باز شدن یک صفحه روی همه صفحات

شروع موضوع توسط ***UNIQUE*** ‏14 نوامبر 2005 در انجمن Action Script 2

  1. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    من یه فایل swf دارم که تو یه button اون این دستور رو نوشتم
    کد (Text):

    on (release)
    {
        getURL("Test.htm","_blank");
    }
     
    و این فایل swf من FullScreen باز میشه
    اما وقتی رو اون button کلیک میکنم اون صفحه explorer زیر این فایل swf باز میشه :sad:
    و باید این فایل minimize بشه تا Explorer نشون داده بشه .
    چیکار کنم که Explorer روی همه صفحات باز شه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید(خیلی برام مهمه) :)
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏14 نوامبر 2005
  2. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام،
    فکر نکنم بتونید این کار رو با فلش به تنهایی انجام بدید . مگه از AutoPlayMediaStudio استفاده کنید که قابلیت کار بر روی پنجره ها رو داره .

    البته اگه کدی در html قرار بدید که اون هم FullScreen باشه ممکنه که فایل رو باز بشه .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏14 نوامبر 2005
  3. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    میشه راجع به این خط
    ----------------------------
    البته اگه کدی در html قرار بدید که اون هم FullScreen باشه ممکنه که فایل رو باز بشه .
    ----------------------------
    یکم توضیح بدید کجا و چی بنویسم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏14 نوامبر 2005
  4. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏15 نوامبر 2005
  5. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنونم
    میبینم
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏15 نوامبر 2005
  6. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    آدرس ها رو دیدم مطالب جالبی داشت ممنونم
    اما مشکل من حل نشد من تو این موارد وارد نیستم خیلی هم لازمش دام ممنون میشم لطف کنید بگید کدوم قسمت این کد رو در بدنه Body صفحم بنویسم که Maximize باز شه نمیخوام اون Button روی صفحه htm من بیاد .میخوام با فشرن Button روی فایل swf صفحه html روی همه صفحات و Maximize باز شه (یکیم تغیرات خودم توش دادم Button حذف شد اما دیگه Maximize هم باز نشد)
    و یه مسئله دیگه اینکه تو sample خودش وقتی Maximize باز میکنه اگر این صفحه رو restoreDown کنیم دیگه Maximize نمیشه.
    کد (Text):

    <script>
    <!--

    /*
    Full Screen Window Opener Script-
    © Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
    For full source code, installation instructions,
    100's more DHTML scripts, and Terms Of
    Use, visit dynamicdrive.com
    */

    function fullwin(targeturl){
    window.open(targeturl,"","fullscreen,scrollbars")
    }
    //-->
    </script>

    <form>
    <input type="button" onClick="fullwin('http://www.dynamicdrive.com')" value="Open window">
    </form>
     
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏15 نوامبر 2005
  7. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، فکر کنم کد مربوطه رو آماده کنم و براتون قرار بدم بهتر باشه . در اسرع وقت نمونه رو براتون می گذارم .
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏15 نوامبر 2005
  8. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    اگر اینکارو بکنید که خیلی لطف کردید :oops:
    این کد رو هم از همون سایتی که شما گذاشتید پیدا کردم Maximize کرد اما صفحه را رو باز نکرد
    کد (Text):

    <script language="JavaScript1.2">
    <!--

    /***********************************************
    * Auto Maximize Window Script- © Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
    * This notice must stay intact for use
    * Visit http://www.dynamicdrive.com/ for this script and 100's more.
    ***********************************************/

    top.window.moveTo(0,0);
    if (document.all) {
    top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight);
    }
    else if (document.layers||document.getElementById) {
    if (top.window.outerHeight<screen.availHeight||top.window.outerWidth<screen.availWidth){
    top.window.outerHeight = screen.availHeight;
    top.window.outerWidth = screen.availWidth;
    }
    }
    //-->
    </script>
     
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏15 نوامبر 2005
  9. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    اگر کسی از اساتید نمونه ای داره میتونه بذاره یا اینکه میتونه یه جوری راهنمایی کنه که من هم بتونم انجام بدم و این درست بشه ممنون میشم کمک کنه .
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏20 نوامبر 2005
  10. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، من این روش رو هم تست کردم . نشد یعنی باز هم صفحه در زیر باز می شه . راه دیگه ای به نظر من نمی رسه مگر اینکه از Auto Play Media Studio استفاده کنید که کار با هاش خیلی هم سادست و طی چند دستور می تونید این کار رو بکنید .

    دیگر دوستان هم اگر نظر بهتری دارند لطفا بیان کنند .

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏20 نوامبر 2005
  11. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    این برنامه رو از اینترنت نمیشه گرفت ؟چون من یه سری گشتم link Download نداشت؟
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏20 نوامبر 2005
  12. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ،
    لینک دانلود تریال ورژن 6 برنامه :
    http://www.indigorose.com/ams/download.php
    گرچه من خودم از ورژن 4 استفاده می کنم .

    موفق و سربلند باشید
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏21 نوامبر 2005
  13. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنونم اما trial دیگه فایده نداره من mmb رو هم Trial رو download کردم catck رو ندارم
    زیر خروجیهاش همش مینویسه این نسخه register نشده است ):
    فکر کنم اون 4 رو اگه download و شمام اگه براتون امکان داشت Crack یا شماره سریالش رو بذارید فکر کنم بهتر باشه اگر لینک download نسخه ای که خودتون استفاده میکنید رو دارید بذارید ممنون میشم :)
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏21 نوامبر 2005
  14. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ؛
    لینک ورژن 4 برنامه :
    http://www.sharewareriver.com/product.php?id=454
    شماره سریال و پسورد برنامه :
    S/N: AMS4-5212-2476-3883
    Key: 770C-B2CE-72A3-2470

    کرک MMB رو هم براتون تو همون تاپیک گذاشتم .

    برای پیدا کردن این برنامه ها کافیه که فقط تو گوگل سرچ کنید .
    سایت www.download.com رو هم فراموش نکنید .

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏22 نوامبر 2005
  15. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    بله حق با شماست :wink:
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏22 نوامبر 2005
  16. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36

به اشتراک بگذارید