آموزش css قسمت اول

seositeseo

New Member
چه چیزهایی باید در حال حاضر بدانید؟
پیش از شروع یادگیری CSS شما باید یک دانش پایه از HTML داشته باشید. یادگیری HTML خیلی سخت نیست و در مدت کوتاهی می توانید به آن مسلط شوید. HTML زبانی است که تمامی عناصر موجود در صفحات وب مانند جعبه های متن، دکمه ها و غیره توسط آن ساخته می شود و با ترکیب آن با کدهای CSS ظاهر صفحه شکل می گیرد.

CSS چیست؟
CSS دستوراتی است که توسط آنها میتوان تمامی خصوصیات ظاهری صفحه وب سایت را تعیین کرد. بنابراین شما توسط کدهای HTML صفحه وب سایت خود را پیاده سازی میکنید و با دستورات CSS مشخص میکنید هر عنصر چه خصوصیات ظاهری داشته باشد. خصوصیاتی مانند رنگ عنصر، اندازه هر عنصر، رنگ و اندازه فونت های مورد استفاده، فاصله عنصرها از یکدیگر، حاشیه و غیره . CSS مخفف کلمه Cascading Style Sheets و به معنی شیوه نامه آبشاری است. علت این نامگذاری نحوه اعمال دستورات به عناصر موجود در صفحه است. شما برای اعمال دستورات CSS به عناصر HTML می بایست از بیرونی ترین عنصر به ترتیب به عناصر داخلی آن دسترسی پیدا کنید که تداعی کننده حالت آبشاری است که بعد از استفاده از دستورات متوجه این موضوع خواهید شد.

چرا باید از CSS استفاده کنیم؟
CSS می تواند در بسیاری از کارهای تکراری ، زمان طراحی و حجم کدهای سایت صرفه جویی کند. شما میتوانید یکبار خصوصیات ظاهری عناصر را در وب سایت توسط دستورات CSS مشخص کنید، سپس هرکجا در وب سایت از عنصر مورد نظر استفاده کردید، خصوصیات مشخص شده را به آن عنصر اعمال کنید. همچنین هر زمان نیز تصمیم بگیرید ظاهر وب سایت را تغییر دهید، کافیست به محلی که دستورات CSS را نوشته اید مراجعه کرده و آنها را تغییر دهید تا ظاهر عنصر مورد نظر در تمام صفحات وب سایت تغییر کند و نیازی به تغییر تمام صفحات سایت نیست. بنابراین حجم صفحات وب سایت شما نیز کمتر خواهد شد و در نتیجه سرعت بارگزاری صفحه وب شما افزایش خواهد یافت. همچنین دستورات CSS می تواند در یک فایل جداگانه از کدهای HTML شما نوشته شود و این تفکیک تمیزی و پیچیدگی کمتر کدها را در تمامی وب سایت برای شما به ارمغان می آورد. خوب است بدانید گوگل در رتبه بندی وب سایت ها، سرعت بارگزاری و کیفیت کدها را نیز مدنظر قرار میدهد و وب سایت هایی را که سرعت بارگذاری آنها مناسب نباشد، کمتر به جستجو کنندگان معرفی خواهد کرد.

نکته: در گذشته طراحی و چیدمان عناصر صفحات وب، از طریق جدول انجام می گرفت. در آن روزها جدول مطمئن ترین عنصر برای چیدن عناصر به نحوی که در تمامی مرورگرها ظاهر سایت یکسان باشد و بهم ریختگی نداشته باشیم، محسوب میشد. جداول مشکلات زیادی داشتند و به این خاطر با ظهور CSS کاملا منسوخ شدند. از جمله مشکلات جدداول میتوان به حجم بالای پردازش آنها توسط مرورگر و در نتیجه کاهش سرعت اشاره کرد. حتما تاکنون وب سایت هایی را مشاهده کرده اید که در هنگام باز شدن، مدت زیادی هیچ عنصری در صفحه نشان داده نمیشود و پس از چندین ثانیه و یا حتی دقیقه که در حالت انتظار و سردرگمی یک صفحه سفید را مشاهده میکنید، اگر انسان صبوری باشید به یکباره تمامی عناصر بر روی صفحه ظاهر میشود. این ویژگی منفی وب سایت هایی است که با جدول پیاده سازی می شدند. در مقابل در وب سایتی که با CSS پیاده سازی شود، عناصر یکی پس از دیگری در هنگام بارگزاری بر روی صفحه پدیدار میشوند و کاربر از لحظه درخواست میتواند مشغول مطالعه و مشاهده وب سایت تا زمانی که بارگزاری کامل شود، باشد.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا