تلفیق 2 فایل Swf جداگانه....

شروع موضوع توسط Peyman_MD ‏24 نوامبر 2005 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. Peyman_MD

    Peyman_MD Member

    ارسال‌ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    درود !
    مشابه این سوال رو قبلا" یکی از دوستان پرسیده بود...
    اما ظاهرا مساله به این ختم میشد که محتویات یک فایل Fla رو در دیگری Paste کنیم...
    اما سوال من چیز دیگیه... ببینید فرضا من بخوام چند عکس رو در یک فیال SWF بذارم...
    در صفحه ای دیگه (فرضا" صفحه گالری) که یه SWF جداگانه است یک دکمه باشه(برای مثال Pictures Loading) که وقتی زدم اون یکی SWF رو در همین صفحه لود کنه...

    یعنی باز شدن یک یک فایل SWF در فایل دیگه...

    (امیدوارم متوجه منظورم شده باشین و با سوال قبل قاطی نشه)
     
    نوشته شده توسط Peyman_MD در ‏24 نوامبر 2005
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    دوست عزیز ،
    شما باید از دستور LoadMovie استفاده کنید . در این رابطه زیاد در انجمن بحث شده . اگه کلمه LoadMovie رو سرچ کنید حتما به نتایج زیادی می رسید .

    موفق و سربلند باشید . محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏24 نوامبر 2005
  3. Peyman_MD

    Peyman_MD Member

    ارسال‌ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    محسن جان ممنون از راهنمایی...
    اما مشکلم اینه که با لود Swf جدید اون Swf قبلی میره...
    من چطور میتونم همانندکار با فریم ها در HTML کار کنم؟
    یعنی فایل من درون فلان کادر باز بشه...حالا SWF یا JPEG یا هر چی....
    در ضمن منظور از کار با لول رو هم متوجه نشدم...
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنی...
     
    نوشته شده توسط Peyman_MD در ‏25 نوامبر 2005
  4. maxpal97

    maxpal97 Active Member

    ارسال‌ها:
    356
    تشکر شده:
    70
    امتیاز دستاورد:
    28
    اگر لود مووی رو درست و روی یه مووی کلیپ انجام بدید فقط بجای روی همون مووی کلیپ فایل اس دب افتون لود میشه و مثل همون فریم کار میکنه
     
    نوشته شده توسط maxpal97 در ‏25 نوامبر 2005
  5. Peyman_MD

    Peyman_MD Member

    ارسال‌ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    امتحان کردم...اما نشد متاسفانه...
    یعنی باز کل صفحه قبل رفت و swf جدید لود شد جاش !
     
    نوشته شده توسط Peyman_MD در ‏25 نوامبر 2005
  6. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ،
    دستور زیر رو هم یک تست بکن . اگه نتونستی بگو برات یه نمونه بزارم .

    loadMovieNum("YOURFILE.swf", 2);

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏25 نوامبر 2005
  7. Peyman_MD

    Peyman_MD Member

    ارسال‌ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    درود...دستور بالا تا حدودی مشکلم رو حل کرد...
    اما یه سوال دیگه...
    من همونطور که گفتم میخوام مثل یه موووی در یک جای مشخص در ابعاد مشخص باز شه...
    دقیقا مثل فریم در Html...
    اما الان مووی که لود میشه پا در هواست و بعذی جاهاش اصلا" از محدوده خارج شده و دیده نمیشه...
    بازم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
     
    نوشته شده توسط Peyman_MD در ‏25 نوامبر 2005
  8. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    آقا شما از دستور زیر استفاده کن :
    loadMovie("YOURURL.swf", "_root.PlaceLoad");

    فقط باید تو _root یک مووی کلیپ درست کنید و اسمش رو بزارید : PlaceLoad

    با دستور بالا شما فایل مورد نظر رو در یک مووی کلیپ که همون PlaceLoad هست لود می کنید .

    موفق باشید . محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏25 نوامبر 2005
  9. maxpal97

    maxpal97 Active Member

    ارسال‌ها:
    356
    تشکر شده:
    70
    امتیاز دستاورد:
    28
    و در تکمیل اون باید بگم که هر تغییری روی Properties اون مووی کلیپ بدی از قبیل رنگ و اندازه و .. روی اون فایل لود شده صورت میگیره
     
    نوشته شده توسط maxpal97 در ‏25 نوامبر 2005
  10. Peyman_MD

    Peyman_MD Member

    ارسال‌ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    درود...
    ممنونم دوستان بابت راهنماییها...
    اما متاسفانه هنوز مشکل اندازه ها وجود داره...
    نیم ساعت دارم بهش ور میرم...اما فایلی که باز میشه در اندازه اصلی خودش باز میشه...
    نه مووی که من درست کردم و اسمشو Placeload گذاشتم...
    راهی وجود داره که فایل جدید دقیقا" در ابعاد مووی باز شه؟
     
    نوشته شده توسط Peyman_MD در ‏26 نوامبر 2005
  11. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    بله شما اگه اون مووی کلیپ یعنی PlaceLoad رو با استفاده از پنل transform مثلا 50% کنید سایز مووی که لود می شه هم کوچیک می شه .

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏26 نوامبر 2005
  12. Peyman_MD

    Peyman_MD Member

    ارسال‌ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    درود...
    بله اونجوری تغییر میکنه...اما من میخوام دقیقا" اندازه مووی بشه...که فکر کنم نشدنیه...
    بهترین راه اینه پیشاپیش اندازه فایلمو تنظیم کنم...
    بهر حال از همه دوستان عزیز که کمک کردن ممنون
    ممنون محسن جان.
     
    نوشته شده توسط Peyman_MD در ‏26 نوامبر 2005
  13. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    خواهش می کنم دوست عزیز
    درسته . یا باید کاملا اندازه ها رو تعیین کنید یا فایل اصلی رو ادیت کنید .
    در ضمن از Layer Mask هم برای محدود کردن فایل به یک کادر می تونید استفاه کنید .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏26 نوامبر 2005

به اشتراک بگذارید