|
||||||
| نظرخواهي و گالري |
![]() |
|
|
#1 |
|
مدير انجمن فتوشاپ
![]() |
سلام خدمت تمامی دوستان, چند وقت پیش سفارشی داشتم که موقعیت و زمانش برام کلی سوال داشت. کار یک پوستر هست که خودم هم نفهمیدم که این برای چه مناسبتی هست . که برای چاپ بر روی روی کاغذ A3 آماده شده.![]() اینم میدونم که قول داده بودم که دیگه طراحی مذهبی انجام ندم, دیگه به قولاً این یه استثناء بود و من توی رودرواسی افتادم. خوشحال میشم نظریات دوستان رو در مورد این کار بدونم. اینم میدونم که طراحیم افت پیدا کرده دیگه شرمنده !موفق باشید. عرفان |
|
|
| 28 کاربر زیر به خاطر این پست از Erfan تشکر کرده اند : | .:SENATOR:., :Mohsen:, abde abbas, animeditor, Erfan-ART, Grafix, HamidSHS, hosienmax100, khak313, leili1, mahmood_mn, mashreghi, mayapower, mbolandnazar, MDP, MEGA WAVE, Mehdi_Naissipour, memol_515, Mohamad, Morteza76, Narcisus, pesare-tanha, shirani, yazdi_2007, [SOBHAN], حاج رضوان, سعیدمنتظر, عاشورا |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
سلام
چطوري؟ بابا خوشحالمون كردي با اين طرح جديدت جرات داري ديگه طرح مذهبي نزني ؟ ![]() خيلي زيبا بود آفرين به همون سبك هاي قبلي زدي نه ؟ ![]() موفق باشي ياعلي
| 3 کاربر زیر به خاطر این پست از HamidSHS تشکر کرده اند : |
|
|
#3 |
|
كاربران ويژه
![]() |
سلام
مثل هميشه عالي،.. از پوسترهاي مذهبي كه طراحي ميكني، لذت ميبرم عرفان جان، تبريك ميگم .. موفق باشي |
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از Grafix تشکر کرده است : |
|
|
#4 | |
|
مدير انجمن فتوشاپ
![]() |
نقل قول:
![]() من مخلص شما هستم. مرسی .. روش کار یه روش تلفیقی بودش. کمی از روش قبلی و کمی هم روش معمولی که دارم امتحانش میکنم. موفق باشید. عرفان |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
کار خیلی قشنگی از آب دراومده. اجرت با امام حسین عرفان جان!
موفق باشی. |
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدير انجمن فتوشاپ
![]() |
نقل قول:
![]() ممنون دوست عزیزم, منم کارهای شما رو دوست دارم و بهتون تبریک میگم به این همه خلاقیت شما ![]() موفق باشید. عرفان |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
سلام عرفان <
نه کی گفته کارت افت کرده خیلی هم خوبی < عرفان این کارن خیلی خوب و زیبا هست فقط به نظر من یه مقداری بکگراندت مخصوصاً قسمت بالا سمت راست اکسپوژ شده < نمره من به این کارت : ![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
به به ... دلمون واسه کار مذهبی هات لک زده بود ...
با اون جمله پایین و دیفیسش خیلی حال کردم ... مخلصیم . راستی قرار شد یکی از این آموزش های جادوی رنگتو بزاری دیگه ... پس چی شد ! ![]() موفق باشید محمد حسین
|
|
|
#9 |
|
O-.-O
![]() |
خیلی قشنگ شده عرفان جان ...
واقعا خیلی قشنگ شده .... موفق باشی محمد
|
|
#10 |