|
||||||
| معرفي و يا درخواست هاستينگ |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
سلام دوستان:می خواستم بهتون هااست قبلیم رو معرفی کنم و هشدار بدم که جدا قبل از خریدن هاست تحقیقات کامل بکنید من از جایی که در پایین می نویسم هاست خریدم به سختی تمام تونستیم phpرو بر روش نصب کنیم بعد نصب برای عضو شدن میل فرستاده نمی شد برای کاربران بهشون گفتم گفتین برای جلوگیری از spam بسته است حالا فکر می کنیم چیکار کنیم بعد گشتن زیاد در سایت نیوک انگلیسی کد برای از کار انداختن میل رو پیدا کردم و در سایت گذاشتم 1هفته همه چی درست بود وقتی اومدم به سایت سر بزنم سایت ارورDNS می داد که تماس گرفتم گفتن داریم سرور عوض می کنیم ناراحت نباشید همه چی هم بر می گرده بعد 2 روز تعطیل بودن سایت گفتن این اشکال از کد شماست و سرور رو عوض کردن و تمام مطالب قبلی پاک شد این هاست محترم زحمت نکشیده بود قبلش یک پشتیبان بگیره و فقط معذرت خواستن از اون روز روزی 4-5 بار سایت down می شد که گفتیم رسیدگی کنید اگرنه شکایت می کنیم که گفتن ما پدرمون در اطلاعات هست خودمون شکایت می کنیم که کدی که گذاشتی مورد داشته 8O (خیلی عجیبه اون کد در 100 ها سایت داره کار می کنه از جمله سایت کنونی)و خلاصه بعد اینها 2ساعت اصلا هاست رو بست و گفت ما اصلا هاست نمی دیم(با وجود گرفتن پول) مدتس گذشت یک روز اومدیم دیدیم سایت اصلا بالا نمی یاد و سفید هست فکر کردم شاید اشکال از نیوک هست که دوست عزیز و گل آقای zone کمک کردن و کلی وقت گذاشتن دوباره نیوک رو نصب کردن و ارتقا دادن ولی باز سایت بالا نمی یومد و من مجبور شدم هاستم رو عوض کنم و الان یکی از هزار مشکلاتی که با هاست قبلی داشتم رو ندارم و معلومه اشکال از سرور بوده.
و حال دامنه خودم رو می خواستم انتقال بدم رو سرور جدید ولی قفل بود گفتم بازش کنید گفتن باید بیای امضا بدی اگه حک شد با خودت :( و خدایی من می ترسم این کار رو کنم چون شاید خودشون دومین رو بالا بکشن www.hostingir.com اینم جایی که ازش هاست خریده شد در ضمن هیچ وقت تلفنهای ثابت جواب نمی ده و پشتیبان هم در حد 0 هست و هر وقت مشکلی مطرح می شه یا فحش می دن یا می گه من 17 سالمه اینم آدرس(البته آدرسی که خودشون دادن) نشانی:تهرانپارس فرجام شرقی بالاتر از تقاتع اتوبان باقری 172 غربی کوچه ی شهید تجریشی پلاک 34 زنگ1 شرکت هاستینگ ایران ساعات مراجه 8صبح الی 8 شب اینها هم تلفن تلفن های شرکت :77861665 --77292483 ساعات تماس 8 صبح الی 8 شب تلفن سیار بخش فروش :-09122971483---09122433287 ساعات تماس 8 الی 10 شب تلفن سیار پشتیبانی شرکت: 09122971483 ساعات تماس 10 الی 10 شب تلفن سیار مدیر شرکت: 09122971483 ساعات تماس 10 الی 10 شب |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
واقعا که جای تاسف است که هنوز هم برخی ها میخواهند به هر گونه که شده پول در بیاورند.
من پیشنهاد میکنم که شما با این شرکت در مورد دامنه تماس بگیرید و بگویید که از آنها از نظر قانونی شکایت خواهید کرد. اگر دامنه را باز نکردند بفرمایید تا با شرکت آمریکایی که به اینها دامنه داده Onlinenic, Inc تماس بگیریم و حتی با خود سازمان Icann هم تماس بگیریم تا جلوی اینگونه کلاهبرداریها را بگیرند. من از مدیران و دوستان این انجمن هم خواهشمندم که اگر کمکی از دستشان بر می آید بفرمایند. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
پيشنهادي كه من دارم اينه كه درخواست Unlock شدن دومين خودتون رو بدين ... و بعدش سريعا دومين خودتون رو به يك سرويس دهنده ديگه انتقال بدين كه از اكانت اونها خارج بشه...
ضمنا اين نكته رو هم توجه داشته باشيد اونها دارن شما رو بازي ميدن چون اگر دومين در سايت OnlineNIC باشه در هر صورت چه پسورد به شما بدن چه ندن دومين توي اكانت اونها هست و بهش دسترسي دارن ! ضمنا فكر نميكنم اين سايتي كه گفتي شركت باشه چون تا اونجايي كه من اطلاع دارم اداره ثبت شركتها اجازه ثبت شركتي با نام هاستينگ رو نميده ! ![]() مجيد
|
|
|
#4 |
![]() |
سلام:ممنون از نظراتون آقا مجید گفتم unlock کنن می گن خطر هک شدن می ره بالا بیا امضا بده ولی می ترسم برم امضا بدم هونجور که خودتون گفتین دومین رو بالا بکشن بعد بگن هک بود
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
خطر هک شدن؟؟؟؟
)بیخیال، برو امضا بده، باز شدن اون قفل ***هیچ*** ربطی به هک شدن نداره.
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
لطفا دوستانی که با این جور سرورها مواجهه میشن به همه بگن که دیگه اینجور مشکلات پیش نیاد
|
|
|
#7 |
![]() |
يزباني وب
از اينكه ما را جهت راه اندازي سايت خود انتخاب كرده ايد متشكريم . ما نيز خود را متهد مي دانيم اين اعتماد و حسن انتخاب شما را با ارائه خدمات مطلوب ارج نهاده و اعتماد شما را پاس بداريم . سرويسهاي ما در 7 پلن مختلف و متناسب با نوع سليقه شما عرضه مي گردند . همچنين شما نيز مي توانيد پلن هاي مختلف ما را به مدت يك هفته امتحان كنيد . جهت كسب اطلاعات بيشتر به قسمت هاستينگ سايت مراجعه كنيد چرا ارزان؟ حتما اين سوال براي شما پيش آمده است كه چرا ليست قيمتهاي سرويسهاي نمايندگي و پلن هاي هاستينگ ما نسبت به ديگر سايتهاي مشابه ارزانتر است . اين بدين علت است كه ما به ديتا سنتر خود در آمريكا دسترسي كامل داريم و هزينه سرور را مستقيما و بدون رابط پرداخت مي نماييم بدين علت قيمت كاهش مييابد و خدمات نيز افزايش ميابد سرعت سرور سرورهاي اختصاصي ما در ايالات متحده و در يكي از معتبرترين ديتا سنترهاي جهان با سرعت 10 مگابايت بر ثانيه به انتقال داده ها مي پردازند كنترل پنل سرورهاي ما از نوع سي پنل ايكس بوده كه قوي ترين مطمئن ترين و امن ترين كنترل پنل سرور محسوب مي گردد. ما بر خلاف اكثر شركت هاي ايراني كه قيمت را بر كيفيت ترجيح مي دهند بهترين و گرانبهاترين ها را براي سرور و خدمات خود انتخاب نموده ايم تا مشتريانمان با خيال آسوده تر از خدمات ما نيز بهره ببرند ---------------------------- عجب خالیهایی؟؟؟ تازه من قالب این رو تو یه سایت دیگه هم دیدم
|
|
|
#8 |
![]() |
هك كه اصلا مطرح نيستش اينجا يعني خيالت از لحاظ هك شدن جمع باشه..
اما بعيد نيست كه بخوان اذيتت كنن و بعد از اينكه امضا دادي يكم اذيت بكننت.. بهتره به محض اينكه Unlock شد درخواست ترانسفر بدي كه نتونن كاري بكنن مجيد
|
|
|
#9 |
|
مدير انجمن
![]() |
سلام دوستان من هم از همین شرکته خریداری کردم ولی هنوز به مشکلی بر نخوردم ولی به هر حال پشتیبانی یکم حالیش نیست و من هر دفعه خواستم سوال کنم جوابم رو نمی داد ولی مشکل دیگه ای باهاش ندارم
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
نقل قول:
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| افراد در حال بازدید از این مبحث: 1 (0 کاربر و 1 مهمان) | |
| ابزارهای مبحث | |
| شیوه نمایش | |
|
|
مباحث مشابه
|
||||
| مبحث | آغازگر مبحث | انجمن | پاسخ ها | آخرین نوشته |
| هاست خوب می خوام | sobhan_250 | معرفي و يا درخواست هاستينگ | 16 | 15 تير 1385 17:22 |
| راه اندازی یک سایت برای رفع اشکال خریداران هاست و دومین | ady_constantine | به دنبال كارمند هستم ! | 14 | 11 ارديبهشت 1385 15:19 |
| هاست 200 ميگ + دومين 29 هزارت | javad_desing | نيازمنديها | 15 | 13 بهمن 1382 20:23 |