|
||||||
| برنامه Multimedia Builder |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
سلام،
دوستان این مبحث رو زدم تا نظر شما رو پیرامون سوالات زیر در رابطه با برگزاری مسابقه جدید جویا بشم: 1- شاخه های پیشنهادی شما برای مسابقه بعدی چیست؟ 2 - چه راه هایی را برای افزایش تعداد شرکت کنندگان و بالا بردن انگیزه آنها پیشنهاد می دهید؟ 3- بهترین تاریخ برگزاری از نظر شما چه زمانیست؟ 4- لطفا سایر پیشنهادات خود را مطرح نمایید. این نوشته را ببینید: http://forum.majidonline.com/showpos...1&postcount=19 با تشکر. ![]() |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
1-اتوران-پلایر-برنامه های آموزشی-برنامه های کاربردی
2-اهدای جوایز به سه نفر در هر بخش مسابقه که جایزه افراد اول و دوم و سوم با هم متفاوت باشد. 3-از 29 اسفند تا 15 فروردین 4-اعلام نتایج 1 هفته بعد از پایان مهلت تحویل پروژه ها باشد و تمدید نشود و جایزه نفرات اول همکار انجمن شدن یا کمک همکار انجمن مالتی مدیا بیلدر شدن باشد. اخرین ویرایش توسط Alt255 : 23 بهمن 1386 at 10:33. |
|
|
|
| 3 کاربر زیر به خاطر این پست از Alt255 تشکر کرده اند : |
|
|
#3 | |
|
کاربر فعال انجمن مولتی مدیا بیلدر
![]() |
نقل قول:
2- افزايش تعداد برندگان و جوايز (فكر ميكنم سه نفر اول براي هر رشته بهتر باشه) جوايز هم جوايزي مثل همكار انجمن شدن براي مدت كوتاه مثلا مدت بين دو مسابقه براي نفر اول مسابقه (برنده برندگان) 3- خوب به نظر من بهتره از اول اسفند تا 15 فروردين باشه بهتره در ضمن حدالمقدور وقت تمديد نشه چون فكر كينم يك و نيم ماه وقت زيادي براي انجام هر كاري هستش مرسي peyman136 |
|
|
|
|
| 2 کاربر زیر به خاطر این پست از peyman136 تشکر کرده اند : |
|
|
#4 | |
![]() |
نقل قول:
این هم نظر من .1.برنامه های کاربردی و کنترلی , بازی سازی به نظرم نباید اتوران سازی جزو این شاخه ها باشه چون این کار برای همه ی بچه های این انجمن ساده هست و اگر این شاخه اضافه بشه بیشتر به سمت گرافیک باید توجه کرد تا کدنویسی در مالتی مدیا بیلدر. 2.مانند مسابقه پیش جایزه ای ویژه (ارزش علمی و معنوی داشته باشد) , نشانی مانند قبل به Avatore کاربر اضافه شود. و برای افزایش شرکت کنندگان فراخوانی در دیگر انجمن های مالتی مدیا و دیگر سایتها داده شود. 3.تاریخ برگزاری هم همونی که دوستان گفتند خوبه ولی به شرط اینکه تمدید نشه.
|
|
| 2 کاربر زیر به خاطر این پست از Silver Soft تشکر کرده اند : |
|
|
#5 |
|
مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
![]() |
سلام
1- اتوران ، پلاير ، كاربردي ، كنترل سيستم ، آموزشي ، خود آموز ها ، بازي و سرگرمي ، آزاد 2- اعلان در انجمن و تليغ توي سايتهاي ديگه و همچنين افزايش جوايز مسابقات... 3- همين مدت زماني كه اشاره شد فكر ميكنم خوب باشه... 4- هر رشته يك برنده و يك جايزه... و سوال : جوايز قراره اگه جنبه مالي باشه ؟ از كجا تامين ميشه ؟؟ فكر ميكنم اسپانسر مالي نياز باشه ! آيا امكان شركت كردن يك نفر در چندين زمينه وجود داره ؟؟ تا بعد...! |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
نقل قول:
برای شرکت کردن یک نفر در چند شاخه اکیدا مخالفم. |
|
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از silvercover تشکر کرده است : |
|
|
#7 |
![]() |
نظر من تغییر کرد.ببخشید زمان مسابقه به نظر من بهتر است در تابستان 86 باشد.چون بعضی ها درس دارن.خود من رشته ریاضی هستم و وقت خیلی کم دارم.
در ضمن توی شهر ما آخرین نسخه مالتی مدیا بیلدر پیدا نمی شود.من باید با 4.9.7.8 این را بسازم. اخرین ویرایش توسط Alt255 : 25 بهمن 1386 at 10:34. دليل: دلیل برای درخواست |
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از Alt255 تشکر کرده است : |
|
|
#8 |
![]() |
سیلور کاور لطف کن بعد از نتیجه گیری و انتخاب موارد همه را در یک پست جدید بنویس.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
سیلور کاور لطفا جایزه ها نقدی نباشد.مثل جایزه های سال قبل باشد.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
سیلور کاور مسابقه چی شد.ما چکار کنیم.شرایط را اعلام نمی کنی.
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| افراد در حال بازدید از این مبحث: 1 (0 کاربر و 1 مهمان) | |
| ابزارهای مبحث | |