اجرای برنامه دلفی حاوی bde در کامپیوتر دیگر

شروع موضوع توسط uaeeslami ‏11 مارس 2008 در انجمن برنامه نويسي و الگوريتم آن

  1. uaeeslami

    uaeeslami New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام می خواستم بپرسم چطوری می شه که پروژه دلفی را در کامپیوتر دیگری اجراکر بدون نیاز به دلفی با تشکر.
     
  2. Sampro

    Sampro Member

    ارسال‌ها:
    254
    تشکر شده:
    201
    امتیاز دستاورد:
    16
    اين چه سواليه ؟
    همه ي كامپايلر ها هر زمان كه برنامه يا كدتو كامپايل مي كنند يك فايل exe هم درست مي كنند
    بعد اون فايل رو اجرا مي كنند و نتايج رو به تو نشون مي دن .
    تو مسيري كه فايل هاي پروژت قرار داره يه فايل exe هم هست.
    همونو هر جا بخواي كپي كن .
     
  3. farhad110

    farhad110 Member

    ارسال‌ها:
    353
    تشکر شده:
    177
    امتیاز دستاورد:
    16
    منظور اين دوستمون استفاده از ابزار خاصي هست كه با برنامه كامپايل نميشه. ساده ترين حالت زماني پيش مياد كه از BDE استفاده ميكنه. مطمئنا Borland Database Engine روي بسياري از كامپيوتر هاي شخصي كه دلفي ندارند به صورت پيش فرض نصب نشده.
    با استفاده از نرم فزار InstallShield
     
  4. Sampro

    Sampro Member

    ارسال‌ها:
    254
    تشکر شده:
    201
    امتیاز دستاورد:
    16
    ممنون . نمي دونستم
    منظورتون اينه كه با اين نرم افزار (اينستالر) مي شه موتور پايگاه داده (همون BDE) رو تو كامپيوتر مقصد نصب كرد .
    من باها ش كار نكردم . ديگه چه كارايي مي شه باهاش انجام داد ؟
     
  5. farhad110

    farhad110 Member

    ارسال‌ها:
    353
    تشکر شده:
    177
    امتیاز دستاورد:
    16
    بله
    به صورت كاملا خلاصه: ايجاد يك package كامل جهت اجرا در سيستم مقصد بدون نياز به كامپايلر. ايجاد كليد در registry ، shortcut در منوي start -> program ، shortcut بر روي desktop و...
     
  6. farhad110

    farhad110 Member

    ارسال‌ها:
    353
    تشکر شده:
    177
    امتیاز دستاورد:
    16
    جهت مشاهده اطلاعات كامل به لينك زير مراجعه كنيد (وب سايت كمپاني سازنده نرم افزار):
    http://www.macrovision.com/
     
  7. uaeeslami

    uaeeslami New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام من با دلفي يك برنامه نوشتم ولي اگر بخوام فايل exe رو كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نيست اجرا كنم ايراد ميگيرد و اجرا نمي شود براي اجراي بي نياز به دلفي بايد چكار كنم با تشكر
     
  8. Sampro

    Sampro Member

    ارسال‌ها:
    254
    تشکر شده:
    201
    امتیاز دستاورد:
    16
    چه خطايي مي ده؟
     
  9. farhad110

    farhad110 Member

    ارسال‌ها:
    353
    تشکر شده:
    177
    امتیاز دستاورد:
    16
    ???
    دوست عزيز 2-3 پست بالاتر از پست شما جواب سوال شما بود. نخونديد؟
     
  10. uaeeslami

    uaeeslami New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    با استفاده از نرم فزار InstallShield[/quote]
    سلام
    من در برنامه از BDE استفاده کردم و برنامه INSTALLSHIELD هم نصب کردم ولی تنها با نصب کردن مشکل من حل نشد و ایرادش هم مربوط به Database Engine می باشد پیش اپیش از همکاریتان متشکرم
     
  11. farhad110

    farhad110 Member

    ارسال‌ها:
    353
    تشکر شده:
    177
    امتیاز دستاورد:
    16
    مگه قرار بود با نصب يك برنامه مشكل شما حل بشه؟
    install shield رو جستجو كنيد قبلا آموزش داده شده.
     
  12. uaeeslami

    uaeeslami New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام من يه سوالي را چند بار مطرح كردم ولي هنوز جواب نگرفتم
    سوال چطوري مي شود در كامپيوتر ديگري كه دلفي نصب نشده پروژه خودم را كه با دلفي نوشته شده اجرا كنم من حتي از طريق inestallshild ستاپ آن را نيز گرفتم ولي باز اجرا نشد با تشكر
     
  13. farhad110

    farhad110 Member

    ارسال‌ها:
    353
    تشکر شده:
    177
    امتیاز دستاورد:
    16
    من هم چند بار جواب دادم. ظاهرا كه توجه نكرديد:
     
  14. Sampro

    Sampro Member

    ارسال‌ها:
    254
    تشکر شده:
    201
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام دوست عزيز
    سوالتون واضح نيست .
    شما لازم نبود چند بار يه سوال رو مطرح کنيد . بار دوم حداقل خطايي کي مه ده رو مي گفتيد يا کاري که برنامتون قراره انجام بده

    اولا بگو که برنامت چي کار مي کنه و از پايگاه داده استفاده مي کنه ؟ يا از يک DLL خاص؟ و ...
    دوما برنامت در کامپيوتر ديگه بعد از اجرا چه خطايي نشون مي ده . (دونت سند مي ده ؟ يا همون خطاهاي دلفي يا اصلا هيچي نشون نمي ده ؟ ).
     
  15. uaeeslami

    uaeeslami New Member

    ارسال‌ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام من در برنامه از bde استفاده كردم و فكر كنم مشكلم به خاطر
    آن باشد براي رفع مشكل استفاده از bde بايد چكار كنم با تشكر
     

به اشتراک بگذارید