|
||||||
| مسائل و مشکلات عمومی انجمن |
![]() |
|
|
#1 | |
![]() |
سلام به همگی
امروز به یه موردی برخوردم گفتم اینجا مطرح کنم ببینم سو تفاهم بوده یا نه . نقل قول:
کد:
http://www.farashare.com/users/247/soft/internet_tools/GetSmile_1.952_incl_serial-%5Bp30download.com%5D.zip |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
کش گوگل رو نگاه کنید شاید راست باشه
http://209.85.129.132/search?q=cache:Nn0zsAVhRvQJ:www.p30download.com/payment/+http://www.p30download.com/payment/&cd=1&hl=en&ct=clnk |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
سلام
توی این چند روز افراد زیادی با من تماس گرفتند و در این مورد سوال کردند. لازم دونستم اینجا پاسخ بدم که تمامی کسانی که این موضوع براشون سوال شده پاسخشون رو بگیرن. آقای اسماعیلیان از شرکت هاست ایران چند وقت پیش با من تماس گرفت و گفت دنبال افرادی میگردیم که سایت رو بدیم بهشون مدیریت کنند - حالا بریم قبل از این تاریخ. در سال 85 آقای فرشاد اسماعیلیان و آقای نوید رئیسی (که آقای رئیسی - مدیر سایت حوملا - از دوستان من هستند) به شرکت ما در مشهد اومده بودند و صحبت میکردیم که اونجا اشاره کردند که سایت پی سی دانلود رو که من تا اون موقع زیاد نمیشناختم رو یک تیم تشکیل دادیم و ما داریم روش کار میکنیم . حدودا بهمن-اسفند ماه 87 بود که من با نوید صحبت کردم گفتم که با توجه به اینکه تو با بچه های پی سی دانلود آشنا هستی یک صحبتی بکن تا ما هم هر ماه مجله گاما رو بفرستیم بذارن توی سایت ، گفت باشه و بعد از چند روز با من تماس گرفت و یک شماره داد گفت با ایشون تماس بگیر ، ایشون آقای سیاپوری بودند و من اولین باری که اسم ایشون رو شنیدم ! من گفتم که پس فرشاد چی ؟ گفتش که الان کسی که سایت رو آپدیت میکنه اونه و به اون بگو که اینکارو بکنه. حالا ما یک سری تماسها با ایشون داشتیم و بدلیل استدلال اشتباهی که در مورد بیزینس و فروشگاه داشتند کاری از پیش نرفت و قضیه منتفی شد. - برگردیم به ماجرای اصلی . بعد از اینکه فرشاد با من تماس گرفت و این رو گفت ، گفتم تیم قبلیت چی شد؟ گفت یک سری مشکلات بوجود اومده که قطع رابطه کردیم و الان میخوایم یک تیم جدید تشکیل بدیم و شروع به کار کنیم . من هم گفتم باشه میگردم و اگر کسی رو پیدا کردم بهت اطلاع میدم. من با برادرم (سید محمد صادق علوی زاده) در این مورد صحبت کردم که فرشاد به یک همچین موردی نیاز داره . بعد از مدتی دوباره که فرشاد پیگیری کرد من اونو وصل کردم به برادرم (سید محمد صادق علوی زاده) و گفتم با اون صحبت کن تا اون بهت معرفی کنه اگر میشناسه چون من که کسی رو پیدا نکردم ! بعدا صادق بهم گفت که با فرشاد صحبت کرده و قرار شده که شرکت ما به عنوان پیمانکار با شرکت هاست ایران قرارداد ببنده و تیم تشکیل بده که روی سایت کار کنه. من هم همونجا به صادق گفتم که من حوصله اینکارها رو ندارم و روی من حساب نکن اون هم گفت من خودم مدیریت کار رو برعهده میگیرم و تیم رو تشکیل میدم... از اونجایی که فرشاد با من از قبل دوست بود تمام مکاتباتش با من بود و من رابط بین برادرم و فرشاد بودم. تا اینکه دیگه خودشون با هم هماهنگ کردن و سایر کارها رو پیش بردند. هفته گذشته صادق به من گفت طی توافقی که با فرشاد کردیم ما میتونیم توی فروشگاه محصولات بفروشیم ، اما هنوز چون تیم منسجم نشده و محصولات آماده نشدن موقتا ما محصولات فروشگاه مجید آنلاین رو میذاریم اونجا برای فروش، من به صادق گفتم که فروشگاه ما محصولات تخصصی گرافیک داره که زیاد اونجا کاربرد نداره ، صادق گفت که ظاهرا یک محصول به نام تاپ سکرت در سایت هست که تو هم اینو داری میتونیم اینو بذاریم اونجا.. بدلیل اینکه نسخه فارسی تاپ سکرت مربوط به شرکت نوین پندار هست من با شرکت نوین پندار (آقای حمزه ای) تماس گرفتم و پرسیدیم که آیا پی سی دانلود که این محصول رو میفروشه نماینده شماست ؟ نه تنها گفتند ایشون نماینده ما نیست بلکه گفتند ایشون نرم افزار ما رو بصورت قفل شکسته دارن میفروشن که ما از آقای سیاپوری بر اساس قوانین و حقوق نرم افزارهای فارسی شکایت کردیم و در حال پیگیری هستیم و گفتند که باید اون پست از توی سایت سریعا حذف بشه. بعد از این تماس برادرم (سید محمد صادق علوی زاده) این محصول رو اونجا اضافه کرد که هم اون پست حذف بشه و هم اینکه طی قراری که شرکت ایتاکو با هاست ایران داشته محصول رو بفروشه ! این کل قضیه بوده تا اینجا، بعد از اضافه شدن محصول آقای سیاپوری برای من (که در هر صورت شخص بنده هیچ نقشی در این موضوع ندارم چون قرار داد بین شرکت ایتاکو (برادرم) منعقد شده است) ایمیل ارسال کردند و گفتند این دومین مال ماست و توسط شرکت هاست ایران دزدیده شده من هم گفتم پیگیری میکنم به شما جواب میدم (ایمیلهای ارسال شده برای ایشان هست) . پس از پیگیری آقای اسماعیلیان به من جواب دادند که تمام مدارک و اسناد دال بر اینکه این دومین تحت مالکیت ماست وجود دارد و ادعای آقای سیاپوری واقعیت ندارد. بعد از اینکه من به آقای سیاپوری این مطلب را گفتم ایشان گفتند که شما میدانید شرکت هاست ایران این دومین را از من دزدیده و شما با وجدانتان تصمیم بگیرید ! من گفتم وقتی ما با این شرکت قرارداد داریم و بصورت مکتوب هم ایشان مدارکی دارند که سایت مربوط به این شرکت است من چطوری با وجدانم تصمیم بگیرم! من آقای سیاپوری را در کل 5 ماه بیشتر نیست که اسمشان را شنیدم و این موضوع را نمیتوانم قبول کنم ! در نتیجه گفتم ادعای شما صحیح اما حداقل یک مدرک دارید که این ادعا را ثابت کنید!؟ در پاسخهای بعدی جناب سیاپوری فرمودند از این پس تمام عواقب بر عهده شماست (یک حرف کاملا غیر منطقی و یک تهدید ! ) و از فردای آن روز ایشون شروع کردند به نشر اکاذیب ! حالا چند تا موضوع با صحبتهای بالا وجود دارد: 1- سید محمد صادق علوی زاده من نیستم (که جناب سیاپوری ادعا کردند این نام ، نام اصلی من است) ، ایشون برادر بزرگتر من هستند ، نام مستعار من مجید علوی زاده و نام اصلی من ابوالقاسم علوی زاده است ! 2- قرارداد هاست ایران با شخص مجید یا سایت مجید آنلاین منعقد نشده است و با شرکت ایتاکو که مدیریت آن سید محمد صادق علوی زاده است منعقد شده است ! 3- قرار دادن لینک به سایت و فروشگاه دال بر دزدیده شدن آن دومین توسط سایتی است که لینک آن قرار گرفته است ؟ همانطوری که گفتم شرکت ایتاکو اقدام به معرفی و فروش یکی از محصولات ما را در سایت پی سی دانلود کرده است. 4- اگر هر مشکلی جناب سیاپوری با آقای اسماعیلیان دارند در درجه اول به شخص بنده و بعد به شرکت ایتاکو مروبط نمی شود چون در توافقنامه کار با شرکت هاست ایران و شرکت ایتاکو هیچ نامی از آقای سیاپوری برده نشده است و طرف حساب شرکت هاست ایران است. در هر صورت شرکت ایتاکو و برادرم پیگیر این موضوع هستند و اگر این موضوع ثابت شود که این دومین توسط شرکت هاست ایران (بر اساس ادعای آقای سیاپوری) دزدیده شده است ، حتما نسبت به فسخ قرارداد و قطع همکاری اقدام خواهد کرد. علی رغم میل باطنی خودم که نمیخواستم اصلا وارد این بحثها بشوم و در این مورد صحبت کنم ، این پاسخی بود به ادعای جناب سیاپوری که یک سری تهمت های واهی به بنده ، مجید آنلاین و همکاران من در مجید آنلاین زدند. با توجه به اینکه مجید آنلاین در این موضوعات هیچ نقشی نداشته است ، ادعاهایی که در مورد من و یا مجید آنلاین مطرح می شود همگی تهمت است و در صورتی که ببینم این موضوعات ادامه داشته باشد مجبور به شکایت و اعاده حثیت از آقای سیاپوری خواهم شد. با تشکر مجید
| 32 کاربر زیر به خاطر این پست از Majid تشکر کرده اند : | 3D MAN, A-750, ACTIVE, aliReza, AMiR, animations, animeditor, Darkknight, Erfan, farshad evil, fazli, gigamax, greensat, hamed01, hamednet_ir, HamidBN, magid, Mahdi_Rashed, maysam.m, MDP, Mohamad, mostafa1990, mostafa_cs, nevercom, nipoto, pooya125, sabersami, sadegh, shirani, sourcesoft, TAEL, winsent |
|
|
#4 |
|
کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
![]() |
ممنون از توضیح خوبتون البته بنده با توافقات و این بحث دزدیدن دامنه کاری ندارم ! ولی متاسفانه پی سی دانلود سایت پرقدرت و بزرگی بود که داره کم کم از بین میره !
|
|
|
#5 | |||||||||||||||
![]() |
نقل قول:
نقل قول:
قبل از اینکه فرشاد اسماعیلیان در هاست ایران وجود داشته باشه من سایت را آپدیت می کردم بعد از ورود ایشون به هاست ایران هم بنده سایت را آپدیت می کردم ، گذشته و حال (در آن تاریخ) تفاوتی نداشته نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شما در جواب ایمیل من این طور بیان نمودید: نقل قول:
شما در جواب خود می گوئید ما قرار داد بستیم ، ما محصول خود را می فروشیم هیچ صحبتی هم از برادرتون نمی کنید چطور شد الان که گندش در اومد. پای برادرتون باز شد و شرکت ما به یک مرتبه شد شرکت ایتاکو نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بنده موسس و مسئول فروشگاه پی سی دانلود هستم و از گذشته تا به حال سعی کردم با ارائه خدمات مطلوب برای خود اعتبار کسب کنم و نمی توانم شاهد لگد مال شدن آن توسط یک سری اشخاص باشم در متن اطلاعیه صرفاً آورده شده است شماره حساب مذکور متعلق به پی سی دانلود نیست بنده در کجا ادعا کرده ام که این حساب متعلق به شخص شماست ؟ و یا این نام ، نام اصلی شما ؟ نقل قول:
جوابیه هاست ایران هم خطاب به شخص شماست و حالا شما هیچ کاره هستید! نقل قول:
نقل قول:
و علاوه بر دامن زدن به اختلافات باعث بروز این اختلاف بین من و مجموعه مجید آنلاین نیز شدید. نقل قول:
شما در نقش رابطه ، واسطه، جوابگو و سخنگو ظاهر شده اید و حال خود را مبری از هر اشکالی می دانید، سیاست من نبودم دستم بود. |
|||||||||||||||
|
|
| 3 کاربر زیر به خاطر این پست از mAmluX تشکر کرده اند : |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
دوستان و خوانندگان عزیز
مجموعه هاست ایران صاحب و مالک اصلی سایت و دامین های p30download.com .ir . net . org می باشد . ادعای آقای سیاپوری با ارسال نامه ای به شرکت online nic مبنی بر مالکیت دامنه com نیز واهی تشخیص داده شد . لذا از همه دوستان خیر خواه و دشمنان این سایت که سودای تصاحب ناحق آنرا دارند می خواهیم ادعای خود را از طریق مراجع فضایی پیگیری کنند و با فرافکنی و نشر اکاذیب موجبات نارضایتی کاربران و متحدان این سایت را فراهم نکنندو به این بحث ها خاتمه دهند . که جواب ما به این ادعاهای واهی و نشر اکاذیب قطعاً به ضرر شما خواهد بود! روی صحبت ما با اقای سیاپوری و همدستانشان است . آقای سیاپوری اگر ادعایی دارید به مراجعه قضایی مراجعه کنید . این شیوه منسوخ و پیش پا افتاده، شما را بیش از پیش نزد جامعه اینترنتی که به سختی سعی در ورود به آن و مظلوم نمایی دارید ، منفور و سیاه می کند ! دوران سیاه بازی گذشته آقای سیا پوری! و سلام ..... |
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از greensat تشکر کرده است : |
|
|
#7 | |
![]() |
نقل قول:
ادعا در مراجع قضایی در حال پیگیری است ..... اندکی صبر سحر نزدیک است |
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||||||||
![]() |
نقل قول:
این رو گفتم برای اینکه بگم من یک پیش زمینه ذهنی در مورد اینکه مدیریت سایت توسط کی انجام میشه دارم. نقل قول:
نقل قول:
شمایی که قصد مثلا پیگیری دارید و بنا به صحبتهای خودتون میخواهید سرقت دومین خود را اثبات کنید باید در مورد افرادی که میخواهید به آنها تهمت بزنید قبلا کامل تحقیق کنید ! وقتی میگویم شرکت ما شما باید بروید تحقیق کنید که شرکت ما چه شرکتی است و چه کسانی در این شرکت کار میکنند نه اینکه من برای شما توضیح بدهم و تک تک افراد شرکت را برای شما بشمرم! شما شاکی هستید و میخواهید حرف خود را اثبات کنید پس شما باید به دنبال این باشید که اطلاعات خود را کامل کنید ! عدم اگاهی شما متاسفانه باعث این شده است که به دیگران تهمت بزنید ! فرد مجید علوی زاده عضوی از این شرکت است و افراد دیگری در این شرکت کار میکنند . نقل قول:
میدونید که طبق قوانین بین المللی دومینها که توسط ICAAN تنظیم شده است مالک دومین کسی است که مشخصات Whois دومین به نام آن باشد! اگر دومین و مالکیت آن به نام شما بوده است باید در طی این چند سالی که کار کرده اید حداقل دومین به نام خودتان می بوده است ! نقل قول:
من اینجا نه از آقای اسماعیلیان طرفداری میکنم و نه شما رو محکوم میکنم ! حرف من این هستش شما یک ادعایی دارید ، درسته.. اما اون رو اثبات کنید تا ما هم مطمئن شویم و در این حالت قطعا شرکت ما قراردادشو با اون شرکت فسخ خواهد کرد. متاسفانه شما از راه اشتباه وارد شده اید و فکر میکنید با شایعه سازی میتوان به نتیجه رسید ، برای هر کاری یک قانونی وجود دارد. من در همان ایمیلی که برای شما ارسال کردم گفتم: نقل قول:
نقل قول:
شما مدارک خودتان را در اثبات ادعای خود که ما سوء استفاده کردیم و در این سرقت دومین شما همدست بوده ایم به ما ارائه کنید ! نقل قول:
نقل قول:
بله ، برای اینکه من یک فرد تکرو در گروه و شرکت نیستم و هر چیزی طبق ضوابط موجود در شرکت انجام خواهد شد، این توافق بین شرکت ما (ایتاکو) و شرکت هاست ایران انجام شده است که در نهایت با پذیرش برادرم (صادق علوی زاده) توافقات انجام شده است. اشتباه شما دقیقا همینجا است ، متاسفانه شما فکر کرده اید با راه اندازی یک سری شایعات و تهمتها میتوانید حرف خود را به اثبات برسانید در حالی که راه اشتباهی در پیش گرفته اید. من وضعیت فعلی شما را درک میکنم و برای همین است که چندین بار با شرکت هاست ایران تماس گرفته ام و شخصا پیگیر ماجرا شده ام (در حالی که با توجه به اینکه ما قرارداد داریم با هاست ایران اصلا نیاز نیست اینکار را انجام دهم) ولی شما بعد از ارسال دو ایمیل تهدید کردید و گفتید : نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شما در این صحبت ادعا کرده اید هاست ایران با مدیر سایت مجید آنلاین قراردادی بسته است ! شما اگر ایمیلها را دوباره بخونید هیچ جای صحبت های من ، من نگفتم هاست ایران با من یا با مجید آنلاین قرارداد بسته است ! بلکه گفتم با ما و شرکت ما ! نقل قول:
نقل قول:
اما پیگیری تهمت هایی که شما به شخص من زده اید را خودم پیگیری خواهم کرد، مگر اینکه شما شفاف اینجا بگویید که شخص من یا حتی شرکت ما در سرقت دامنه شما (بر اساس ادعای شما) هیچ نقشی نداشته و هیچ سوء استفاده ای نمیکند ! شرکت ما بر اساس یک سری امکانات و شرایطی که طی صحبتهای انجام شده با هاست ایران توافق شده است کار خودش را انجام می دهد. باز هم اینجا میگویم شما اگر هر ادعایی دارید آنرا از طریق مراجع قضایی و قانونی پیگیری کنید و نتیجه را به ما اعلام کنید! در انتها هم دوباره یاد آور میشم که من و سایت مجید آنلاین هیچ نقشی در این بازی هایی که بین آقای سیاپوری و هاست ایران بوجود آمده است ندارد و جناب سیاپوری به نوعی از نام مجید آنلاین در حال سوء استفاده است که نام آن را خراب کند. با تشکر مجید
|
|
|
#9 |
![]() |
صحبت من با آقای سیاپوری دقیقا همین است که از طریق قانونی پیگیری کنند و نتیجه را مشخص کنند.
ما نه با آقای سیاپوری دشمنی داریم نه با هاست ایران ، باز هم میگم صحبتهای من در این تاپیک برای شفاف سازی تهمت هایی که آقای سیاپوری زده اند است و به منظور تایید یا رد کار هاست ایران یا آقای سیاپوری نیست ! مجید
| 7 کاربر زیر به خاطر این پست از Majid تشکر کرده اند : |
|
|
#10 | |
![]() |
نقل قول:
خــبـــــــــــــــــــــ ــــر مـــــهـــــــــــــــم حکم صادره از طرف شورای انتظامی تهران که با حضور کارشناسان محترم و شاکی (آقای سیاپوری) و متشاکی (آقای فرشاد اسماعلیان) °°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°° اخرین ویرایش توسط Mandana_ns : 20 تير 1388 at 03:41. دليل: پست خبر بدون ذکر منبع یا مدرک |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| افراد در حال بازدید از این مبحث: 1 (0 کاربر و 1 مهمان) | |
| ابزارهای مبحث | |
| شیوه نمایش | |