تغییر فریم html از داخل swf چطور امکان پذیر است ؟

شروع موضوع توسط gmemol ‏31 دسامبر 2005 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. gmemol

    gmemol New Member

    ارسال‌ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    یک صفحه وب دارم که توش frameset تعریف کردم به جای body .
    3 تا frame هم تعریف کردم که 3 تا فایل توشون هست .
    توی یکی از این فایلها یک swf هست که چندتا button داره .
    می خوام با کلیک کردن روی هر کدوم از این button ها فایل html خاصی توی مثلا frame سمت راستی Load بشه .
    چطور میشه اینکار رو با actionscript یا جور دیگه انجام داد ؟
    در حالت معمول وقتی که می خوایم لینک رو تعریف کنیم از تگ a که استفاده می کنیم از Onclick این تگ استفاده می کنیم و چیزهایی مثل :
    a onclick=" parent.framename.location.href='test.htm'" >
    رو می نویسیم . که باعث لود شدن صفحه test.htm در فریمی که گفتیم میشه .
    حالا می خوام همین کار رو تو actionscript انجام بده . چطور میشه ؟
     
    نوشته شده توسط gmemol در ‏31 دسامبر 2005
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، دوست عزیز ،
    شما برای این کار باید یک فانکشن جاوا اسکریپت در خود Html تون قرار بدید که اون فانکشن فریم ها رو تغییر بده .
    بعد هم با استفاده از دستور getUrl اون فانکشن رو صدا کنید .
    امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید ، باز هم اگه مشکلی بود من در خدمتم .

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏31 دسامبر 2005
  3. Ocarina

    Ocarina Member

    ارسال‌ها:
    650
    تشکر شده:
    120
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام دوست عزیز
    نمیدونم مشکلت حل شده یا نه؟
    منم تو سایتم از این کار استفاده کردم
    اینجا میتونی ببینی
    www.ocarina.ws
    اگه مشکل هنوز داشتی بگو
    موفق باشی
     
    نوشته شده توسط Ocarina در ‏6 ژانویه 2006
  4. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    کد (Text):

    getURL("MY ADRESS","FRAME NAME");
     
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏6 ژانویه 2006
  5. overcrash

    overcrash Active Member

    ارسال‌ها:
    653
    تشکر شده:
    39
    امتیاز دستاورد:
    28
    منم این روش پیشنهاد میکنم.
     
    نوشته شده توسط overcrash در ‏6 ژانویه 2006
  6. a_mehr

    a_mehr Member

    ارسال‌ها:
    70
    تشکر شده:
    30
    امتیاز دستاورد:
    6
    چطور میشه در getURL تابع جاوااسکریپی رو که نوشتیم صدا بزنیم ؟
     
    نوشته شده توسط a_mehr در ‏13 ژانویه 2006
  7. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    کد (Text):

    getURL("javascript:function()");
     
    البته راه بهتر استفاده از fscommand هست :
    کد (Text):

    fscommand("function","args");
     
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏14 ژانویه 2006
  8. goldentiger

    goldentiger New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    تنها راه--------------------------
    متاسفانه سایت های ایرانی بجای تولید یا ترجمه مطلب ، فقط جستجوی فارسی می کنن.
    on (release) {
    getURL("right2.html","rightFrame");
    }
    بجای rightFrame می شه از leftframe , topframe ,buttomframe استفاده کرد.​
     
    نوشته شده توسط goldentiger در ‏24 سپتامبر 2011

به اشتراک بگذارید