· ··•×•^v´¨¯)I|[ کاغذ ديواری مجيد آنلاين ]|I(¯¨`v^•×•·· ·

sirvan

Member
یه توصیه به تو میکنم!(دوستانه)
اگه قابل بدونی.
همیشه تو کارت یه هدفی رو دنبال کن.
صرف ارائه یک اثر کافی نیست.
هنری بودن بحث اصلیست.

با اجازه اساتيد محترم آقاي Norik از شما هم معذرت خواهي مي كنم البته من شاگرد شما هستم ولي ...>
اين طرحي كه شما درست كرديد چند تا ايراد داره :
1.يه جور نا هماهنگي ابعادي توش به چشم مي خوره يعني يه پروانه بزرگ بعد يه خط نازك يه پروانه كوچيك اون پايين يه پروانه كوچيكتر ديگه ؛ پشت زمينه هم كه تيليته !!!
2. تر كيب رنگ مناسبي نداره مخصوصا اون پروانه كه رنگش جدا از كل صفحه است همچنين نوشته ها و اون خط مارپيچ هماهنگي با پشت زمينه ندارند
3. اگه يكم لبه هاي كارتون رو نرم تر مي كرديد و يه انعكاس به پروانه مي داديد كه يه حالت تقريبا سه بعدي وهمون طور كه دوستمون گفتند داخل كار بهش دست مي داد خيلي بهتر بود

اما در كل بايد بگم زحمت كشيديد و خسته نباشيد

اميدوارم كه از دست من خداي نكرده ناراحت نشده باشيد

التماس دعا
محمد حسن

Norik

Active Member
اتفاقآ من هم به همين نتيجه رسيدم, ولی فعلآ امتحانات. فردا روز آخره. ممنون از همه, به زودی يه کار بهتر از اين ميام.

:(
به علت درخواست بعضيها امضامو عوض کردم, چطوره؟

OmidGraph

Member
سلام دوستان ساختن پروانه از داخل شكلهاي فتوشاپ است زياد هم مشكل نيست كسي سوال داره بپرسه خجالت نكشيد من هستم

Norik

Active Member
AMOZESHI گفت:
خوب بگيد چرا بيخودي بحث بيخد ميكنين

:oops:

شرمنده واسه بار بعد اينقدر ذوق نميکنم, آخه بدونی وقتی سر تا پای کارو ايراد بگيرن خوب ديگه ميشه جمعش بکن. منم واسه همين رفتم چند تا wallpaper ديگه رو همين ساختم , ولی به قول دوستم ذوق نمونده ديگه.

از نظرات دوستان استفاده کردم, خوب دست کم شايد کس ديگه ای هم بخواد يه wallpaper بسازه و مثل من يه همچين طرح ... ای درست بکنه و اصول کار رو بخواد ياد بگيره, ولی از انجايی که مردم مثل هم فکر نميکنن پس دانستن نظر مردم مهمه

اميدوارم منو بخاطر اينکه همچين تاپيکی اصلآ زدم ببخشيد . :(

جدیدترین ارسال ها

بالا