اموزش طراحی پوسته های وردپرس در دریمویور

شروع موضوع توسط websaz2012 ‏4 می 2012 در انجمن نرم‌افزارهای توسعه‌وب‌سایت (Sublime, VSCode و ...)

  1. erpol

    erpol Member

    ارسال‌ها:
    56
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    6
    ایول
     
    نوشته شده توسط erpol در ‏8 ژوئن 2012
  2. amirkhani440

    amirkhani440 New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من با اکستنشن دریم ویور مشکل دارم
    کسی میتونه کمک کنه؟
     
    نوشته شده توسط amirkhani440 در ‏8 ژوئن 2012
  3. mamad.noise

    mamad.noise کاربر فعال انجمن فتوشاپ

    ارسال‌ها:
    1,123
    تشکر شده:
    909
    امتیاز دستاورد:
    36
    amirkhani440
    عزیز لطفا یه تاپیک جدید بزنید
     
    نوشته شده توسط mamad.noise در ‏8 ژوئن 2012
  4. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    به سوالتون پاسخ داده شده است
    تاپیک را مشاهده کنید
    :)

     

    پیوست ها:

    • user_icon&16.png
      user_icon&16.png
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 3.1
      نمایش ها:
      107
    آخرین ویرایش: ‏11 ژوئن 2012
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏11 ژوئن 2012
  5. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    دروس جدید
     
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏17 ژوئن 2012
  6. sina-

    sina- New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام.ببخشید یه سوال داشتم،در درس 2 که گفتین کلمه test را در برگه index.php بنویسید و f12 را بزنید،کلمه tes را دربین کدها باید بنویسیم؟میشه بگید کجا باید بنویسیم؟ممنون.
     
    نوشته شده توسط sina- در ‏2 آگوست 2012
  7. amin_msd

    amin_msd New Member

    ارسال‌ها:
    4
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    آقا ممنون از آموزشت. خیلی عالی بود
    منتظر بقیه دروس هستیم
    کجاس این دروس جدید؟؟ :?:
     
    نوشته شده توسط amin_msd در ‏13 آگوست 2012
    websaz2012 از این پست تشکر کرده است.
  8. Maxfa

    Maxfa Member

    ارسال‌ها:
    52
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام خسته نباشی دوستان
    آیا میتونم خودم قالبم رو با فتوشاپ طراحی کنم؟ بعد چجوری باید اونرو وارد برنامه دریمویور کنم؟
    باید اونرو به صورت لایه باز باشه یا به صورت عکسی باشه؟ لطفا راهنماییم کنید
    منتظرم
     
    نوشته شده توسط Maxfa در ‏16 آگوست 2012
  9. erpol

    erpol Member

    ارسال‌ها:
    56
    تشکر شده:
    10
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام بچه ها
    ببخشید یه سوال داشتم من میخوام تصاویر بند انگشتی سایتم رو بصورت دایره ای داخل دایره ی که در پایین میبینید بزارم باید چکار کنم کسی میتونه کمک کنه .
    با نرم افزار دریم ویور و لطفا هرکسی میتونه کمک کنه و توضیح کامل بده
    با تشکر

    اینم عکس :

    comments.png
     
    نوشته شده توسط erpol در ‏23 آگوست 2012
  10. ArTaBaZ

    ArTaBaZ Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    1,060
    تشکر شده:
    1,331
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست عزیز
    خدا خیرت بده :) تاپیک و آموزش خوبی هست !!
    اگه میشه آموزش ویدئویی درس هفتم هم بذارین تا کمکی بشه واسه ما
    ممنون و موفق باشی
     
    نوشته شده توسط ArTaBaZ در ‏4 سپتامبر 2012
  11. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    البته که میتونی من اول میخواستم امورش را ار فتوشاپ شروع کنم اما مطالب خیلی زیاد میشد پس از خیرش گذشتم شما قالبتونو طراحی کنید سپس اونو با فرمتهای پی اس دی و پی ان جی ذخیره کنید سپس اونو در دریمویور پس زمینه سایتتون کنید (png)و پس از طراحی تصاویر را به صورت مجزا (psdاز)وارد سایتتون قرار دهید میدونم که متوجه نشید البته اشکالی نداره در اینده طریقه این کارو تو اموزش می اورم
     
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏10 اکتبر 2012
  12. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوست عزیز این کار با css3 قابل انجام است
     
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏10 اکتبر 2012
  13. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام دوستان مدتی بود که من نبودم و دروس نیمه کاره مانده بود من از شما خیلی معذرت میخوام .به امید خدا دروس جدید به زودی منتشر خواهد شد
    با سپاس فراوان (محسن)
     
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏20 اکتبر 2012
    mohamadsobhan و ArTaBaZ از این پست تشکر کرده اند.
  14. amiralavi74

    amiralavi74 Member

    ارسال‌ها:
    193
    تشکر شده:
    51
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام و تشکر از آموزش خوبتون من مشکل اصلیم در این هست که نمیدونم چطور پست ها رو نمایش بدم بعنی هرپستی انتشار پیدا کنه ممنون میشم منو راهنمایی کنین
     
    نوشته شده توسط amiralavi74 در ‏14 نوامبر 2012
  15. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوست عزیز این کار به راحتی قابل انجام است
    به کد زیر نکاه کنید ما میخواهیم که پست هامونو تو صفحه index.php به نمایش در بیاریم پس به این صورت عمل میکنیم
    داخل صفحمون کد زیر را قرار میدهیم


    [HTMLS]<div class="post">
    <h3>عنوان پست</h3>
    <div class="text">متن پست</div>
    </div>[/HTMLS]



    کد بالا قراره تو صفحه ما تکرار بشه و پست خامونو نشون بده پس دلیل اینکه ما از کلاس استفاده کردیم اینه که خاصیت تکرار پذیری داشته باشه
    تا اینجا ما فقط کدهای html را نوشتیم حالا باید کدهای مخصوص ورد پرس را وارد کنیم
    اول کد اینکه کلاس ما برای هر پست تکرار شود باید کلاسمونو بین کد زیر قرار دهیم مانن مثال زیر


    [PHPS]<?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="post">
    <h3>عنوان پست</h3>
    <div class="text">متن پست</div>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>[/PHPS]



    با این کد ما ورد به ورد پرس میفهمونیم که هرگاه پستی بود اونو تو کلاس post نشون بده
    خوب حالا میخواهیم عنوان و متن پستمونو وارد کنیم تا توی پوسته به نمایش دراید
    به جای عنوان پست کد زیر را قرار دهید

    [PHPS]<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>[/PHPS]

    وبه جای متن پست کد زیر را قرار دهید

    [PHPS]<?php the_content(); ?>[/PHPS]

    به همین راحتی در ضمن این فقط کدهای html ان بود که شما میتوانید برای ان استایل هم تعریف کنید
    در پایین هم کد نهایی!|


    [PHPS]<?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="post">
    <h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
    <div class="text"><?php the_content(); ?>/div>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>[/PHPS]





     
    آخرین ویرایش: ‏15 نوامبر 2012
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏15 نوامبر 2012
    amiralavi74 از این پست تشکر کرده است.
  16. amiralavi74

    amiralavi74 Member

    ارسال‌ها:
    193
    تشکر شده:
    51
    امتیاز دستاورد:
    16
    خیلی ممنون من متوجه شدم اما حالا یک سوال دیگه من باید برای div توی css استایل تعریف کنم درسته؟؟؟
    چون میخوام برای پست بک داشته باشم و ....
    و اینکه چطور میتونم برای هر پست یک تصویر شاخص تعریف کنم ( جای تصویر شاخص هر پست در پیش نمایش صفحه اول درست کنم )
     
    نوشته شده توسط amiralavi74 در ‏15 نوامبر 2012
  17. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    بله شما باید استایل تعریف کنید.
    در مورد سوال دوم شما برای اینکه برای هر پست یک تصویر شاخص انتخاب کنید مثل بعضی از سایتها که هر پست یک تصویر شاخص دارد!
    برای این کار اول باید محل قرار گیری تصویر شاخص را تو پستمون تعریف کنیم
    پس به کدمون این تکه کد را بعد از عنوان پست اضافه میکنیم البته فرقی نداره شما اونو بعد از عنوان پست یا قبل ان و یا بعد از متن پست اضافه کنید
    چون با استایل نویسی میتوانید محل قرار گیری ان را تعیین کنید
    کد ما این است


    [HTMLS]<div class="post-img">تصوير شاخص </div>[/HTMLS]


    این کدو بعد از عنوان پست اضافه کنید حالا باید به وردپرس بفهمونیم که تو این کلاس تصویر شاخص هر پستو نشون بده پس این کارو باید بکنیم!

    قالب functtions.php پوسته خود را باز کنید یا با دریمویور یا با نوت پد اگه این فایلو نداری یکی بساز یعنی یک فایل به نام functions.php ایجاد کن سپس این کدو به اون اضافه کن

    [PHPS]<?php add_theme_support( 'post-thumbnails' );?>
    [/PHPS]


    کد بالا قابلیت داشتن تصویر شاخص به هر پستو به پوسته شما میدهد حالا یک سری تنظیمات دیگه باید انجام بدهیم کد زیر را هم تو فایل functions.php بعد ار کد قبلی اضافه کنید

    [PHPS]
    <?php if (function_exists('add_image_size')):
    add_image_size('film_thumbs',150,150);
    endif;
    ?>[/PHPS]


    کد بالا برای تنظیم اندازه تصویر و نام دلخواه شما است

    حالا نوبت به محل قرار گیری تصویر شاخص میرسه پس به جای متن تصویر شاخص کد زیر را قرار میدهیم


    [PHPS]<? if(has_post_thumbnail()):
    the_post_thumbnail('film_thumbs');
    endif;
    ?>[/PHPS]


    برای کمک به شما این هم کد کامل



    [PHPS]<?php if(have_posts()) : ?><?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="post">
    <h3><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>


    <div class="post-img">
    <?php // تصوير شاخص
    if(has_post_thumbnail()):
    the_post_thumbnail('film_thumbs');
    endif;
    ?>
    </div>

    <div class="text"><?php the_content(); ?>/div>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    <?php endif; ?>[/PHPS]
     
    آخرین ویرایش: ‏16 نوامبر 2012
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏16 نوامبر 2012
    ArTaBaZ، albashir و amiralavi74 از این ارسال تشکر کرده اند.
  18. goldgfx

    goldgfx New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    داشی دست گلت درد نکنه به پات میشینم
     
    نوشته شده توسط goldgfx در ‏19 دسامبر 2012
  19. sarabb

    sarabb New Member

    ارسال‌ها:
    24
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    1
    تشکر ویژه از آقای محسن( websaz2012 ) بابت آموزش :rose:

    میخاستم بقیه قالبو خودم بزنم ولی خیلی سخته!:p
    میشه لطفن آموزشو ادامه بدید پیلیــز :rose:

    اینم از کار من :

    [​IMG] [​IMG]
     
    نوشته شده توسط sarabb در ‏6 ژانویه 2013
  20. websaz2012

    websaz2012 Member

    ارسال‌ها:
    198
    تشکر شده:
    259
    امتیاز دستاورد:
    16
    تشکر

    با سلام خدمت داشای گلم تو این مدت چند ماهه که من ادامه ندادم راسیتش سرم شلوغ بود یعنی در حال طراحی بودم ولی از امروز سرم خلوت شده و از جهتی من فک میکردم که این تاپیک کلا فراموش شده اما با کامنتهای شما ضد این قضیه را درک کردم من از همین امروز شروع به تاپیک میکنم و اموزشو با سرعت ادامه تا به هدف........ و سعی میکنم هفته ای 3 الی 4 درسو ok کنم. خوب من دارم pdf رو اماده میکنم و از روش هم پست میکنم امیدوارم که زودتر تموم شه در ضمن یه تغییراتی به پوسته میخام بدم از جمله پنل ورود کاربران بصورت اختصاصی و خبرنامه و از این چیزا تا بیشتر به یک پوسته حرفه ای مبدل بشه و همچنین اون اسلایدرو شاید وقت شد بخوام به افزونه تبدیل کنم البته اگه این کارو بکنم اموزششو بصورت ساده میزارم اما همه اینا بستگی به شماداره تنها دلگرمی شماس که منو وا میداره به این والله من زیاد رقبت ندارم شما باشین منم هستم!!!!!!!!!!!!!!!1 by!!!!!!!!!!!!!!!!1
     
    نوشته شده توسط websaz2012 در ‏9 ژانویه 2013
    jafar1374 و ArTaBaZ از این پست تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید