردی و مشکل قالب عدم وجود کنتراست رنگه. در مجموع طرح خیلی خوبه ولی اگر بتونی تو طراحی از رنگ های متضاد هم در جدول رنگ ها استفاده کنی کار خیلی جالب تر در میاد
    برای ایده گرفتن از سایت هایی مثل www.stylegala.com میتونی استفاده کنی که طرح های جالبی توش هست
    سایت www.cssbeauty.com هم طرح های جالبی میزاره

    برای کار با رنگ ها هم از نرم افزار colorimpact استفاده کن

    http://www.tigercolor.com

    نسخه کرک شدش روی وب هست
    اگر نتونستی پیدا کنی بگو من یه سرچی بکنم بهت لینک بدم

    در کل اگر طرح کار خودت هست یه پی ام به من بده با شما کار دارم
     
    نوشته شده توسط amirabbas_p30magazine در ‏5 فوریه 2007
    NabiKAZ از این پست تشکر کرده است.
  3. NabiKAZ

    NabiKAZ Active Member

    ارسال‌ها:
    1,182
    تشکر شده:
    429
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    - از اینکه زحمت کشیدی با چند مرورگر تست کردی ممنون چون من خودم فقط تو Ie و Ff تست کردم.
    - در مورد رنگها هم حدس میزدم الان همه بگن از رنگهای مرده استفاده کردی، که باید بگم کلاً من با رنگهای مرده بیشتر حال میکنم !
    - در مورد رنگهای متضاد هم اگر منظورت به عنوان مثال در این طرح استفاده از رنگهای همچون قرمز سیر است که موافقم شاید اگر مثلا لوگوی سایت رو قرمز میکردم بیشتر تو دید میزد و جالب تر بود. ولی خواستم یه نواختیشو حفظ کنه .
    - از سایت هایی هم که دادی ممنون ، میرم میبینم و روشون کار میکنم.
    - طرح هم از صفر خودم کار کردم .اگر کارم داشتید مشخصاتم در پروفایلم هست.
    - بازم ممنون از نظرت.

    نبی
     
    آخرین ویرایش: ‏5 فوریه 2007
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏5 فوریه 2007
  4. ALBORZ.VICTOR

    ALBORZ.VICTOR Member

    ارسال‌ها:
    591
    تشکر شده:
    135
    امتیاز دستاورد:
    16
    يك كلام ، حرف نداره
     
    نوشته شده توسط ALBORZ.VICTOR در ‏7 فوریه 2007
    NabiKAZ از این پست تشکر کرده است.
  5. NabiKAZ

    NabiKAZ Active Member

    ارسال‌ها:
    1,182
    تشکر شده:
    429
    امتیاز دستاورد:
    36
    یک کلام ، چاکریم !
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏7 فوریه 2007
    nazar69 از این پست تشکر کرده است.
  6. Patris Net

    Patris Net Member

    ارسال‌ها:
    960
    تشکر شده:
    331
    امتیاز دستاورد:
    16
    خیلی عالیه!
    منتظر کارای بعدیت هستم!
    موفق باشی
    یا حق
     
    نوشته شده توسط Patris Net در ‏8 فوریه 2007
    NabiKAZ از این پست تشکر کرده است.
  7. tabib_m

    tabib_m Member

    ارسال‌ها:
    689
    تشکر شده:
    268
    امتیاز دستاورد:
    16
    کارت درسته
    خیلی خوبه

    فقط یه امکان تو وبلاگت اگه میذاشتی دیگه نور علی نور میشد.

    اینکه وقتی کسی چک باکس "ارسال ایمیل هنگام ارسال نظر جدید" رو میزنه , بعد هم بتونه غیرفعالش کنه.
    مثلا یه لینکی چیزی توی خود ایمیل ارسال بشه که در صورت کلیک روی اون , ارسال این ایمیل قطع بشه


    قربانت
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط tabib_m در ‏8 فوریه 2007
    NabiKAZ از این پست تشکر کرده است.
  8. bahy_my

    bahy_my Active Member

    ارسال‌ها:
    961
    تشکر شده:
    187
    امتیاز دستاورد:
    43
    خوب بچم راست میگه (البرز رو می گم :دی )
    یک کلام
    حرف نداره
     
    نوشته شده توسط bahy_my در ‏8 فوریه 2007
    nazar69 و NabiKAZ از این پست تشکر کرده اند.
  9. echessdesign

    echessdesign مدیر انجمن طراحی وب

    ارسال‌ها:
    4,374
    تشکر شده:
    3,829
    امتیاز دستاورد:
    113
    با درورد
    نبي جان ، در زحمتي كه كشيدي و خلاقيتي كه به خرج دادي شكي نيست، اما نظرات شاگرد خودت رو كه با اطلاعات ضعيف سعي در بيان داره هر چند تند به ديده منت به پذير،....
    چرا ؟
    HTML:
    <meta name="keywords" content="نبی, کرمعلی زاده, وبلاگ, کامپیوتر, php" />  
    به نظرت استفاده از تگ lang=fa بهتر جواب نمي ده؟
    HTML:
     <meta name="keywords" lang="fa" content="نبی, کرمعلی زاده, وبلاگ, کامپیوتر, php" />

    جهت تعريف java script ، به تنهايي type كفايت مي كرد، script از رده خارج شده

    HTML:
    <script type="text/javascript" src="jscripts/farsikeyboard.js"></script>  

    مي دونم انتخاب نام class و id كاملا اختياري ، اما چرا
    HTML:
      class="box_footer"   class="box_center_text"    
    من css هر سايت خارجي رو ديدم، تلاش كردن كه حد اكثر از نام هايي با ديد جالب تر و پر مساما تر بدون آندر لاين استفاده كنند. مثلا:
    HTML:
      class="boxFooter"   class="boxCenterText"    
    -----
    بهتر نبود خصيصه فونت رو كامل مي كردي و خانواده اي از فونت ها رو مينوشتي؟
    HTML:
     font: 11px Tahoma;
    هميشه خلاصه نويسي، پس چرا؟
    HTML:
    background-color: #728DAF;
    font-size: 13px;
        font-weight: bold;
     

    --
    اين ديگه يه خورده خود خواهي نسبت به استاندارد W3C بود
    HTML:
    filter: alpha(opacity=50);
        -moz-opacity: 0.5;
        opacity: 0.5;
    -moz-border-radius:7px;
        -khtml-opacity: 0.5;  
    -
    نمي دونم توي طراحي شما، باكسي با خصيصه position كه مقدار اون برابر با absolute بود وجود نداشت و يا اصلا در بين طراحان ايراني كاربرد و درك درستي از كاربرد اون وجود نداره!!!!!!!!!!!!
    -------------

    من در رابطه با گرافيك چنئان نه سعي در ميارم نه مطالعه داشتم ، اما وبلاگ ظاهري پستر مانند و شبيه به دفتر نقاشي داره!!!!!!!
    از اين ظاهره كليشه اي كه همه استفاده مي كردند، شما يه نو آوري به خرج ميدادي
    ----------

    در انتها كه من وقت نكردم سايتت رو نسبت به css طراحي شده چك كنم، اما تسور مي كنم كه حجم كد هاي css ، به يك سوم قابل كاهش است.
    ------------

    در انتا از اين كه نظرات آماتورانه من رو تحمل كردي متشكرم، و خوشحالم كه طراحان تارنماي ايراني به اهميت css در طراحي ساختار صفحه پي بردند، حتما اين راهي خوتهد بود تا علاقه مندان كم اطلاعي هم چون من، نهايت استفاده رو ببرند.
    سپاسگزارم
     
    نوشته شده توسط echessdesign در ‏8 فوریه 2007
    NabiKAZ از این پست تشکر کرده است.
  10. YTERROR

    YTERROR Active Member

    ارسال‌ها:
    3,877
    تشکر شده:
    1,323
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام خوبی نبی جان

    آقا همه چیز خوبه ولی یک سوال چرا 10 روز روی یک چیزی که میشه گفت 100 تا نمونه د رهمین حد با کیفیت بهتر و کمتر یا .. موجوده شما دوباره انجام دادین ؟

    بهتر نبود این وقت و روی یک سوژه جدید می زاشتی تا یک چیز جدید و با ارزش تر می ساختی ؟

    موفق و پیروز باشید
     
    نوشته شده توسط YTERROR در ‏9 فوریه 2007
    NabiKAZ و echessdesign از این پست تشکر کرده اند.
  11. tabib_m

    tabib_m Member

    ارسال‌ها:
    689
    تشکر شده:
    268
    امتیاز دستاورد:
    16
    خوب آشی كه دست پخت خود آدم باشه مزه ش خیلی بهتره! :)
     
    نوشته شده توسط tabib_m در ‏9 فوریه 2007
  12. YTERROR

    YTERROR Active Member

    ارسال‌ها:
    3,877
    تشکر شده:
    1,323
    امتیاز دستاورد:
    36
    ولی می شد یک سیستم نرمال دیگه که خیلی مشابه زیاد هست رو آدم تمشو و یک سری امکانات خیلی خوب براش بزاره تا هم کار جددی و هم ارتقا اون سیستم هم دست پخت خود آدم باشه

    مشکل خیلی از به های ایارنی اینه که فکر می کنند مثلا یک پرتال یا سیستم دیگه اگه استفاده بکنند مال خودشون نیست و کارشون کپی بوده و حتما باید از 0 شروع کنند تا حق مالکیت داشته باشند ولی در قبال کیفیت و کم و کاستی بیشتر

    ولی به نظر من آدم در حال حاضر با وجود این همه امکانات بجای این که از 0 بخواد شروع کنه باید از 100 شروع کنه تا بتونه حداقل به 150 برسونه اون موقع هم کاری برای منافع خودش کرده هم سایر کاربران
     
    نوشته شده توسط YTERROR در ‏9 فوریه 2007
  13. amirabbas_p30magazine

    amirabbas_p30magazine Member

    ارسال‌ها:
    700
    تشکر شده:
    410
    امتیاز دستاورد:
    16
    عادل جان به نظر من 10 روز خیلی کمه اگر برای یه طراحی 100 روز هم وقت بزارید ارزشش رو داره. شما تا خودت رو با طراحی درگیر نکنی نمیتونی طراحی رو یاد بگیری. اینکه شما طراحی یکی دیگه رو دستکاری کنی و فارسیش کنی این کار جالبی نیست و شما ازش چیزی یاد نمیگیری.
    درست مثل اینه که شما بخوای کشتی گرفتن رو از روی کتاب یاد بگیری . به نظرت شدنیه ؟
    من خودم یادمه سر طراحی قالب یه جا به مشکل خوردم. یه تکه از محتوای صفحه تو IE غیب می شدبعد که صفحه رو ریفرش میکردم دوباره ظاهر میشد. 2 روز تمام من هر کاری که میتونستم انجام دادم تا درستش کنم ولی فایده نداشت. بعد از کلی سرچ تو اینترنت فهمیدم چطور میشه اون مشکل رو برطرف کرد. خوب من اگر از اول خودم رو درگیر طراحی نکرده بودم الان نمیدونستم که اون مشکل چطور برطرف میشه. ولی حالا هر وقت که بخوام طراحی کنم حواسم هست که برای باکس ها باید یه ویژگی رو در نظر بگیرم تا توی IE محتواش غیب نشه.

    تا شما خودت رو درگیر کار نکنی هیچ چیزی یاد نمیگیری و وقتی هم که برای این کار صرف میشه اتلاف وقت نیست، کسب تجربست
     
    نوشته شده توسط amirabbas_p30magazine در ‏10 فوریه 2007
  14. YTERROR

    YTERROR Active Member

    ارسال‌ها:
    3,877
    تشکر شده:
    1,323
    امتیاز دستاورد:
    36
    اتفاقا در مورد یادگیری به نظر من بیشتر بچه های مجید آنلاین مثل خود نبی که رشته درسیش یک چیزه اما نوع فعالیت کاریش یک چیز دیگه یا خود شما امیر عباس یا ...... از 0 شروع نکردید

    چون رشته شما یا .... کامپیوتر نبوده که اول Qb رو یاد بگیرید بعد ...... چون اگه هر کس بخواد از 0 شروع کنه باید مهندسای الان رشته کامپیوتر مخ بودن منظور من اینه که به طور مثال همین وی بی رو یا پی اچ پی بی بی یا امثال اینا اگه یک نفر اول نمی یومد اینا رو فارسی کنه و دستکاری کنه که الان من و شما اصلا شاید دنبال این جور کارا نبودیم

    به نظر من یادگیری همیشه باید از بالا شروع بکنه آدم تا با کدها و نتیجه کدها و .... آشنا بشه بعد کم کم شروع کنه به یادگیری با ان کار 100 درصد دهها ثدم از فردی که از 0 شروع می کنه جلوتره و امیدش بیتشره

    این و همه می دونند که ادیت درست یک پرتال یا و... چند برابر نوشتن اون از نظر تخص باید بیشتر باشه دلیلشم اینه که یک نفر که بقول امیر عباس مال خودش نیست هیچی از نوع کد نویسی یا ... خبر نداره پس باید اون قدر مهارت داشته باشه که بتونه یکی یکی قدم قدم برای خودش توجیح کنه و جوری ادیت کنه که مشکل نخوره و بدردش بخوره

    در کل به نظر من بهتر بود این وقت 10 روزه رو یا بیشتر یا کمر رو اگه یک نفر وافعا می خواد وقت بزاره روی یک مطلبی بزاره که در پیشرفتش مفید تر باشه

    ولی هر کس نظر خاص خودشو داره من در این زمینه به این شکل عمل می کنم ولی در زمینهای مانند طراحی فلش و .... مجبورم کارمو از 0 شروع کنم بدلیل محدود بودن

    موفق و پیروز باشید
     
    نوشته شده توسط YTERROR در ‏10 فوریه 2007
    echessdesign از این پست تشکر کرده است.
  15. Ali_ix

    Ali_ix Active Member

    ارسال‌ها:
    1,766
    تشکر شده:
    377
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    با تبریکات خدمت نبی.

    طراحی خوب و نسبتا تمیزی شده (به کار گرافیک کاری ندارم)
    کد نویسی داره به کد نویسی Semantic نزدیک میشه.

    HTMLش در حد معقولی به نظر میرسه... و فکر کنم از اینجا به بعد بیشتر تسلط روی CSS هست که میتونه کدهای HTML هم تمیزتر و خلاصه تر بکنه.

    نکته ای که الان به نظر میرسه اینه که CSSت یکمی از HTMLت عقبتره... تا جایی که دیدم به جز ID و Class از هیچ Selector خاصی استفاده نکردی. همین باعث شده حجم کدهای cssت و به طبع تعداد عناصر ناخواسته اضافه htmlت (مثل divهای تودرتو و اضافی) یکمی بیشتر بشه.

    البته هیچ کودوم از اینها نقص کار نیست... پیشنهادیه برای بهبود و پیشرفت.

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Ali_ix در ‏10 فوریه 2007
    NabiKAZ از این پست تشکر کرده است.
  16. daiere

    daiere New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    به من سربزنید

    سلام من فریبا هستم. چند وقتی هست یه وبلاگ دست و پا کردم راجع به هنر و گرافیک و کارهام را اونجا ارائه میدم
    کلی ممنون می شم بیاید و نظر کارشناسی بدید
    daiere.persianblog.com
     
    نوشته شده توسط daiere در ‏10 فوریه 2007
  17. Ali_ix

    Ali_ix Active Member

    ارسال‌ها:
    1,766
    تشکر شده:
    377
    امتیاز دستاورد:
    36
    لطفا در یک تاپیک جداگانه و با توجه به قوانین انجمن مطرح کنید.

    /
    در ضمن اینجا در مورد طراحی و کد نویسی سایتها نظرسنجی میشه نه محتواشون!!!
     
    نوشته شده توسط Ali_ix در ‏10 فوریه 2007
  18. NabiKAZ

    NabiKAZ Active Member

    ارسال‌ها:
    1,182
    تشکر شده:
    429
    امتیاز دستاورد:
    36
    میبینم دو روز نبودم برو بچ ترکوندند ، از همه ممنون ، یکی یکی جواب میدم.


    نميدونستم تو meta keywords هم کاربرد داره ؛ چشم اضافه ميکنم.
    جزو استاندارد هاي w3c هست؟ منبع داري ؟
    سخت نگير! تازه با آندرلاين بهتر خونده ميشه.
    من که نميدونم چرا بايد اسم فونتهايي رو که اصلا دوست ندارم باهاشون سايت نمايش داده بشه رو ذکر کنم ، يا فونت tahoma وجود داره که مد نظر قرار ميده يا وجود نداره که از فونت پيشفرض استفاده ميکنه.
    ذکر کردن چند فونت پشت سر هم موقعي کاربرد داره که در صورت وجود نداشتن يک فونت بخوايم از فونت مشابه ديگر استفاده بشه و نخوايم از فونت پيشفرض مرورگر استفاده بشه ...
    درست نميگم؟!
    منظورت font بوده، از دستم در رفته. ولي بک گراند که مشکل نداشت.
    ميدونم شايد جزو استاندارد ها نباشه ولي بعضي وقتا نقضشون به جايي بر نميخوره، پيشبيني مرورگرهاي ديگه رو کرده بودم که اينا رو برنداشتم.
    من که هميشه margin و padding کارم رو راه انداخته نيازي به absolute نديدم. فقط يه جا مجبور شدم از position به صورت relative استفاده کنم...
    خب اشکالي داره ؟!
    اينکه شبيه پوستر باشه وقتي مشکل داره که اجزا همه به صورت عکس باشن و نشه آوردش روي وب و کار سنگين بشه ، در مورد سايت حتي اگر به صورت پوستر شده باشه (که اينطور فکر نميکنم) براحتي با ابزارها و ابجکت هاي وب پياده شده (منظور اينه که از تصوير کم استفاده شده) و به همين خاطر هم کار سنگين نشده ...
    هميشه با خلاقيت و نوآوري مشکل داشتم ! اما با پياده سازي خير !

    بازم از نظرات خوبت تشکر ميکنم.
    نبي
     
    آخرین ویرایش: ‏10 فوریه 2007
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏10 فوریه 2007
  19. NabiKAZ

    NabiKAZ Active Member

    ارسال‌ها:
    1,182
    تشکر شده:
    429
    امتیاز دستاورد:
    36

    این نظر یکی دیگه از دوستان هم بود.

    اما شما گفتی 100 تا نمونه وجود داره ؟
    سوال من اینه کسی که دومین نمونه رو طراحی کرد فکر این رو نکرد که یه نمونه قبلش ساختند؟! و اون کسی که سومین نمونه رو ساخت فکر نکرد قبل از اون دو نمونه ساخته شده و.... و اون کسی که صدمین نمونه رو ساخت فکر نکرد که 99 نمونه قبلش وجود داره ؟! پس چرا آدم ها فکر نمیکنند ؟! خب من من هم فکر نکردم که 100 نمونه قبل از من ساخته شده و بنابراین صد و یکمیش رو طراحی کردم !!!

    ولی از شوخی و کنایه که بگذریم من اهداف زیادی از وقت گذاشتن روی این وبلاگ داشتم .

    من همه جور سیستم وبلاگ از جمله wordpress و MT و mambo و mitra و خیلیهای دیگه اسمشون به خاطرم نیست رو امتحان کردم ولی مثل بعضی از دوستانم برای وبلاگشون از دنگ و فنگ های این سیستمها خوشم نمی اومد. یا بهتره بگم اصلا به اونها نیازی نداشتیم ! بنابراین به فکر یه وبلاگ ساده با فقط امکاناتی که نیاز هست درست کنم.

    همون طورکه گفتم من این سایت رو صرفاً برای اهداف شخصی نساختم و تصمیم دارم تکمیلش کنم و به عنوان یه cms بیرون بدم.

    اصلا این همه شرکتها هر کدوم برای خودشون یه مجموعه CMS دارند من هم خواستم به اسم خودم یه cms سفارشی داشته باشم.

    داشت یادم رفت به این مورد هم اشاره کنم که چیزهایی که در طراحی این وبلاگ یاد گرفتم ارزشش از همه بیشتره.

    یه کلام به قول طبیب؛ "آشی كه دست پخت خود آدم باشه مزه ش خیلی بهتره! "

    در مورد ایده و سوژه ، انتهای پست قبلی گفتم ، شما سوژه بده من پیاده میکنم [​IMG]

    از نظرت ممنون
    نبی
     
    آخرین ویرایش: ‏10 فوریه 2007
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏10 فوریه 2007
  20. NabiKAZ

    NabiKAZ Active Member

    ارسال‌ها:
    1,182
    تشکر شده:
    429
    امتیاز دستاورد:
    36

    گاهی تکمیل یه مورد که قبلا وجود داشته خیلی مشکل تر از اینه که همون مورد رو از صفر پیاده کرد !
    چون هر کسی سبک خواص خودش رو داره و اول باید سبک کسی که اون رو شروع کرده رو کشف کرد و بهش مسلط شد و سپس اون سبک رو ابزار قرار بده برای توسعه و تکمیل اون مورد .
    از طرف دیگه به طور خاص در مورد سیستم های وبلاگ ، فکر نمیکنم چیز چشم گیری برای ارتقاع نیاز داشته باشند که من بخوام روی ارتقاعشون زمان بزارم. ضمنا من گفتم که دنبال چیز ساده بودم، پس لزومی نداشت سیستمی که خودش نسبتاً تکمیله رو بازم شاخ و برگ بدم و بعد خودم ازش استفاده نکنم !

    یه کوچولو هم در مورد این مسئله که گفتی کسی که از یه پرتال دیگه استفاده میکنه بقیه خیال میکنند کارشون کپی بوده ، حتی اگر اینطور هم فکر نکنند، (به نظر من) واضحه که کلاس کار کمتر از اون کسیه که خودش سیستم رو از اول پیاده کرده. به عنوان مثال مثل کسی میمونه که ادعای طراح حرفه ای وب سایتش میشه ، اما سایت خودش با PHP-Nuke طراحی شده !!!

    نبی
     
    نوشته شده توسط NabiKAZ در ‏10 فوریه 2007

به اشتراک بگذارید