از بین بردن زمان برای Interval

شروع موضوع توسط ***UNIQUE*** ‏6 ژانویه 2006 در انجمن Action Script 2

  1. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    من توی فریم اول یه فایل Flash همچین کدی نوشتم
    کد (Text):

    loadVariablesNum("Text.txt", 0);
    _global.StrText;
    loadVariablesNum("Text.txt", 1);
    function checkParamsLoaded()
    {
        if(_level1.test != undefined)
        {
            for(i in _level1)
            {
                StrText = _level1[i];

                //trace("StrText= " + StrText)
                break;
            }
            clearInterval(Text_Inetrval);
        }
       
    }

    var Text_Inetrval = setInterval(checkParamsLoaded,1);

     
    در فریم دوم

    کد (Text):

    trace(StrText);
     
    اما مقدار StrText رو undeifiend مینویسه دلیلش رو هم میدونم چیه ؟ وقتی Debug میکنم اگر سریع اینکارو انجام بدم مقدار StrText رو undeifiend اما اگر یه خورده کندتر Debug کنم مقدار StrText رو نشون میده
    حالا من میخوام قبل از اینکه فریم دوم اجرا شه زمان رو یه مقدار از بین ببرم که قبل از اینکه به فریم دوم بره StrText مقدار بگیره.
    ممنون میشم راهنمایی کنید با چه دستوری میتونم زمان رو از بین ببرم .
    اگر راه بهتری هم سراغ دارید .ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏6 ژانویه 2006
  2. amir_s

    amir_s Active Member

    ارسال‌ها:
    3,684
    تشکر شده:
    403
    امتیاز دستاورد:
    36
    سر از متغیر هاتون در نیاوردم ! اما احتمالا به خاطر اینه که مقداری طول میکشه که فایل رو لود کنه !
    ... فلش برای لود شدن فایل ها منتظر نمیمونه ! و ادامه فیلم رو پخش میکنه ... تا وقتی که فایل ها لود بشه !
     
    نوشته شده توسط amir_s در ‏6 ژانویه 2006
  3. Security9776

    Security9776 Active Member

    ارسال‌ها:
    1,369
    تشکر شده:
    203
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام ، ببخشید که چند روزی نبودم ....
    مشکل این جا هست که شما مقدار اینتروال رو عدد 1 در نظر گرفته اید که سرعتی بیشتر از سرعت انجام عملیات توسط فلش هست .
    شما یک دستور Stop برای فریم اولت قرار بده . بعد زمان اینتروالت رو هم بالا ببر . بعد هم در کنار clearInterval(Text_Inetrval); یک دستور gotoAndplay هم قرار بده .

    موفق و سربلند باشید ، محسن
     
    نوشته شده توسط Security9776 در ‏7 ژانویه 2006
  4. ***UNIQUE***

    ***UNIQUE*** Active Member

    ارسال‌ها:
    1,049
    تشکر شده:
    134
    امتیاز دستاورد:
    36
    ممنون از پاسختون :)
    من یه جور دیگه هم حلش کردم براش یه تابع نوشتم که load شدنش رو چک کنه هر وقت load شد داخل یه متغیر و یه فیلد text قرارش بده.
     
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در ‏7 ژانویه 2006

به اشتراک بگذارید