|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
كاربران ويژه
![]() |
.:به نام خداوند بخشنده مهربان:.
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز. منم قصد دارم با این موضوع در این مسابقه شرکت کنم، یکی از ارزنده ترین بناهای تاریخی کشورمون که به موزه معماری ایران مشهوره. مدتیه که این پروژه رو بخاطر علاقه ای که به معماری ایران داشتم شروع کردم و هدف اولیه من ساخت اون بصورت Real Time بوده. سعی میکنم ان شاالله با دو سه پست کارو به نتیجه نهایی برسونم. |
|
|
|
| 15 کاربر زیر به خاطر این پست از mohammadyzr تشکر کرده اند : |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
خوبه امیدوارم موفق باشید
|
| 4 کاربر زیر به خاطر این پست از alionline1366 تشکر کرده اند : |
|
|
#3 |
|
كاربران ويژه
![]() |
نقشه هایی رو که برای این کار میخواستم از این سایت گرفتم :
http://www.ichodoc.ir/DBs/map.htm سایت خیلی عالی و نسبتا جامعی هست بویژه برای دوستانی که کار معماری سنتی انجام میدن. یه سری عکس هم رفتم از محیط گرفتم.
الحمد لله الّذي اذهب عنّا الحزن انّ ربّنا لغفور شكور . >>تكسچرهاي سنتي >>نحوه ساخت محیطهای ریل تایم اخرین ویرایش توسط mohammadyzr : 09 ارديبهشت 1387 at 17:27. |
|
|
|
| 3 کاربر زیر به خاطر این پست از mohammadyzr تشکر کرده اند : |
|
|
#4 |
![]() |
محمد جان بهت تبریک میگم که شمام به جمع بچه ها اضافه شدی.
امید وارم کارت خیلی خوب دربیاد.یعنی خیلیااااااااااااااااااااا اااا راستی ! خوب مثله اینکه همشهری هم شدیم پس دیگه همچی حله مگه میشه اصفهانی باشیو کارت خوب نشه:d موفق باشی ![]()
|
| 3 کاربر زیر به خاطر این پست از hamed1star تشکر کرده اند : |
|
|
#5 |
|
Banned
![]() |
اول يككم فوش بدم!
كجايي مرد حثابي! يك پستي چيزي ميدادي كه بدونيم هستي...![]() منتظريم ببينيم كار شما را(فارسي را شوت داشتم! )![]() چاكرييييييييييييييييييم:D |
|
|
|
| 3 کاربر زیر به خاطر این پست از roohollah تشکر کرده اند : |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
با تمام قوا به پيييييييييييييييييييييييي ييييييييش
موفق باشيد
|
|
| 2 کاربر زیر به خاطر این پست از kimia55 تشکر کرده اند : |
|
|
#7 | |
|
كاربران ويژه
![]() |
سلام
خیلی خیلی ممنونم از نظرات.کلی به من روحیه دادین. نقل قول:
![]() اطراف حیاط این مسجد چهار تا صفه هست به نامهای صفه صاحب، صفه درویش، صفه استاد و صفه شاگرد که هر کدوم کلی ظرافت و ریزه کاری داره و منم باید اونا رو بصورت Lowpoly و در عین حال با کیفیت مطلوب در بیارم. اینجا یه رندر کوچولو از صفه صاحب رو مشاهده می کنید: ![]()
|
|
| 3 کاربر زیر به خاطر این پست از mohammadyzr تشکر کرده اند : |
|
|
#8 |
![]() |
تا اينجا كه عالي بوده پسر.
فقط لطف كن طبق قوانين چند تا از عكسهاي مراحل كارت رو هم بزار. موفق باشي. |
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از ehsan_3dmax تشکر کرده است : |
|
|
#9 |
|
کاربر فعال بخش سه بعدی
![]() |
پسر این مسجد آخر معماریئس (لهجه اصفهانی این میشه ها) __ناراحت نشی!
انتخاب خوبی کردی تا میتونی برو ازش عکس بگیر جزئیات فراموش نشه مدلسازی خوب شده ایولا !!البته اصفهانی ها خودشون اینقدر باهوشن که نیاز ی به نظر دادن ما ندارن! موفق باشی دوست خان
/ حس میکردم که این دنیا برای من نبود، برای یک دسته آدمهای بیحیا، پررو، گدامنش، معلومات فروش چاروادار و چشم و دل گرسنه بود برای کسانی که به فراخور دنیا آفریده شده بودند و از زورمندان زمین و آسمان مثل سگ گرسنه جلو دکان قصابی که برای یک تکه لثه دم میجنبانید گدایی میکردند و تملق میگفتند. ..هدایت / |
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از hosienmax100 تشکر کرده است : |
|
|
#10 |
![]() |
ببخشید در مورد روش مادلینگتون میشه توضیح بدین ؟! اگه من جای شما بودم 80 درصد کار رو از روش Boolean میرفتم ... حالا نمیدونم شما چجوری مدل زدی ...
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از linkin_park تشکر کرده است : |
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| افراد در حال بازدید از این مبحث: 1 (0 کاربر و 1 مهمان) | |
| ابزارهای مبحث | |
| شیوه نمایش | |