درخواست مشخصات کامل کد MouseOver برای ایجاد منو در فلش CS6

شروع موضوع توسط sunboy7 ‏10 ژوئن 2013 در انجمن برنامه فلش Flash

کلمات کلیدی:
  1. sunboy7

    sunboy7 New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    درود به همه اساتید گل

    امید وارم خوب و خوش و سلامت باشید

    مشکل من اینه که یه سری آیکون (تصویر) دارم که وقتی با یه سری حرکات وارد صفحه میشن و یه آرایشی می گیرن میخوام کاربر با قراردادن کرسور ماوس روی اونا ، یه انیمیشنی از تغییر حالات خود اون آیکون ها به نمایش دربیاد. اما متاسفانه چون دانش کمی دارم نمیتونم اسکریپتشو بنویسم. :sad:
    توی فایلی که گذاشتم میخوام عناصر آبی رنگی که از بالای صفحه میان پایین و با عنوان 1 مشخصن رو به عنوان دکمه یا همون آیکون استفاده کنم. یعنی کاربر با ماوس میره روی اونا و یه حرکتی می کنن( مثلا بالا پایین میرن / درخشان میشن / بزرگ و کوچیک میشن یا ...)

    http://s4.picofile.com/file/7796220428/new.fla.html

    من انیمیشن رو توی لایه های داخلی اجرا می کنم اما متاسفانه نمیدونم چه کدی رو باید بزنم تا خوب عمل کنه

    سپاس از اینکه کمکم می کنید :rose:
     
    آخرین ویرایش: ‏10 ژوئن 2013
    نوشته شده توسط sunboy7 در ‏10 ژوئن 2013
  2. sunboy7

    sunboy7 New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    چرا کسی جوابمو نمیده ؟؟ :cry:
     
    نوشته شده توسط sunboy7 در ‏11 ژوئن 2013
  3. 1w2w3w4w

    1w2w3w4w Member

    ارسال‌ها:
    58
    تشکر شده:
    31
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام

    اگه میخوای دکمه هات در حالت های مختلف حرکات مختلف انجام بدن و کد نویسی هم بلد نیستی این کار رو بکن دکمت ر. یه سمپل از نوع buttom درست کن وقتی دابل کلیک کنی وارد اون بشی سه حالت میبینی که برای حالت هایی هست که معمولی، موس روی اونه، روی اون کلیک شده میتونی در هریک از این حالت ها یه موی کلیپ درست کنی و با دابل کلیک دوباره بری داخل موی کلیپ ها و انیمیشن بهشون بدی...
     
    نوشته شده توسط 1w2w3w4w در ‏12 ژوئن 2013
    sunboy7 از این پست تشکر کرده است.
  4. sunboy7

    sunboy7 New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوست عزیز
    مگه میشه توحالت دکمه که چهار وضعیت up - over - down - hit رو میده مثلا رو حالت over انیمیشن داد؟؟
     
    نوشته شده توسط sunboy7 در ‏12 ژوئن 2013
  5. Mehrdad155

    Mehrdad155 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    455
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    93
    sunboy7@

    اصلا دکمه نساز . همه را مووی کلیپ بساز . بعد فرمان بده که وقتی موس روش رفت یه انیمیشن اجرا بشه و وقتی اومد بیرون یه انیمیشن دیگه .

    برای اینکه وقتی روشون میری موس شکل دست به خودش بگیره از این فرمان کمک بگیر :; mc.buttonMode = true که mc نام مثلا یه مووی کلیپ است.
     
    نوشته شده توسط Mehrdad155 در ‏12 ژوئن 2013
    sunboy7 از این پست تشکر کرده است.
  6. sunboy7

    sunboy7 New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    خب دقیقا مشکل همینجاست. من باید چه جوری اینکارو بکنم؟ یعنی مثلا باید تو کدوم لایه انیمیشن بسازم؟ مثلا وقتی واسه آبجکت 1 از سمت راست توی لایه داخلیش یه انیمیشن بسازم باید چجوری کاری کنم که تا روی اون با ماوس نرفتم اجرا نشه یا بعدش بشه ؟
    ممنونم از پاسخگوییتون
     
    نوشته شده توسط sunboy7 در ‏12 ژوئن 2013
  7. Mehrdad155

    Mehrdad155 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    455
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    93
    یه راه ساده اش اینه که تو استیج اصلی یعنی صفحه اصلیت مووی کلیپ هایی بساز که توشون انیمیشن هست.بعد داخل اونها مثلا از فریم 1 تا 30 مربوط به انیمیشنی باشه که مربوط به mouse over باشه و از 31 تا مثلا 50 مربوط به mouse out . بعد برا فرمان دادن به mouse over بگو از 1 تا 30 را پلی کنه و برا بعدی از 31 تا 50.

    اول همشون هم فرمان استاپ را بده تا خود به خود اجرا نشن و منتظر فرمان تو باشن.

    امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم.
     
    نوشته شده توسط Mehrdad155 در ‏12 ژوئن 2013
    sunboy7 از این پست تشکر کرده است.
  8. sunboy7

    sunboy7 New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    درود بر شما . فکر کنم این بهترین راهه
    اما میشه یه سمپل از کدش رو هم برام نشون بدید؟
     
    نوشته شده توسط sunboy7 در ‏12 ژوئن 2013
  9. Mehrdad155

    Mehrdad155 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    455
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    93
    مثلا بگو [JSS]gotoAndPlay(2); [/JSS] یعنی برو به فریم 2 و اجرا کن بعد برای فریم 30 یه استاپ بذار که جلوتر نره و برا بعدی بگو [JSS]gotoAndPlay(31); [/JSS] یعنی از 31 اجرا کن تا هر فریمی که میخوای .

    راه های دیگه ای هم هست ولی این واقعا ساده ترین راهه.
     
    نوشته شده توسط Mehrdad155 در ‏12 ژوئن 2013
    sunboy7 از این پست تشکر کرده است.
  10. sunboy7

    sunboy7 New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سپاسگذارم
    اینو انجام میدم
    اما دوست دارم راههای دیگه رو هم یاد بگیرم
    در موردش میتونید کمکم کنید ؟؟:rose:
     
    نوشته شده توسط sunboy7 در ‏12 ژوئن 2013
    Mehrdad155 از این پست تشکر کرده است.
  11. Mehrdad155

    Mehrdad155 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    455
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    93
    بله البته . مثلا یکیش اینه که مووی کلیپ های جداگونه بسازی و اونا رو هر جا میخوای فراخوانی کنی.
     
    نوشته شده توسط Mehrdad155 در ‏12 ژوئن 2013
    sunboy7 از این پست تشکر کرده است.
  12. 1w2w3w4w

    1w2w3w4w Member

    ارسال‌ها:
    58
    تشکر شده:
    31
    امتیاز دستاورد:
    18
    منظورم این بود که 3تا موی کلیپ درست کنی(میتونی تو موی کلیپها انیمیشن بزاری!) و اونا رو تو وضعیت های up - over - down قرار بدی
    این کار رو قبلا که فلش 8 کارمیکردم و کدنویسی بلد نبودم میکردم
    حس کردم که کدنویسی اصلا بلد نیستی و نمیخوای یاد بگیری:)

    ولی روشی هایی که اساتید گفتن رو حتما امتحان کن
     
    نوشته شده توسط 1w2w3w4w در ‏12 ژوئن 2013
    sunboy7 از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید