|
||||||
| نيازمنديها |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
سلام... هرکی می خواد آدرس سایت خودش رو بگه تا تست امنیتی کنم...
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
سعی کنین سایتهایی که ماله خودتونه رو بگین....
اولی که یه مشکل بیشتر نداشت که جدی نبود ... دومی هم که ایمن ایمن بود.... که فقط 3 تا ارور بدون ضرر توی /news , /taxonomy/term , /comment/reply داشت.... این دروپال واسه شماست.... ایمنیش خوبه... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
خوب بهتر نیست یه آموزشی چیزی بزاری تا خودمون تست کنیم
ممنون میشم |
|
|
|
| کاربر زیر به خاطر این پست از yakoza تشکر کرده است : |
|
|
#5 |
![]() |
اون سایت ها مال خودم بود. مال کس دیگری نبود
دروپال هم مال من نیست یک سیستم اپن سرس هست و من تنها پشتیبان فارسیش هستم. ممنون از نکته هایی که گفتی |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
اگه با اسکنر مثل acunetix اجام میدید بهتر لینک ئه دانلود رو بزارید تا خود دوستان چک کنن
چون یکی شونصد تا سایت داشت برای شما زحمت میشه :دی موفق باشید |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
با سلام
با اجازه مدیر تاپیک. --- کد: لینک: http://rapidshare.com/files/99059264/WVS-5.0-ACTA.rar مشکلات حالت اسکن حل شده ! نتیجه ذخیره میشه ، برنامه Update میشه و ... ! *نکته: حتما از Setup موجود در فایل rar استفاده کنید ! با setup های موجود فرق داره ! نصب کنید ! بعد Patch رو توی پوشه نصب شده کپی کنید و DLL رو Patch کنید برنامه رو باز کنید بازم error میده ، بعد تو برنامه یک سریال الکی میدی ! برنامه رو می بندید و دوباره اجرا می کنید ! تمام شد. ---- با تشکر. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
سلام
خوبی ؟ آقا با X-Scan می گیری امنیت رو چک می کنی ؟ این که قدیمی شده !
|
|
|
#9 |
![]() |
http://www.acunetix.com/vulnerabilit...ityscanner.exe
5.1 جدیدتره.... در کل هم باید با x-scan چک کرد هم acunetix ... هم دستی.... چون معمولا ابنا بعضی چیزای جدید رو نمی گن... برین تو www.milw0rm.com |
|
|
|
| 2 کاربر زیر به خاطر این پست از navidba تشکر کرده اند : |
|
|
#10 |
![]() |
سلام
خودتون بهتر از من می دونید اسکنر ها باگ های rfi رو چک می کنن باگ های cgi رو با چی چک می کنید ؟
|
| تبلیغات | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| افراد در حال بازدید از این مبحث: 1 (0 کاربر و 1 مهمان) | |
| ابزارهای مبحث | |
| شیوه نمایش | |
|
|