|
||||||
| برنامه Flash |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
با سلام به همه دوستان.
دوباره با دو تا آموزش مربوط به هم اومدم. اولين آموزش مربوط به فرم پاسخ كاربر هست. يعني گرفتن اطلاعات از كاربر با فرم. دومين آموزش مربوط به بررسي صحت فرم هست. يعني كسي كخ فرم رو ميخواد پر كنه نتونه الكي هرچي دلش بخواد بنويسه. سورس برنامه همراه آموزش هست. اميدوارم اين آموزش به كارتون بياد. تا آموزش بعدي. موفق باشيد.
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
دستت درد نکنه من الان دانلود کردم هنوز ندیدم
مصطفی |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
خواهش ميكنم.
|
|
|
#4 |
![]() |
من الان چندوقتی هست که دنبال این برنامه میگشتم ... دارم دانلود میکنم ...
یحتمل سوالاتی در این زمینه برایم پیش خواهد آمد ... بازم مزاحمتون میشم ممنون و متشکر از شما دوست خوب |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
دوست عزیز ،
اگه نگاهی به تاریخ ارسال پست بکنید متوجه می شید که این پست مال زمان گذشته هست . ( 2005-03-21, 05:22 Pm )
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
اوه خدای من ....
تقریبا برای یکسال پیشه ... من رو باش چقدر کیف کردم ( در اینجا منظور از کیف ، کیف مدرسه نیست بلکه منظور حال و هول است ) |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
سلام ،
به هر حال بهتره یه کمی بیشتر دقت کنید . در هر صورت اگر مشکلی داشتید می تونید در یک تاپیک جدا گانه در قسمت اکشن اسکریپ مطرح کنید تا دوستان و من کمکتون کنیم ... موفق و سربلند باشید ، محسن
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
نقل قول:
ورودتون رو تبریک می گم . این متن بالا یعنی چه ؟ ![]()
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| افراد در حال بازدید از این مبحث: 1 (0 کاربر و 1 مهمان) | |
| ابزارهای مبحث | |
| شیوه نمایش | |
|
|
مباحث مشابه
|
||||
| مبحث | آغازگر مبحث | انجمن | پاسخ ها | آخرین نوشته |
| آموزش نصب ويندوز Xp | soltane_gham555 | مقالات و آموزش ها | 8 | 14 آذر 1386 07:33 |
| قانون مجازات جرايم رايانه اي | H-assan | اخبار كامپيوتر و تكنولوژي | 17 | 14 آذر 1386 06:04 |
| قوانين و شرايط استفاده از انجمنها | Majid | آخرين اطلاعيه ها و اخبار انجمنها | 0 | 08 آبان 1382 00:32 |