به ويرايش متن نيازمندم

شروع موضوع توسط elecit ‏14 نوامبر 2005 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

  1. elecit

    elecit Member

    ارسال‌ها:
    148
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام من به يه اديتور مثل notepad نياز دارم كه در موقع save كردن نوع save رو بتونم utf-8 تعيين كنم ... همين طور كه مي دونيد notepad يه باگ داره ... وقتي با utf-8 ذخيره كنيد به ابتداي اسكريپت شما يه تعداد كاراكتر اسكي اضافه مي كنه ... و اين باعث ميشه مثلا وقتي از session_start() استفاده كنيم .. چون قبل از فراخواني session_start() اون كدها به مرور گر ارسال شده است warning ميده .. براي ديدن اين باگ ميتونيد يه متن يا اسكريپت با notepad با utf-8 ذخيره كنيد سپس با phpdesigner باز كنيد و در بالاترين سطر كد هاي اضافه شده رو ببينيد ... با تشكر از شما دوستان عزيز منتظر راهنمايي شما هستم .
    جناب اكسيژن چرا پست قبلي رو بستين ؟؟؟؟؟؟
     
    نوشته شده توسط elecit در ‏14 نوامبر 2005
  2. miladmovie

    miladmovie Active Member

    ارسال‌ها:
    1,075
    تشکر شده:
    88
    امتیاز دستاورد:
    36
    jEdit چیز سنگین ! وساده ای هست
     
    نوشته شده توسط miladmovie در ‏14 نوامبر 2005
  3. (azar)

    (azar) Member

    ارسال‌ها:
    305
    تشکر شده:
    6
    امتیاز دستاورد:
    16
    میشه باهش فارسی هم نوشت.
     
    نوشته شده توسط (azar) در ‏14 نوامبر 2005
  4. Ali_ix

    Ali_ix Active Member

    ارسال‌ها:
    1,766
    تشکر شده:
    377
    امتیاز دستاورد:
    36
    EMeditor هم بد نیست !
    ولی فارسی نوشتن توش زیاد راحت نیست !
     
    نوشته شده توسط Ali_ix در ‏14 نوامبر 2005
  5. elecit

    elecit Member

    ارسال‌ها:
    148
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    كمك فوري نياز دارم

    با تشكر از اساتيد محترم آقا من به دنبال يه ويرايشگر متن مي گردم .. notepad باگ داره در يونيكد كردن ...
    در كل ببينيد وقتي شما در طراحي وب دو فايل header.php وfooter.php رو از هم جدا ميكنيد چون از تگ <head> استفاده نمي كنيد حروف فارسي به صورت ؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ذخيره مي شوند حال اگه بخواهيم حروف به صورت صحيح ذخيره شوند بايد اون فايل header يا footer رو بصورت utf-8 ذخيره كنيم .... اگه اون فايل رو با notpad ذخيره كنيم به اول اون يه چيزي مثل >;" اضافه مي كنه كه با عث ميشه زماني كه از تابع sessionstart() استفاده مي كنيد با يه پيغام خطا مواجه ميشين .... حالا اساتيد طراح وب به من بگن با چه اديتوري كار ميكنند ... ؟ اگه پاسخ dreamwever است بگين چطوري برنامه نوشته شده رو به صورت utf-8 ذخيره كنم ؟
     
    نوشته شده توسط elecit در ‏15 نوامبر 2005
  6. miladmovie

    miladmovie Active Member

    ارسال‌ها:
    1,075
    تشکر شده:
    88
    امتیاز دستاورد:
    36
    بله می شه
    فقط باید توی تنظیماتش ست کنی که UTF-8 هست
     
    نوشته شده توسط miladmovie در ‏15 نوامبر 2005
  7. golden

    golden Member

    ارسال‌ها:
    491
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    اگه برای نوشتن کدهای php می خوای من جدا ZDE را پیشنهاد میکنم.
     
    نوشته شده توسط golden در ‏15 نوامبر 2005
  8. elecit

    elecit Member

    ارسال‌ها:
    148
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    16
    كمك

    آقا اگه ميشه به من ياد بده پدرم داره در مي آد ...
    در ضمن شما خودت چيكار مي كني براي ذخيره فايل ها به صورت يونيكد ؟
     
    نوشته شده توسط elecit در ‏15 نوامبر 2005
  9. golden

    golden Member

    ارسال‌ها:
    491
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    16
    من از همین ZDE استفاده می کنم. وقتی می خوای فایلی را با این برنامه ذخیره کنی از شما می پرسه که به چه نوع encoding ای ذخیره بشه. بنابراین این برنامه تمامی مشکلات شما را حل میکنه بعلاوه اینکه امکانات فوق العاده ای برای کار با php در اختیار شما قرار میده.
     
    نوشته شده توسط golden در ‏15 نوامبر 2005

به اشتراک بگذارید